Новини, в яких згадується Бріанна Хілдебранд

22 травня 2023,  23:14 | Новини фільмів

Це офіційно! До касту третьої пригоди балакучого антигероя Дедпула приєдналися акторки Бріанна Гілдебранд та Сіорі Куцуна, які знову зіграють крутих супергероїнь Надзвукову Боєголовку та Юкіо.

Читати далі...
21 квітня 2023,  22:45 | Кастінг

Офіційно підтверджено, що у новій пригоді Дедпула, що носить назву просто «Дедпул 3», повернуться його кохана Ванесса та давні друзі Колос, Допіндер та Сліпа Ел.

Читати далі...
17 липня 2019,  19:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер комедійного фільму для всієї родини «Ігри з вогнем», де колишній реслер Джон Сіна стає пожежником, який повинен наглядати за трійцею непосидючих дітей.

На новорічні канікули групі відважних пожежників доведеться зібрати волю в кулак. Адже перед ними загроза найвищого ступеня троє нестримних дітей, які дуже люблять бешкетувати і гратися з вогнем. І поки вони не знайшли їхніх батьків, пожежники повинні навчитися бути хорошими няньками для цих бісенят.

Українська прем'єра комедії «Ігри з вогнем», де компанію Сіні складуть Бріанна Гілдебранд, Джуді Грір, Джон Легуізамо і Кіген-Майкл Кі, відбудеться 7 листопада.

1 вересня 2018,  20:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В англійській мові головні лайливі слова починаються на букву F, і новий ТБ-ролик антигеройського екшену «Дедпул 2» вирішив з цього посміятися, називаючи інші слова на цю скандальну букву.

На початку фільму Вейд (Райан Рейнольдс) зізнається Ванессі (Морена Баккарін), що для нього головним слово на літеру F завжди було слово family (сім'я), але все змінилося, коли він її зустрів. А інші персонажі діляться тут такими словами на F: feelings (почуття), fun (веселощі), Firefist (Вогненний кулак), future boy (хлопчик з майбутнього), fighting (бійка), your face (твоє обличчя), foreshadowing (передбачати), fanny pack (сумка на поясі) та motherf*cker (м*дак).

«Дедпул 2», де також зіграли Джош Бролін, Зазі Бітц, Бріанна Хилдебранд, ТіДжей Міллер, Джуліан Деннісон і навіть Бред Пітт з Меттом Деймоном, вже доступний на Blu-ray і DVD.

8 серпня 2018,  14:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вейд Вілсон намагається стати найкращим членом Людей Ікс у вирізаному фрагменті науково-фантастичного екшену «Дедпул 2».

Вирішивши приєднатися до команди Люди Ікс, Дедпул (Райан Рейнольдс) з усіх сил намагається влитися в колектив і стати супергероєм. Він змінює стікери в загальному холодильнику в особняку Професора Ікс на кольорові та екологічно чисті. Далі він заводить мову про меню на наступний місяць, але Надзвукова боєголовка (Бріанна Гілдебранд), яка в цей час сидить на кухні разом зі своєю дівчиною Юкіо (Сіорі Куцуна), не вірить у те, що Вейд раптом став адекватним, і нехай йому вдалося обдурити Колоса (Стефан Капічич), вона бачить його наскрізь. Після чого Дедпул штовхає зворушливу промову зі сльозами в голосі про те, як вони його змінили.

У форматі Digital антигеройский сиквел Девіда Літча вийшов 7 серпня. На Blu-ray та DVD його можна буде додати в свою колекцію з 21 серпня.

12 липня 2018,  03:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Райан Рейнольдс повідомив про те, що його фантастичний екшен «Дедпул 2» отримає «супер дупер розширену» режисерську версію.

У своєму підкорившому серця глядачів сиквелі балакучий найманець Вейд Вілсон стикається з мутантом з майбутнього Кабелем (Джош Бролін), який прибув в наш час, щоб убити хлопця з пірокінетичними здібностями (Джуліан Деннісон). Дедпул вирішує його врятувати й збирає свою супергеройскую команду Сила Ікс, куди входять Доміно (Зазі Бітц), Допіндер (Каран Соні), Надзвукова боєголовка (Бріанна Хілдебранд) та Колос (Стефан Капічич). І вже в наступному місяці ви знову зможете пережити їх пригоди — у себе вдома разом з розширеною версією, де буде «ще більше екшену і спандекса», як обіцяє новий промо-ролик.

У форматі Digital на офіційних платформах антигеройский екшен Девіда Літча стане доступний для перегляду з 7 серпня, а на Blu-ray його можна буде додати в свою колекцію з 21 серпня.

25 травня 2018,  02:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем подборку из трех украинских ТВ-роликов фантастического экшена «Дэдпул 2», а также его 6 новых локализованных постеров.

Читати далі...
23 травня 2018,  14:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирішивши стати справжнім супергероєм, Дедпул відправляється разом з Людьми Ікс в їх нову місію, але все йде не зовсім так, як планувалося.

Четвертий фрагмент фантастичного екшену «Дедпул 2» показує, як Вейд (Райан Рейнольдс) прибуває на місце події в саморобній футболці з логотипом Людей Ікс і рветься вершити добрі справи, від чого Колос (Стефан Капічіч) та Надзвукова боєголовка (Бріанна Хілдебранд) не в захваті, адже у Дедпула немає досвіду. Але він все одно намагається вмовити хлопця-мутанта Рассела (Джуліан Деннісон), який підпалив все навколо.

Завдяки успішному дебюту сиквела в світовому прокаті франшиза «Дедпул» стала мільярдером.

Купуйте квитки на сеанси «Дедпул 2» на нашому сайті.

20 травня 2018,  03:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бюджет фантастического экшена «Дэдпул 2» позволил его создателям снять целых пять сцен после титров с путешествием во времени и крутым камео.

Читати далі...
9 травня 2018,  22:14 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

В фантастическом экшене «Дэдпул 2» звезда хоррора «Оно» Билл Скарсгард воплотит мутанта со способностью извергать кислотную рвоту.

Читати далі...
19 квітня 2018,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія 20th Century Fox поділилася сміховинним фінальним трейлером фантастичного екшену «Дедпул 2», який повністю складається з нових моментів.

З майбутнього прибуває «похмурий ніби з кіновсесвіту DC» мутант Кабель (Джош Бролін), який полює на дитину-пірокінетіка (Джуліан Деннісон), й Дедпул (Райан Рейнольдс) вирішує врятувати хлопця будь-якою ціною. Для цього він влаштовує супергеройський кастинг і засновує команду Сила Ікс, куди увійдуть Надзвукова боєголовка (Бріанна Хілдебранд), Колос (Стефан Капічіч), Доміно (Зазі Бітц), Допіндер (Каран Соні), Бедлам (Террі Крюс), дівчина з фіолетовим волоссям (Сіора Куцуна), Шаттерстар (Льюїс Тан) і просто Пітер.

Ви готові до цього божевілля? В кінотеатри «Дедпул 2» від «студії, яка вбила Росомаху», прибуде 17 травня.

16 квітня 2018,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося три нових промо-ролика антигеройского екшену «Дедпул 2», які присвячені популярному серіалу про зомбі «Ходячі мерці».

Читати далі...