Оновлення, в яких згадується Сергій Притула

27 листопада 2018,  14:30 | Оновлення

З'явився «романтичний трейлер» української комедії «Секс і нічого особистого», основною музичною темою якого стала пісня «Полураздета» Макса Барських.

Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Убитий горем Сергій приймає чоловіче рішення і їде до Праги на Новий рік до свого друга Василя. Після ночі обломів в стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною, яка обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

Головну роль в комедії «Секс і нічого особистого» виконує зірка «Сторожової застави» Роман Луцький, а його друга грає відомий шоумен Сергій Притула. У кінотеатрах України фільм можна буде подивитися перед Новим роком з 20 грудня.

20 липня 2017,  03:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському дубляжі мультфільму «Бігфут Молодший» взяв участь український телеведучий і шоумен Сергій Притула. Він став голосом батька головного героя — Бігфута, який пішов жити далеко в ліси і познайомився зі своїм сином, коли той вже став тінейджером і сам вирушив на пошуки батька. І тепер вони постараються надолужити згаяне!

Український трейлер мультфільму, який вийде на екрани 27 липня, дивіться тут.

15 лютого 2016,  14:03 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі невеликий відеосюжет з українського озвучування мультфільму «Робінзон Крузо: дуже залюднений острів». Головного героя озвучив Сергій Притула, і у нас з'явилася можливість подивитися і послухати, як він це робив.

А сам мультфільм можна буде подивиитися вже зовсім скоро - з 18 лютого.

9 листопада 2015,  14:51 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Світ неможливий без фантазії і пригод. Принаймні, в це вірить добродушний старий авіатор, по сусідству з яким нещодавно оселилася одна дуже педантична мама зі своєю старанною донькою. Життя дівчинки підпорядковане суворим навчальним планом, у якому час на друзів передбачено тільки наступного літа. Однак цей ретельно вибудуваний план тріщить по швах, коли в життя дівчинки вривається дивний сусід з його неймовірними розповідями про Маленького Принца і далеких зірках. Залишилося тільки полагодити літак, і в дорогу! Так починається велика подорож дівчинки - повна небезпек, чарівництва, гумору і справжньої дружби.

У роботі над українським дубляжем взяли участь Олег Скрипка та Сергій Притула.

Дивіться в кінотеатрах України з 26 листопада!