Новини, в яких згадується Стівен Найт

13 лютого 2024,  20:59 | Новини фільмів

Популярний британський серіал «Гострі картузи» отримає продовження у вигляді повнометражного фільму, і виконавець головної ролі Кілліан Мерфі вже розповів, чи повернеться він до ролі Томаса Шелбі.

Читати далі...
26 березня 2021,  20:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Роль принца Чарльза в біографічному фільмі «Спенсер» виконає актор Джек Фартінг, також відомий як Джордж Ворлегган з популярного серіалу «Полдарк».

Читати далі...
27 січня 2021,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте нову кіноверсію принцеси Діани! Минулого року в цьому образі публіку підкорювала актриса Емма Коррін в серіалі «Корона», а тепер прийшла черга Крістен Стюарт, яка зіграє легендарну принцесу в кінострічці «Спенсер».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Локдаун»
Містер і місіс Карантин
23 січня 2021,  20:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли минулої осені був оголошений фільм про пограбування в умовах пандемії коронавірусу від Дага Лаймана, режисера знаменитого бойовика «Містер і місіс Сміт», і з лауреаткою премії «Оскар» Енн Гетевей у головній ролі, який ще й збиралися зняти в умовах реального локдауну в Лондоні, цей проект звучав дуже багатообіцяюче. Але після перегляду фільму, що отримав назву «Локдаун», розумієш, що його опис був набагато цікавішим, ніж його втілення.

Читати далі...
6 січня 2021,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ на карантині, ця парочка знайшла свій квиток на свободу. Енн Гетевей та Чіветель Еджіофор затівають пограбування року в трейлері кримінальної комедії «Locked Down», яку зняв режисер фільму «Містер і місіс Сміт» Даг Лайман.

Читати далі...
6 листопада 2019,  17:20 | Новини серіалів

Телекомпанія BBC і творець хітового британського серіалу «Гострі картузи» Стівен Найт представляють нову похмуру адаптацію знаменитого роману Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня».

Фентезійний міні-серіал «Різдвяна пісня» розповість про скупого, злого і самотнього чоловіка Ебенезера Скруджа (Гай Пірс), який цінує тільки гроші і ненавидить різдвяні свята. Одного разу в ніч перед Різдвом до нього приходить Дух Минулого (Енді Серкіс), Дух Теперішнього і Дух Майбутнього, щоб Скрудж переосмислив своє життя, почав радіти Різдву і цінувати те, що дійсно важливо.

Разом з Пірсом і Серкісом в цій адаптації зіграють Шарлотта Райлі, Джо Елвін, Стівен Грем і Вінетт Робінсон. На телеекрани «Різдвяна пісня» вийде у грудні.

11 вересня 2019,  00:54 | Новини серіалів

Режисер франшизи «Голодні ігри» Френсіс Лоуренс і творець хітового серіалу «Гострі картузи» Стівен Найт об'єдналися, щоб відправити зірку «Аквамена» Джейсона Момоа в майбутнє, де люди давно втратили здатність бачити, в своєму новому серіалі «Дивись».

Події серіалу «Дивись» від нового стримінгового сервісу Apple TV+, який, за словами його творців, буде «епічною драмою», розвиваються в майбутньому, через 600 років після того, як вірус знищив велику частину людства і засліпив решту населення нашої планети. Коли все людство втрачає свій зір, люди повинні адаптуватися і знайти нові засоби для виживання, але через покоління раптом починають народжуватися діти, які здатні бачити. І тепер вони у небезпеці.

Прем'єра серіалу «Дивись», де разом з Момоа можна буде побачити Елфрі Вудард, Геру Гільмар та Сільвію Гукс, відбудеться 1 листопада.

1 серпня 2019,  17:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після двох років перерви хітовий британський телесеріал «Гострі картузи» повертається на екрани, що підтверджує трейлер його 5 сезону, де до основного касту приєднуються зірка «Голодних ігор» Сем Клафлін та зірка «Спліту» Аня Тейлор-Джой.

Драматичний серіал Стівена Найта «Гострі картузи» розповідає про кримінальну сім'ї Шелбі, однією з найбільш жорстоких і впливових банд свого часу, яка живе в 1920-х роках в Бірмінгемі і зашиває в свої кепки гострі бритви. В образі глави сім'ї Томаса Шелбі повертається Кілліан Мерфі, а його тітки Поллі Хелен МакКрорі.

Прем'єра 5 сезону серіалу «Гострі картузи» відбудеться пізніше в 2019 році.

3 лютого 2019,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блондинка Енн Гетевей зустрічає задумливого Меттью МакКонахі в барі на краю світу у першому фрагменті напруженого трилера «Море спокуси», який вже можна побачити в кінотеатрах України.

Палюче сонце Карибських островів, вірний корабель і життя, повне ризику, рідна стихія капітана рибальського судна Бейкера Ділла (МакКонахі). Карен (Гетевей), єдина жінка, яку він кохав, вийшла заміж за мільярдера Френка Заріакаса (Джейсон Кларк) і живе на віллі в Маямі. Несподівано вона знову з'являється в його житті і благає про захист. З цієї хвилини знайомі води перетворяться для Бейкера на підступне море спокуси...

Квитки на «Море спокуси», яке зняв Стівен Найт, ви знайдете в нашій афіші.

21 листопада 2018,  02:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки фантастики «Інтерстеллар» Меттью МакКонахі і Енн Гетевей грають у небезпечні ігри у новому трейлері драматичного трилера «Море спокуси».

Кінокартина Стівена Найта розповість про самотнього капітана рибальського судна (МакКонахі), який веде тихе життя на Карибах. Там його знаходить колишня дружина (Гетевей) і просить про допомогу, чим заманює його в нову реальність, де не все здається тим, чим є насправді.

Влітку Гетевей можна було побачити в кримінальній комедії «Вісім подруг Оушена» з Сандрою Баллок і Кейт Бланшетт.

Дивіться також український трейлер фільму «Море спокуси», чия прем'єра була перенесена на 31 січня 2019 року.

7 червня 2018,  19:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреати премії «Оскар» Меттью МакКонахі та Енн Гетевей грають коханців в драматичному трилері «Море спокуси», чий офіційний трейлер дивіться нижче.

Картина «Море спокуси», раніше відома як «Спокій», розповість про капітана рибальського судна (МакКонахі), чиє минуле в особі фатальної жінки (Гетевей) збирається зіткнутися з його нинішнім спокійним життям на маленькому острові в тропіках, заманюючи його в нову реальність, яка може бути не такою, якою вона здається на перший погляд.

Чоловіка героїні Гетевей грає Джейсон Кларк. Також компанію їм складуть Дайан Лейн, Джимон Хунсу та Джеремі Стронг.

Світова прем'єра третьої режисерської роботи Стівена Найта, який зняв «Ефект колібрі» і «Лок», відбудеться у вересні.

22 листопада 2017,  17:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Чотириразова номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс зіграє в кримінальній драмі «Ріо» з участю Бенедікта Камбербетча.

Читати далі...
11 червня 2017,  19:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівські номінанти Бенедикт Камбербетч і Джейк Джилленхол ведуть переговори щодо своєї участі в драмі «Ріо» («Rio»).

Читати далі...
28 квітня 2017,  20:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Девід Фінчер возз'єднається з Бредом Піттом на зйомках «Всесвітньої війни Z 2».

Читати далі...