Новини, в яких згадується Джейсон Мітчелл

15 грудня 2018,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маттіас Шонартс шукає спільну мову з кіньми та людьми в офіційному трейлері драматичної картини «Мустанг», яку зняла режисер Лор де Клермон-Тоннер.

Роман Коулман (Шонартс) відбуває термін у в'язниці в сільській місцевості штату Невада та бере участь у реабілітаційній програмі, в рамках якої він тренується їздити на мустангу. Йому дуже складно знайти спільну мову з кіньми та з іншими ув'язненими, але з часом, працюючи пліч-о-пліч з молодим хлопцем Генрі (Джейсон Мітчел) і старим тренером Майлзом (Брюс Дерн), Романові вдається об'їздити дуже неслухняного коня і поглянути в обличчя свого власного жорстокого минулого.

Прем'єра фільму «Мустанг», де також зіграє зірка серіалу «Нешвілл» Конні Бріттон, відбудеться в наступному році на кінофестивалі «Санденс».

29 жовтня 2017,  18:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився першим трейлером драми «Ферма „Мадбаунд“», де зіграли номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган, Гаррет Хедлунд, Джейсон Кларк, Джейсон Мітчелл та Мері Джей Блайдж.

Фільм розповість історію двох молодих чоловіків, яких втілюють Хедлунд і Мітчелл. Вони повернулися додому після Другої світової війни, щоб працювати на фермі в сільській місцевості штату Міссісіпі, де з усіх сил намагаються боротися з расизмом і пристосуватися до життя після війни.

Прем'єра «Ферми „Мадбаунд“», яку зняла Ді Ріїс, відбудеться 17 листопада на сайті Netflix.

4 січня 2016,  16:39 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал The New York Times решил отдать дань одному из самых магических трюков кино, сняв серию роликов «Take Flight» («Полетели») с лучшими актерами 2015 года, которые бросают вызов гравитации.

Читати далі...