Семмі ШелдонSammy Sheldon

50%
0
50%
0

Фільмографія Семмі Шелдон

Крейвен-мисливець (2023) ... художник (по костюмам)
Людина-мураха та Оса: Квантоманія (2023) ... художник (по костюмам)
Вічні (2021) ... художник (по костюмам)
Артеміс Фаул (2020) ... художник (по костюмам)
Світ Юрського періоду 2 (2018) ... художник (по костюмам)
Анігіляція (2017) ... художник (по костюмам)
Натуральні упирі (2016) ... художник (по костюмам)
Кредо вбивці (2016) ... художник (по костюмам)
Людина-мураха (2015) ... художник (по костюмам)
Ex Machina (2014) ... художник (по костюмам)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Семмі Шелдон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Семмі Шелдон

Написати коментар...
Написати коментар...