Новини фільмів, в яких згадується Лана Кондор

16 лютого 2021,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лара Джин та Пітер відправляються на ідеальне побачення в стилі культового фільму «Великий Лебовські» в розширеному фрагменті романтичної картини «Всім хлопцям, яких я любила раніше 3», що вийшла на Netflix 12 лютого.

Читати далі...
13 січня 2021,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Завжди й назавжди. Стримінгова платформа Netflix вирішила додати в наше життя на карантині трохи романтики, поділившись першим трейлером мелодрами «Всім хлопцям, яких я любила раніше 3», яка стане фінальною главою в історії Лари Джин.

Читати далі...
12 січня 2021,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до лавини нових крутих фільмів за участю зірок Голлівуду першої величини? Стримінговая платформа Netflix підірвала сьогодні Інтернет, поділившись трейлером своїх найочікуваніших проектів.

Читати далі...
18 лютого 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лара Джин і Пітер цілуються на новому кадрі романтичної комедії «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2», яким порадувала шанувальників в соцмережах виконавиця головної ролі Лана Кондор.

Читати далі...
24 січня 2020,  17:45 | Новини фільмів

Щастя Лари Джин затьмарює любовний трикутник в новому трейлері комедійної мелодрами «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2» від Netflix.

У фільмі режисера Майкла Фімоньярі Лара Джин (Лана Кондор) і Пітер (Ной Сентінео) нарешті перестали прикидатися і стали справжньою парою, яка ходить на побачення і переживає різні романтичні моменти. Але незабаром в життя Лари Джин повертається її давній друг Джон Емброуз (Джордан Фішер), який їй подобався в середній школі і отримав в минулому фільмі від неї романтичний лист, і, схоже, він має серйозний намір завоювати серце дівчини, що значно ускладнює її відносини з Пітером.

Прем'єра сиквела «Всім хлопцям, яких я любила раніше» відбудеться 12 лютого.

19 грудня 2019,  17:30 | Новини фільмів

Компанія Netflix нарешті поділилася офіційним трейлером своєї очікуваної романтичної комедії «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2», головна героїня якої несподівано опиняється в центрі любовного трикутника.

У продовженні хітової мелодрами «Всім хлопцям, яких я любила раніше» Лара Джин (Лана Кондор) і Пітер (Ной Сентінео) більше не прикидаються парою. Вони СТАЛИ парою. І поки Лара Джин переживає перші романтичні події з Пітером, як перший справжній поцілунок, перше справжнє побачення, перший День святого Валентина, в її життя несподівано повертається Джон Емброуз (Джордан Фішер), ще один одержувач одного з її старих любовних листів, і це перевертає все з ніг на голову.

Прем'єра фільму Майкла Фімоньярі «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2» відбудеться напередодні Дня святого Валентина, 12 лютого.

14 листопада 2018,  02:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел» повідомляє, що його світова та українська прем'єри переїхали з грудня на 14 лютого 2019 року.

Режисер Роберт РодрігесМісто гріхів», «Діти шпигунів») і сценарист Джеймс КемеронТитанік», «Аватар») представляють нову епічну пригоду з часткою надії та натхнення. Коли молода жінка-кіборг Аліта (Роза Салазар) приходить до тями, то не може згадати, хто вона в цьому небезпечному світі майбутнього. Її бере до себе і лагодить доктор Ідо (Крістоф Вальц), який бачить, що під покинутою кіборгською оболонкою існують серце і душа. Поки Аліта вчиться жити новим життям на оманливих вулицях Залізного міста, вона зустрічає нового друга Г'юго (Кієн Джонсон), який пропонує їй допомогу. Разом вони відкривають, що Аліта володіє унікальними здібностями, яких бояться люди при владі, і ті незабаром відкривають на неї полювання.

У фільмі також зіграють Дженніфер Коннеллі, Ейса Гонсалес, Ед Скрейн, Махершала Алі, Мішель Родрігес, Лана Кондор та Джекі Ерл Хейлі.

4 липня 2015,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з новим концепт-артом до «Людей Ікс: Апокаліпсис» режисер Брайан Сінгер поділився і тим, яке значення буде мати його майбутній блокбастер в рамках франшизи.

Основним лиходієм шостої частини буде Ен Сабах Нур, або просто Апокаліпсис, у виконанні Оскара Айзека. Він є одним з наймогутніших і найдавніших мутантів Всесвіту Marvel. Родом він з Давнього Єгипту, тому гробниця, показана на малюнку, як раз є його усипальницею.

У коміксах, після довгого існування і набуття чи не божественного статусу, Апокаліпсис періодично йде в довгий сон. Схоже, що у фільмі, його розбудять якісь непрохані гості.

У новому інтерв'ю Брайан Сінгер повідав про значення «Людей Ікс: Апокаліпсис» у масштабах франшизи:

Це в якомусь сенсі закінчення шести фільмів про Людей Ікс, а також у ньому є потенціал відродження молодих, нових персонажів. Це справжнє народження Людей Ікс. Ось як все відбудеться.

Молоді версії добре відомих мутантів втілять Софі Тернер (Джин Грей), Тай Шерідан (Циклоп), Олександра Шиппі (Шторм), Коді Сміт-Макфі (Курт Вагнер/Стрибунець) і Лана Кондор (Джубілі).

Прем'єра «Людей Ікс: Апокаліпсис» відбудеться 26 травня 2016 року.