Новини, в яких згадується Асьер Ечеандіа

22 березня 2021,  17:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, 19 березня, на стримінговій платформі Netflix відбулася прем'єра серіалу «Червоний дерматин». Він розповідає про трьох повій, які пускаються берега, щоб втекти від свого сутенера.

Читати далі...
19 березня 2019,  12:25 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер «Біль та слава» режисера Педро Альмодовара.

Сюжет фільму фокусується на режисері Сальвадорі Мало (Антоніо Бандерас), який знаходиться на заході своєї кар'єри. Йому доведеться пережити ряд важливих зустрічей, як в реальності, так і у власній пам'яті. Він озирається назад на багате життя і колишні стосунки, які він залишив позаду. А попереду у нього неясне майбутнє, в якому герой не може знімати кіно.

Ролі виконали Антоніо Бандерас, Пенелопа Крус, Асьер Ечеандіа, Хульета Серрано, Рауль Аревало. Дата виходу фільму «Біль та слава» поки не відома, стежте за новинами на Kinofilms.ua.

21 лютого 2019,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер нової драми культового іспанського режисера Педро Альмодовара «Біль та слава», центральні ролі в якій виконують лауреатка премії «Оскар» Пенелопа Крус і номінант на премію «Золотий глобус» Антоніо Бандерас.

Читати далі...
6 листопада 2015,  23:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Двоє чоловіків (Луїс Тосар, Асьер Ечеандіа), одна жінка (Пенелопа Крус) і одна десятирічна дитина переживають втрати і тріумфи, сперечаються про футбол, борються зі смертю і до смерті люблять один одного. Героїня Пенелопи Крус - красуня Магда, талановита вчителька і любляча мама, збирає всі сили, щоб перемогти хворобу і повернути собі право жити і бути щасливою. Фільми Хуліо МедемаЛюсія і секс», «Неспокійна Анна», «Кімната в Римі») завжди відзначені особливою чуттєвістю, однак вперше пристрасть, відчай і всеперемагаюча іронія досягають такого напруження в історії життя одного року в Мадриді.

Дивіться в кінотеатрах України вже з 12 листопада.