Новини фільмів, в яких згадується Майкл Грін

3 лютого 2020,  15:39 | Новини фільмів

Кіностудія 20th Century Fox, яку нещодавно перейменували в 20th Century Studios, опублікувала в мережі 30-секундний промо-ролик своєї екранізації роману Джека Лондона «Поклик пращурів» із зіркою франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісоном Фордом у головній ролі.

У пригодницькій екранізації класичного роману від режисера Кріса Сандерса і сценариста Майкла Гріна Форд перевтілиться у відважного золотошукача Джона Торнтона, який разом зі своїм новим другом, псом Баком, відправляється в захоплюючу, але небезпечну подорож канадським Юконом у часи золотої лихоманки. У цій подорожі на ни чекає чимало випробувань, але Бак завжди готовий прийти на допомогу як у битві зі стихією, так і під час зустрічі з ведмедем, як показує даний ТБ-ролик.

Також в адаптації з'являться Карен Гіллан, Ден Стівенс, Бредлі Вітфорд і Омар Сі. Офіційний трейлер фільму «Поклик предків» вийшов в листопаді. Його українська прем'єра відбудеться вже в цьому місяці, 20 лютого.

30 січня 2016,  20:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хью Джекман сообщил, что на этой неделе получил практически готовый сценарий «Росомахи 3», и что его съемки уже не за горами.

Читати далі...
25 вересня 2015,  18:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На данный момент Хью Джекман вместе с режиссером Джеймсом Мэнголдом прорабатывает готовый сценарий «Росомахи 3» и в новом интервью решил раскрыть некоторые детали о его сюжете.

Читати далі...
27 лютого 2015,  15:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що Харрісон Форд повернеться до своєї ролі в «Тому, що біжить по лезу 2». Також стало відомо, що режисерувати продовження буде Дені Вільнев.

Рік Декард повертається на великі екрани! Форд зізнався, що сценарій сіквела є «кращим, що я коли-небудь читав».

Події «Того що біжить по лезу» розгорталися в дісутопічному Лос-Анджелесі 2019 року, тепер же історія продовжиться декілька декад потому. Над сценарієм працювали сценарист оригіналу Хемптон Фанчер і Майкл Грін.

Оригінал знімав Рідлі Скотт і очікувалося, що він займеться сіквелом, але тепер за кермом проекту став канадський режисер Дені Вільньов, найбільш відомий завдяки трилеру «Полонянки». Скотт залишається у проекті в якості продюсера.

Також сіквел продюсують Ендрю А. Косів і Бродерік Джонсон, обидва працювали з Вільневим над «Полонянками» і разом номіновані на «Оскар» за «Невидиму сторону». Косів і Джонсон про «Того, що біжить по лезу 2»:

Це велика честь, що Харрісон приєднається до нас в нашій подорожі з Дені Вільневим, який є унікальним талантом, як ми виявили особисто при створенні «Полонянок». [Сценаристи] Хемптон і Майкл, разом з Рідлі Скоттом, створили однозначно потужний і правильний сіквел до одного з найбільш знаменитих фільмів всіх часів, і ми не можемо бути більш задоволені такою дивовижною, чудовою командою.

У серпні 2004 року британська газета «The Guardian» провела опитування серед вчених і вони визнали «Того що біжить по лезу» кращим науково-фантастичним фільмом всіх часів. Тому тепер на плечах Вільньова величезна відповідальність, адже сіквел повинен відповідати.

Терміни виходу «Біжить по лезу 2» ще невідомі.