Новини, в яких згадується Мішель Докері

1 травня 2022,  20:13 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що українська прем'єра очікуваної костюмованої драми Саймона Кертіса та Джуліана Феллоуза «Аббатство Даунтон: Нова епоха» переноситься на невизначений час у зв'язку з війною, пропонуємо вам поринути у приголомшливу атмосферу цього кіно, подивившись його новий трейлер.

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
31 грудня 2020,  00:40 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року саме час підбити підсумки року, що минає, який, не дивлячись на те, що він став важким випробуванням для кіноіндустрії та кінотеатрів, зумів порадувати цікавими і надихаючими фільмами, що відправляли нас в незабутні подорожі у просторі і часі.

Читати далі...
25 березня 2020,  18:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Месники: Завершення» і «Ножі наголо» Кріс Еванс грає батька, чий син стає підозрюваним у вбивстві, в першому трейлері детективного міні-серіалу «Захищаючи Джейкоба».

Читати далі...
17 березня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші кадри детективного міні-серіалу «Захищаючи Джейкоба», головні ролі в якому зіграють зірка блокбастера «Месники: Завершення» Кріс Еванс та зірка «Абатства Даунтон» Мішель Докері.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Джентльмени»
Нова класика від Гая Річі
25 січня 2020,  03:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви з'явилися на світ в минулому році, то для вас Гай Річі – це режисер популярного діснеївського рімейку «Аладдін» з синім Віллом Смітом, але якщо ви все-таки топчете цю землю хоча б чверть століття, то напевно знаєте, що Річі прийшов до слави завдяки брутальним і одночасно смішним фільмам про бандитів «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш», заснувавши наприкінці 90-х свій власний кримінальний піджанр. Потім у нього були різні експерименти, включаючи хитовую дилогію «Шерлок Холмс» з Робертом Дауні мол., сучасну адаптацію легенди про короля Артура і того ж «Аладдіна», але Річі нарешті відчув спрагу крові і повернувся до свого коронного жанру. Так що зустрічайте його «Джентльменів»!

Читати далі...
24 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Тримайтеся міцніше і не сумнівайтеся в його авторитеті! Вчора вийшов другий трейлер кримінальної драми «Джентльмени» від культового британського режисера Гая Річі, головну роль в якій виконує лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
30 листопада 2019,  19:45 | Новини фільмів

Повнометражне продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон» виявилося настільки успішним, що його творець Джуліан Феллоуз вже обмірковує, про що може розповісти сиквел.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Абатство Даунтон»
Сімейство Кроулі радо запрошує вас на королівський прийом
27 листопада 2019,  00:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський серіал «Абатство Даунтон», який виходив з 2010 по 2015 рік, став справжньою сенсацією по обидві сторони океану, тому його завершення утворило в серцях багатьох глядачів невиправну порожнечу. І ось через чотири роки знамените сімейство аристократів Кроулі повертається на екрани, причому з вельми помпезним приводом приїзд у Даунтон короля і королеви Великої Британії.

Читати далі...
26 листопада 2019,  01:31 | Новини фільмів

Шість знаменитих джентльменів і одна леді зібралися разом на новому локалізованому постері кримінальної кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
31 жовтня 2019,  23:29 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий драматичний фрагмент очікуваного британського фільму «Абатство Даунтон», в якому у господарів і слуг виникає невеликий конфлікт.

Всі, хто дивився серіал «Абатство Даунтон», знають, що лакей Томас (Роберт Джеймс-Кольєр), незважаючи на свій шкідливий характер, довго і віддано працював на сім'ю Кроулі, щоб нарешті стати головним дворецьким в їхньому будинку. Але коли в абатство збираються приїхати король і королева Великої Британії, граф Грентем (Г'ю Бонневілль) та леді Мері (Мішель Докері) вирішують звернутися по допомогу до свого колишнього дворецького містера Карсона (Джим Картер). І Томас від цього не в захваті.

Дивіться також український трейлер фільму «Абатство Даунтон», прем'єра якого була перенесена на 28 листопада.

3 жовтня 2019,  17:18 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі переїжджає до Великої Британії і стає там королем маріхуанної імперії в офіційному трейлері нового фільму Гая Річі «Джентльмени».

«Джентльмени» (або «Хлопці-аристократи») покажуть небезпечне, але захоплююче життя американського емігранта Мікі Пірсона (МакКонахі), який побудував в Лондоні дуже прибуткову імперію марихуани. Коли в злочинних колах з'являється інформація, що він хоче продати свою імперію і назавжди вийти з бізнесу, місцеві гангстери починають будувати навколо нього змови, вдаватися до шантажу, хабарів, викрадень та інших злочинних методів, щоб прибрати до рук його справу. Але Мікі так просто не візьмеш.

Українська прем'єра фільму «Джентльмени», де компанію МакКонахі складають британські актори Чарлі Ганнем, Мішель Докері, Колін Фаррелл, Г'ю Грант, Джеремі Стронг та Генрі Голдінг, відбудеться у 2020 році.

2 жовтня 2019,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер культових фільмів «Великий куш» і «Карти, гроші, два стволи» Гай Річі повертається до кримінального жанру у своєму наступному проекті «Джентльмени», також відомого як «Хлопці-аристократи».

Читати далі...
27 травня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум» і нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», фінальний трейлер мультфільму «Історія іграшок 4» та нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» і науково-фантастичного бойовика «Люди в чорному: Інтернешнл».

Читати далі...
22 травня 2019,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Даунтон готовий приймати високородних гостей в українському трейлері драматичної картини «Абатство Даунтон», де разом з усіма повертається неймовірна Меггі Сміт.

Фільм Майкла Енглера буде продовженням популярного британського серіалу «Абатство Даунтон». У 1927 році аристократичне сімейство Кроулі на чолі з графом і графинею Грентем (Г'ю Бонневілль і Елізабет МакГоверн) одержує звістку про те, що до них в гості приїдуть король і королева Великої Британії. Щоб їхній візит пройшов ідеально, в Даунтон прибувають дворецький і кухар короля, які починають наводити там свої порядки, що призводить до їхнього конфлікту з місіс Г'юз (Філліс Логан) та місіс Патмор (Леслі Нікол). Але леді Мері (Мішель Докері) знаходить рішення проблеми звернутися по допомогу до давнього друга містера Карсона (Джим Картер).

В український прокат драма «Абатство Даунтон» прибуде восени, 31 жовтня.