Новини фільмів, в яких згадується Джек Вайтхолл

26 листопада 2020,  10:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures представила перший погляд на головного героя сімейного фільму «Великий червоний пес Кліффорд» («Clifford The Big Red Dog»), чия прем'єра переїхала на рік вперед.

Читати далі...
10 березня 2020,  15:28 | Новини фільмів

Двейн Джонсон щойно представив другий трейлер пригодницького фільму «Круїз у джунглях» від студії Disney, і ви вже можете подивитися його з українським перекладом.

Фільм, який зняв режисер Жауме Кольет-Серра, був натхненний однойменним атракціоном парку Disneyland. Він покаже захоплюючу подорож по небезпечній Амазонці в компанії капітана човна Френка (Джонсон), відважної дослідниці Лілі (Емілі Блант) та її брата МакГрегора (Джек Вайтхолл). Вони відправляються в доленосну експедицію, щоб відшукати міфічне дерево, яке володіє чарівними цілющими властивостями. І на шляху до нього на цю трійцю чекає маса випробувань.

Головного лиходія цієї історії втілює Едгар Рамірес. Українська прем'єра фільму «Круїз у джунглях» відбудеться в середині літа, 23 липня.

21 жовтня 2019,  20:06 | Новини фільмів

Зірка екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу» Двейн Джонсон та зірка фільму «Мері Поппінс повертається» Емілі Блант відправляються в захоплюючу подорож по річці Амазонці в офіційному українському трейлері діснеївського фільму «Круїз по джунглях».

Режисером цієї пригоди, натхненної однойменним атракціоном з парку розваг «Діснейленд», виступає Жауме Кольєт-Серра. Його головними героями будуть харизматичний капітан річкового човна Френк (Джонсон) та відважна дослідниця Лілі (Блант), які разом з її братом МакГрегором (Джек Вайтхолл) пливуть в небезпечну експедицію по Амазонці, щоб відшукати міфічне дерево, яке володіє чарівними властивостями і здатне зцілити навіть дуже хвору людину.

Українська прем'єра фільму «Круїз по джунглях» відбудеться 23 липня 2020 року, і він обіцяє бути одним з головних блокбастерів наступного літа.

11 жовтня 2019,  19:18 | Новини фільмів

Шанувальники Двейна Джонсона та Емілі Блант, тримайтеся, на вас чекає незабутня подорож по річці Амазонці в новому пригодницькому фільмі від Disney «Круїз по джунглях», чий трейлер вийшов сьогодні.

В кінокартині режисера Жауме Кольєт-Серри, створення якої надихнув однойменний атракціон з парку розваг «Діснейленд», Джонсон грає харизматичного капітана річкового човна Френка, а Блант втілює відважну дослідницю Лілі, яка наймає Френка, щоб він відвіз їх з братом (Джек Вайтхолл) в небезпечну експедицію, метою якої є міфічне дерево, здатне зцілити смертельно хвору людину.

Прем'єра фільму «Круїз по джунглях», де компанію Джонсону, Блант і Вайтхоллу складуть Едгар Рамірес, Джессі Племонс і Пол Джаматті, очікується в липні 2020 року.

4 грудня 2018,  02:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирушаємо у подорож яскравими чарівними королівствами у свіжому українському ТБ-ролику диснеївської казки «Лускунчик і чотири королівства».

Читати далі...
19 жовтня 2018,  22:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон поділився невеликим тизером нового діснеївського фільму «Круїз по джунглях», який розкриває його офіційний логотип і нову дату прем'єри.

Читати далі...
2 вересня 2018,  02:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На зйомках нової диснеївської картини «Круїз по джунглях» актор Двейн Джонсон подружився з британським коміком Джеком Вайтхоллом та гігантською анакондою.

Читати далі...
1 серпня 2018,  00:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney повідомила про початок знімального процесу свого наступного проекту «Круїз по джунглях», поділившись кумедним відео зі знімального майданчика, де з'являються виконавці головних ролей Двейн Джонсон та Емілі Блант.

Читати далі...
28 липня 2018,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова діснеївська героїня позує на тлі чарівного замку на офіційному українському постері сімейного фентезі «Лускунчик і чотири королівства».

Читати далі...