Ток-шоу, в яких згадується Грем Нортон

13 січня 2018,  00:56 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

У героїні Мейсі Вільямс в «Грі престолів» є список тих, кого вона планує вбити, щоб помститися за свої страждання і страждання своєї родини. І тепер в ньому з'явилося три нових імені.

На «Шоу Грема Нортона» Вільямс розповіла, що шанувальники при зустрічі просять зробити її одну дивну річ: вимовити список майбутніх жертв Арії Старк та додати в кінці їх ім'я. Це дійсно справляє незабутнє враження, що відчули на собі інші гості передачі Том Генкс і Ентоні Джошуа, а також ведучий Грем Нортон, коли Вільямс промовила їх імена в кінці цього лякаючого списку.

Зараз актриса знімається в 8 сезоні «Гри престолів», який буде завершальним і вийде на екрани в 2019 році.

25 листопада 2017,  22:38 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

На «Шоу Грема Нортона» Джейсон Момоа прийшов не з порожніми руками, а прихопивши з собою п'ятизуб Аквамена.

На питання Грема Нортона про те, якими силами володіє його супергерой, Момоа каже, що Аквамен «вміє говорити з рибами, робити суші і є куленепробивним». Щоб боротися в «Лізі справедливості» з суперлиходієм Степпенвулфом (Кіаран Хайндс), який задумав знищити наш світ, Аквамен позичає у Мери (Ембер Херд) її п'ятизуб (англ. «quindent»), і на шоу актор з його допомогою спритно демонструє пару прийомів.

Також Момоа показав Г'ю Гранту, що все ще може говорити по-дотракійські. Купуйте квитки на найближчі сеанси «Ліги справедливості» на нашому сайті.

11 жовтня 2017,  16:48 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

З нагоди присутності на своєму шоу зірки «Загону самогубців» Марго Роббі ведучий Грем Нортон згадав, що вона робила татуювання деяким членам каста, включаючи Кару Делевінь. І тут біля ніг Роббі з'явилася тату-машинка...

На секунду присутнім здалося, що Гаррісон Форд подумує про тату, але ні, він просто гарний актор. Його колега по фільму «Той, хто біжить по лезу 2049» Раян Гослінг та Різ Візерспун згадали про свої невдалі татуювання і теж чемно відмовилися. І тоді Нортон запросив на сцену працівника шоу Адама, який є шанувальником Роббі, і актриса зробила йому своє фірмове «toemoji» (від слів «великий палець ноги» і «емоджі»).

Роббі зараз займається промо-туром байопіку «Прощай, Крістофер Робін», де зіграла разом з Доналом Глісоном.

8 квітня 2017,  15:15 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-тур комедії «Красиво піти» заніс Моргана Фрімана і Майкла Кейна на британське «Шоу Грема Нортона», де зірка «Втечі з Шоушенка» з гумором, але незмінним драматичним обличчям відтворив знаменитий монолог свого героя Реда, адресованого тоді Енді Дюфрейну (Тім Роббінс), а зараз — ведучому Грему Нортону.

Побачити Фрімана та Кейна на великому екрані в комедії «Красиво піти» вже можна в українських кінотеатрах.

12 березня 2017,  12:36 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий Грем Нортон вирішив порадувати шанувальників оригінальних «Людей Ікс», запросивши на своє шоу Г'ю Джекмана, Патріка Стюарта та неймовірного Ієна МакКеллена, який не втомлювався жартувати про те, чому йому не дали роль в «Логані». А з огляду на той факт, що Джекман і Стюарт вже попрощалися зі своїми супергероями, їх спільне відвідування «Шоу Грема Нортона» разом з Магніто є й зовсім безцінним.

В останній раз утрьох на екрані вони з'явилися в «Людях Ікс: Дні минулого майбутнього», а зараз Джекмана і Стюарта ви можете побачити в кінотеатрах в «Логані».