Новини, в яких згадується Емілі Ратаковскі

2 липня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Емілі Ратаковські так сподобалося бути блондинкою у кримінальному фільмі «Мистецтво обману», що вона вирішила змінити свій образ і в реальному житті, пофарбувавши своє темне волосся у світлий колір.

Читати далі...
18 березня 2020,  21:13 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська модель і актриса Емілі Ратаковскі, відома завдяки фільму «Загублена», підірвала Instagram своїми фотографіями у сміливій альтернативі маленької чорної сукні ультракороткій червоній сукні з глибоким декольте.

Читати далі...
15 липня 2019,  23:52 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Модель і актриса Емілі Ратаковскі відправляється в круїз по Парижу в рекламному ролику засобів для догляду за волоссям французького бренду Kérastase.

Актриса фільму «Загублена» поділилася новою рекламою зі своєю участю в соцмережах декілька годин тому. Рекламний ролик був знятий на яхті, яка каталася по річці Сені, що проходить через Париж, і в ньому Ратаковскі разом з іншими моделями танцює та співає, закликаючи приєднатися до їхнього круїзу, незалежно від того, якого кольору, довжини і форми є ваше волосся.

Минулого тижня в український прокат вийшов кримінальний фільм «Мистецтво обману», де Ратаковскі грає аферистку, а компанію в кадрі їй складає Тео Джеймс.

20 червня 2019,  00:13 | Оновлення

Опублікований український трейлер кримінального трилера «Мистецтво Обману» з Тео Джеймсом та Емілі Ратаковскі. Метт Аселтон зняв фільм за власним сценарієм.

Іван (Тео Джеймс) – віртуозний молодий крадій предметів мистецтва, який хоче покинути «професію». Еліза (Емілі Ратаковскі) – актриса із шафою, повною скелетів, та купою боргів. Вони вирішують об'єднатися для одного самого останнього, великого і зухвалого пограбування.

У прокат фільм «Мистецтво Обману» вийде 11 липня.

8 травня 2019,  16:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Надихнувшись стилем голлівудської діви Шер, актриса Емілі Ратаковскі прибула на костюмований бал Met Gala 2019 у відвертій сукні, якою Шер шокувала публіку в 70-х.

Читати далі...
14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
11 січня 2019,  22:16 | Оновлення

Друзі, ось і український трейлер психологічного трилера «Ідеальна пастка» з Емілі Ратаковскі та Аароном Полом у головних ролях.

Кессі та Брайан — молода і красива пара, у якої останнім часом намітилися проблеми у стосунках через постійні сварки та непорозуміння. Для того, щоб знову розпалити вогник пристрасті в серцях, пара вирішує прекрасно провести час на вихідних, орендувавши затишний будиночок, розташований в італійській глибинці. На відпочинку всі сварки поступово відходять на другий план, і Брайан збирається зробити пропозицію руки та серця своїй коханій, але несподівано в їх ідилію втручається чарівний незнайомець, який живе по сусідству...

Українська прем'єра фільму «Ідеальна пастка» відбудеться 28 лютого.

19 жовтня 2018,  19:42 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса і модель Емілі Ратаковскі поділилася в Instagram літнім відео, де вона разом з подругою запалює на яхті в сонячний день під пісню Ріанни «Consideration».

На відео зірка «Загубленої» показує свої запальні танцювальні рухи в роздільному купальнику свого персонального бренду Inamorataswim, який вона активно просуває в соцмережах. Відео було записано під час відпустки актриси на грецькому острові Міконос, який вони з подругою відвідали влітку, а поділилася вона їм зараз на честь дня народження цієї подруги, яка також танцює на відео в купальнику від Inamorataswim.

За 12 годин це коротке відео набрало в Instagram 2,8 мільйона переглядів, так що воно вже може скласти конкуренцію її попереднім відео, де модель запалювала в купальнику під «Woolly Bully» і танцювала сидячи в червоній міні-сукні.

В майбутньому Ратаковскі можна буде побачити в трилері «Ласкаво просимо додому», де компанію їй складе зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол.

8 жовтня 2018,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, з 1 по 7 жовтня, були представлені розширений трейлер супергеройського екшену «Аквамен», який йде 5 хвилин, та нові трейлери антиутопічного бойовика «Смертні машини», супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» і науково-фантастичного трилера «Репродукція», всі з яких вийдуть в український прокат.

Читати далі...
5 жовтня 2018,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Аарон Пол та Емілі Ратаковскі відправляються в романтичну і небезпечну відпустку в офіційному трейлері трилера «Ласкаво просимо додому».

Відчайдушно намагаючись повернути іскру в свої відносини, Браян (Пол) і Кессі (Ратаковскі) знімають романтичну віллу в італійській провінції за допомогою веб-сайту «Ласкаво просимо додому». Незабаром після переїзду Кессі знайомиться з Федеріко (Ріккардо Скамарчо), добрим і привабливим незнайомцем, який живе вниз по дорозі. Браян починає ревнувати Кессі до Федеріко, а Кессі засмучують ревнощі коханого. Федеріко використовує цю ситуацію, щоб маніпулювати парою і налаштувати закоханих одне проти одного.

Світова прем'єра фільму Джорджа Ретліффа відбудеться у листопаді.

17 вересня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери очікуваного горору «Хелловін», біографічної драми «Перша людина» і драматичного трилера «Проста послуга», а також свіжий трейлер музичної картини «Народження зірки», в якій Леді Гага і Бредлі Купер грають закоханих співаків.

Читати далі...
12 вересня 2018,  10:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Загубленої» Емілі Ратаковскі живе подвійним життям в мелодрамі «Круїз», чий офіційний трейлер дивіться нижче.

Події фільму розгортаються влітку 1987 року, показують життя молодих людей того часу в Нью-Йорку і святкують радості маслкаров, пейджерів та нескінченних літніх ночей. Головними інтересами італійського хлопця з Квінса Джіо (Спенсер Болдмен) є машини, дівчата і кадіжка магнітол. Джіо вважає, що у нього все схвачено, але коли він зустрічає надзвичайну єврейську дівчину Джессіку (Ратаковскі) з багатої родини, його життя перевертається. Джессіка любить прикидатися іншою людиною заради захоплюючих відчуттів і відкриває Джіо світ мистецтва, а він, в свою чергу, бере її на вуличні перегони.

Американська прем'єра картини Роберта Д. Сігела відбудеться наприкінці вересня.

11 вересня 2018,  19:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Модель і актриса Емілі Ратаковскі, відома завдяки фільмам «Загублена» та «128 ударів серця», стала обличчям нового аромату Pure XS від Paco Rabanne.

Читати далі...
14 серпня 2018,  18:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних модель і актриса Емілі Ратаковскі поділилася новим веселим танцювальним відео, на якому вона танцює в червоній міні-сукні.

Відео показує, як Ратаковскі, напівлежачи на дивані під час нічної прогулянки на яхті, демонструє під танцювальну музику рухи п'ятою точкою, показуючи, що вміє запалювати, навіть якщо сильно втомилася, і у неї більше немає сил стрибати на танцполі. За два дні відео набрало в Instagram понад 2,2 млн переглядів.

Минулого тижня Ратаковскі знялася в рекламній кампанії одягу Replay разом з футболістом Неймаром.

Цього літа актрису можна було побачити в українських кінотеатрах в комедії «Красуня на всю голову» та трилері «Наосліп». Пізніше вона зіграє в мелодрамі «Круїз» і кримінальному фільмі «Lying and Stealing».

12 серпня 2018,  13:09 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Модель і актриса Емілі Ратаковскі об'єдналася з футболістом Неймаром для нової рекламної кампанії бренду джинсового одягу Replay.

Читати далі...