Новини, в яких згадується Міа Гот

Рецензія на фільм «Емма»
Цей прекрасний світ Джейн Остін
5 березня 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У невеликому мальовничому англійському містечку, улюбленому місці дії романів знаменитої письменниці Джейн Остін, цвітом вищого суспільства є молода, розумна і красива дівчина Емма Вудхаус, яка любить зводити людей разом. Їй здається, що вона прекрасно знає, хто кому стане гарною парою, хоча сама зареклася виходити заміж. Тому незабаром після одного успішного шлюбу друзів Емма вирішує влаштувати ще один, і тут її самовпевненість грає злий жарт, і вона сама опиняється в центрі любовного трикутника, потім чотирикутника, який перетворюється на п'ятикутник, і, здається, тільки диво зможе все розставити на свої місця. Диво під назвою «справжнє кохання».

Читати далі...
27 листопада 2019,  19:15 | Новини фільмів

Режисерка Отем ДеВайлд представляє свою версію знаменитого романтичного роману Джейн Остін «Емма», чий український трейлер був опублікований сьогодні.

Емма (Аня Тейлор-Джой) молода, багата і самовпевнена дівчина, яка переконана, що відмінно розбирається в людях, і найбільше любить зводити пари. Невтомна Емма завжди готова до милих романтичних розчарувань і нерозважливих вчинків. Втім одного разу її припущення дає тріщину — ідеальна пара не клеїться! А тим часом вона ще повинна розпізнати власне кохання, яке завжди було поруч.

В український прокат фільм «Емма», де також зіграють Білл Найї, Міа Гот, Джемма Вілан, Джош О'Коннор і Каллум Тернер, вийде навесні, 5 березня 2020 року.

22 листопада 2019,  20:04 | Новини фільмів

Зірка фільму «Спліт» Аня Тейлор-Джой відправляється в романтичний світ письменниці Джейн Остін в тизер-трейлері фільму «Емма».

Режисерка Отем ДеВайлд зняла нову версію відомої романтичної комедії Остін про пошуки свого рівного партнера і свого хепі-енду. Вродлива, розумна і багата Емма Вудхаус (Тейлор-Джой) є зайнятою королевою свого невеликого суспільства в сонному маленькому містечку. У цій блискучій сатирі на соціальні класи і труднощі дорослішання Емма повинна відправитися у подорож крізь романтичні помилки, щоб знайти кохання, яке було перед нею весь цей час.

У світовий прокат «Емма», де також знялися Міа Гот, Джемма Вілан, Джош О'Коннор, Білл Найі і Каллум Тернер, вийде в лютому 2020 року.

17 січня 2019,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер драматичної наукової фантастики «На висоті», головну роль в якій виконує актор Роберт Паттінсон.

Фільм «На висоті» («High Life») розповість про групу злочинців, засуджених до смертної кари, які погоджуються брати участь в урядовій космічній місії, мета якої полягає в тому, щоб знайти альтернативні джерела енергії та взяти участь у репродуктивних експериментах...

Разом з Паттінсоном у цій історії зіграли Жюльєт Бінош, Міа Гот, Андре Бенджамін, Ларс Айдингер і Агата Бузек.

Українська прем'єра фантастики Клер Дені відбудеться навесні, 18 квітня.

15 жовтня 2018,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рімейк Луки Гуаданьїно «Суспірія» отримав другий український трейлер, в якому світ балету перетинається з шабашем відьом.

Талановита і амбіційна балерина Сьюзі Бенніон (Дакота Джонсон) їде в Берлін, щоб навчатися в знаменитій балетній школі, якою керує мадам Бланк (Тільда Свінтон). Але незабаром Сьюзі дізнається, що у цієї школи є темний секрет її викладачки є відьмами і проводять там свої криваві шабаші.

У нашій галереї ви знайдете нові кадри і постери фільму «Суспірія», де також зіграли Міа Гот, Хлоя Грейс Морец та Джессіка Гарпер. У кіно з 22 листопада.

27 серпня 2018,  12:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жахливі речі відбуваються в німецькій школі танців під музику Тома Йорка у новому трейлері фентезійного горору «Суспірія», який вийде в український прокат наприкінці осені.

Читати далі...
4 червня 2018,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Amazon Studios щойно представила зловісний перший трейлер горор-трилера Луки Гуаданьїно «Суспірія», римейка однойменного фільму 1977, який зняв Даріо Ардженто.

Зірка франшизи «П'ятдесят відтінків сірого» Дакота Джонсон втілює талановиту танцівницю Сьюзі, яка з Америки переїжджає в Берлін, щоб вчитися в відомій балетній школі. Інші учениці починають зникати при загадкових обставинах, і незабаром Сьюзі дізнається, що в цій школі вже давно проходять шабаші відьом й відбуваються жахливі смерті.

Музику до фільму написав Том Йорк з групи Radiohead.

У світовий прокат «Суспірія», де також зіграли Хлоя Грейс Морец, Міа Гот, Джессіка Харпер і Тільда ​​Свінтон, вийде восени.

14 вересня 2017,  16:53 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер хоррора «Оселя тіней», який стартує в українських кінотеатрах 16 листопада.

«Оселя тіней» розповість про чотирьох дітей, які після смерті матері ховаються на фермі, що приховує страшну таємницю. У фільмі зіграли Аня Тейлор-ДжойСпліт»), Міа ГотНімфоманка»), Чарлі ХітонДуже дивні справи») і Джордж МакКейКапітан Фантастик»).

14 червня 2017,  17:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox представила 5-хвилинний фрагмент психологічного трилеру «Ліки від щастя», який не увійшов до остаточного монтажу фільму. В ньому головний герой Локхарт (Дейн ДеХаан), ув'язнений в таємничому санаторії, відправляється на підводні процедури, під час яких бачить дивні речі, включаючи минуле й теперішнє Ханни (Мія Гот). Від цього епізоду вам напевно знову стане не по собі.

В український прокат кінокартина Гора Вербінскі вийшла в квітні. Нашу рецензію на неї читайте тут.

19 лютого 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент психологічного трилеру Гора Вербінські «Ліки від щастя» показує дивну розмову, що герой Дейна ДеХаана, який нещодавно прибув в таємничий санаторій в Альпах, веде з його давньою пацієнткою у виконанні Мії Гот. Він вважає, що скоро покине це місце, але дівчина заявляє, що це ще нікому не вдавалося.

Попередній фрагмент фільму, де головного героя занурюють в бак для сенсорної депривації, дивіться тут.

20 грудня 2016,  19:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер детективного трилера «Ліки від щастя» відправляє нас разом з головним героєм у втіленні Дейна ДеХаана в закритий оздоровчий центр, звідки ще ніхто не виходив, та знайомить з його дивними мешканцями і зловісними лікарями, яких зіграли Міа Гот, Джейсон Айзекс та Селія Імрі.

Кінокартина, знята режисером «Дзвінка» Гором Вербінські, вийде в український прокат 16 лютого.

8 грудня 2015,  15:01 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 6 грудня, в Лондоні пройшла церемонія нагородження British Independent Film Awards, яка відзначила кращі незалежні фільми британського кінематографу 2015 року.

Читати далі...