Новини, в яких згадується Джонас Рівера

5 червня 2015,  15:15 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Бербанк, Каліфорнія, 5 червня 2015 – у новій анімації від студій Disney•Pixar «Думками навиворіт» звучатиме оригінальний саундтрек, що підсилює емоційний дух стрічки, від іменитого композитора Майкла Джаккіно. Саундтрек вийде окремим релізом від Walt Disney Records напередодні виходу фільму в прокат – 16 червня 2015р. Режисером виступає оскароносний Піт Доктер, продюсером – Джонас Рівера.

Анімаційна комедія «Думками навиворіт» у кіно з 18 червня 2015р.

Джаккіно й раніше працював з режисером Пітом Доктером - над анімацією «Вперед і вгору». Серед його проектів також: «Тачки 2», «Рататуй» та «Суперсімейка». Та композитор говорить, що «Думками навиворіт» - особлива анімація.

Піт прагнув, щоб музика створювала таке відчуття, ніби вона виходить зсередини – з думок. Ми хотіли зробити щось атмосферне. Дещо, що не було б традиційним саундтреком до фільму.

Якщо вірити композитору, то мета музики стрічки відображує мету самої стрічки.

Вона повинна бути емоційною, - говорить Джаккіно. – Я не знав, як це повинно звучати, та я знав, які відчуття цей звук повинен викликати. Цей фільм для мене особливий.

Саундтрек записували за допомогою оркестру з 70 інструментів з органом та секцією ритмів, що складалася з гітар і барабанів.  

Я отримав багато задоволення від процесу, - продовжує Джаккіно. – Тут буде джазова музика 1930-х років, яку ми написали для Забудьок, а ще буде музика як у класичному хорорі, коли персонажі потрапляють у Підсвідомість. Фільм напрочуд різноманітний у плані музичного оформлення, ми пройшлися по всім жанрам, але ніколи не забували про те, що розповідаємо емоційну історію.  

Анімації «Думками навиворіт» традиційно передуватиме короткометражка від Pixar Animation Studios – «Лава», режисером якої є Джеймс Форд Мерфі, а продюсером – Андреа Варрен. Дія «Лави» відбувається на ізольованому тропічному острові, де «живе» активний вулкан. Це музична історія любові, що триває вже мільйони років. Анімацію супроводжує музика у виконанні Куани Торрес Каеле (Uku & Narrator) та Напуа Грега (Lele). Цифровий реліз «Лави» запланований також на 16 червня. 

Придбати оригінальний саундтрек з анімації «Думками навиворіт» можна, починаючи з 16 червня, у всіх місцях продажу музики. Розмістити попереднє замовлення на альбом можна вже на iTunes (http://smarturl.it/iosa1) та Amazon.com (http://smarturl.it/iosama1).

26 травня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Що відбувається в голові у дитини?

Це питання турбує усіх батьків світу, що мають дітей підліткового віку. Над цим питанням також ламав голову й оскароносний режисер Піт Доктер, спостерігаючи за тим, як зростає його власна донька Еллі.

Моя доня озвучила роль однієї з героїнь фільму «Вперед і вгору» - дівчину на ім’я Еллі, у якої волосся стирчить в різні боки і характер відповідає зачісці. Коли доньці було стільки  років, скільки й анімаційній героїні, вони були дуже схожі, - згадує Доктер. – Коли ми почали працювати над «Думками навиворіт», моїй доні було вже 11 років і вона стала тихою і замкненою. Я мимоволі думав: «Що ж відбувається в її голові і чому вона змінюється?»

Читати далі...