Новини, в яких згадується Джек Вайтхолл

31 грудня 2021,  04:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте, як у дитинстві ми всі хотіли цуценя, але більшість батьків нам заборонила приводити собак додому, оскільки вони чудово знали, що з домашнім улюбленцем, якого потрібно кілька разів на день вигулювати і постійно про нього дбати, буде дуже багато мороки? Потім минає час, і ми самі стаємо тими батьками, які забороняють заводити цуценя вже своїм дітям, як би сильно вони цього не просили... А тепер уявіть, що це миле цуценя, яке випадково опинилося у вашому будинку, наступного ранку стає 4-5 метрів на зріст... Але не лякайтеся, це не фільм жахів для батьків, а сюжет нової сімейної комедії режисера Волта Бекера «Великий червоний пес Кліффорд», що базується на серії популярних дитячих книг письменника Нормана Брідвелла.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Круїз у джунглях»
Весела амазонська пригода Двейна Джонсона та Емілі Блант
8 серпня 2021,  20:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Велична річка Амазонка, яка протікає джунглями Південної Америки, і в нашому 21 столітті, столітті глобалізації та передових технологій, залишається одним з найбільш диких та загадкових місць на нашій планеті. Її басейн займає територію понад 7 000 000 км², і багато століть відважні й амбітні мандрівники вирушали туди, щоб дізнатися секрети Амазонки і знайти її приховані скарби. А, згідно зі студією Disney, її головним скарбом є міфічне дерево, чиї прекрасні квіти мають здатність зцілювати людей від усіх хвороб. І в своєму новому пригодницькому фільмі «Круїз у джунглях» студія Disney відправляє на пошуки цього магічного дерева Двейна Джонсона і Емілі Блант. Що може піти не так...

Читати далі...
26 листопада 2020,  10:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures представила перший погляд на головного героя сімейного фільму «Великий червоний пес Кліффорд» («Clifford The Big Red Dog»), чия прем'єра переїхала на рік вперед.

Читати далі...
8 вересня 2020,  22:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тримайся, Австралія, вони йдуть! Відомий британський комік Джек Вайтхолл та його батько Майкл Вайтхолл вирушають підкорювати новий континент в трейлері 4 сезону свого пригодницького серіалу «Джек Вайтхолл: Подорожі з батьком».

Читати далі...
10 березня 2020,  15:28 | Новини фільмів

Двейн Джонсон щойно представив другий трейлер пригодницького фільму «Круїз у джунглях» від студії Disney, і ви вже можете подивитися його з українським перекладом.

Фільм, який зняв режисер Жауме Кольет-Серра, був натхненний однойменним атракціоном парку Disneyland. Він покаже захоплюючу подорож по небезпечній Амазонці в компанії капітана човна Френка (Джонсон), відважної дослідниці Лілі (Емілі Блант) та її брата МакГрегора (Джек Вайтхолл). Вони відправляються в доленосну експедицію, щоб відшукати міфічне дерево, яке володіє чарівними цілющими властивостями. І на шляху до нього на цю трійцю чекає маса випробувань.

Головного лиходія цієї історії втілює Едгар Рамірес. Українська прем'єра фільму «Круїз у джунглях» відбудеться в середині літа, 23 липня.

21 жовтня 2019,  20:06 | Новини фільмів

Зірка екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу» Двейн Джонсон та зірка фільму «Мері Поппінс повертається» Емілі Блант відправляються в захоплюючу подорож по річці Амазонці в офіційному українському трейлері діснеївського фільму «Круїз по джунглях».

Режисером цієї пригоди, натхненної однойменним атракціоном з парку розваг «Діснейленд», виступає Жауме Кольєт-Серра. Його головними героями будуть харизматичний капітан річкового човна Френк (Джонсон) та відважна дослідниця Лілі (Блант), які разом з її братом МакГрегором (Джек Вайтхолл) пливуть в небезпечну експедицію по Амазонці, щоб відшукати міфічне дерево, яке володіє чарівними властивостями і здатне зцілити навіть дуже хвору людину.

Українська прем'єра фільму «Круїз по джунглях» відбудеться 23 липня 2020 року, і він обіцяє бути одним з головних блокбастерів наступного літа.

11 жовтня 2019,  19:18 | Новини фільмів

Шанувальники Двейна Джонсона та Емілі Блант, тримайтеся, на вас чекає незабутня подорож по річці Амазонці в новому пригодницькому фільмі від Disney «Круїз по джунглях», чий трейлер вийшов сьогодні.

В кінокартині режисера Жауме Кольєт-Серри, створення якої надихнув однойменний атракціон з парку розваг «Діснейленд», Джонсон грає харизматичного капітана річкового човна Френка, а Блант втілює відважну дослідницю Лілі, яка наймає Френка, щоб він відвіз їх з братом (Джек Вайтхолл) в небезпечну експедицію, метою якої є міфічне дерево, здатне зцілити смертельно хвору людину.

Прем'єра фільму «Круїз по джунглях», де компанію Джонсону, Блант і Вайтхоллу складуть Едгар Рамірес, Джессі Племонс і Пол Джаматті, очікується в липні 2020 року.

4 грудня 2018,  02:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирушаємо у подорож яскравими чарівними королівствами у свіжому українському ТБ-ролику диснеївської казки «Лускунчик і чотири королівства».

Читати далі...
19 жовтня 2018,  22:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон поділився невеликим тизером нового діснеївського фільму «Круїз по джунглях», який розкриває його офіційний логотип і нову дату прем'єри.

Читати далі...
16 вересня 2018,  14:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Комік Джек Вайтхолл відправляється зі своїм батьком Майклом в Європу за новими пригодами в 2 сезоні документально-комедійного серіалу «Джек Вайтхолл: Подорожі з батьком».

У минулому році Джек і його батько Майкл вирушили в незабутню одіссею по Південно-Східній Азії, втілюючи в життя давню мрію Джека про те, щоб взяти рік відпочинку. І усупереч усьому вони обидва вижили! В цьому році вони знову пакують валізи і їдуть в Європу, але тепер на чолі подорожі стає Майкл, і у нього зовсім інші ідеї щодо того, як треба розважатися...

Прем'єра нових серій «Джек Вайтхолл: Подорожі з батьком» відбудеться 28 вересня на стримінговому сервісі Netflix.

16 вересня 2018,  13:36 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори майбутнього діснеївського фільму «Круїз по джунглях» Двейн Джонсон, Емілі Блант і Джек Вайтхолл так зблизилися на зйомках, що вирішили відправитися разом в улюблене місце Джонсона спортзал.

На початку вересня Скала поділився веселим відео зі спортзалу в своєму Instagram, написавши, що «каст, який тренується разом, залишається разом». В перервах між підходами до снаряду Блант і Вайтхолл практикували свої пародії на Джонсона, а зірка «Джуманджі» намагався зобразити британський акцент. В кінці актори вирішили помиритися і мило задушили в обіймах Джека. Відео зібрало 6,6 мільйона переглядів.

Під час зйомок Джонсон і Вайтхолл познайомилися з гігантською анакондою і позували з нею для крутого фото, незважаючи на те, що Вайтхолл боїться змій.

Прем'єра «Круїзу по джунглях» відбудеться в жовтні 2019 року.

2 вересня 2018,  02:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На зйомках нової диснеївської картини «Круїз по джунглях» актор Двейн Джонсон подружився з британським коміком Джеком Вайтхоллом та гігантською анакондою.

Читати далі...
1 серпня 2018,  00:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney повідомила про початок знімального процесу свого наступного проекту «Круїз по джунглях», поділившись кумедним відео зі знімального майданчика, де з'являються виконавці головних ролей Двейн Джонсон та Емілі Блант.

Читати далі...
28 липня 2018,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова діснеївська героїня позує на тлі чарівного замку на офіційному українському постері сімейного фентезі «Лускунчик і чотири королівства».

Читати далі...
28 травня 2018,  14:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанію Двейну Джонсону в пригодницькому фільмі «Круїз по джунглях» складе номінант на премію «Оскар» Пол Джаматті.

Читати далі...