Новини, в яких згадується Ана Лілі Амірпур

29 жовтня 2018,  17:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кейт Гадсон виконає одну з головних ролей в фентезійній картині «Кривавий місяць», де також збирається зіграти Зак Ефрон.

Читати далі...
5 квітня 2018,  01:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після прем'єри 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон», заснованого на коміксах Marvel, вийшов розширений промо-ролик, який показує, чого чекати від наступних серій.

Девід (Ден Стівенс) розповідає Сід (Рейчел Келлер) про своє видіння; Кері (Білл Ірвін) досліджує сферу, що викрала Девіда в кінці 1 сезону, і припускає, що це він сам її створив; Ленні (Обрі Плаза) говорить, що гряде кінець світу; у Керрі (Ембер Мідфандер) стирчить з грудей рука; Мелані (Джин Смарт) починає вибивати дріб зубами; Амал Фарук (Навід Негабан) отримує нове тіло; а вусаті жінки кажуть, що є 63% ймовірності того, що Девід їм брехав.

Прем'єра нової серії «Легіону», режисером якої є Ана Лілі Амірпур, відбудеться увечері 11 квітня на російськомовному каналі Fox Crime, що транслюють в Україні.

7 липня 2017,  00:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент канібальської лав-сторі «Погана партія» з Сукі Вотерхаус в головній ролі відправляє глядача на вечірку, яку влаштував персонаж Кіану Рівза, який ховається під скромним псевномом Мрія. Він штовхає цілу промову про занепад цивілізації, представляючи діджея у втіленні Дієго Луни.

Трейлер фільму Ани Лілі Амірпур, де Джим Керрі постає в невпізнанному образі, дивіться тут.

21 березня 2015,  13:14 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

К Джейсону Момоа в фильме «The Bad Batch» («Плохая партия») присоединились Джим КерриКиану Ривз, а также Сьюки Уотерхаус и Диего Луна.

Слухи о том, что Момоа сыграет главную роль в дисутопической драме режиссера Аны Лили Амирпур, подтвердились.

«The Bad Batch» расскажет любовную историю, разворачивающуюся на техасском пустыре в обществе каннибалов.

В следующем году Момоа появится в образе Аквамена в «Бэтмене против Супермена», и он подписан на несколько следующих проектов вселенной DC Comics.

Керри недавно сыграл в «Тупой и еще тупее 2», а Ривз – в экшене «Джон Уик».

Уотерхаус является британской моделью, играющей в новых фильмах «Дивергент, глава 2: Инсургент» и «Гордость и предубеждение и зомби». Луна снимает и продюсирует драму «Mr. Pig».

Режиссер Амирпур, получившая недавно премию Gotham Awards за вампирский триллер «Девушка возвращается одна ночью домой», также сыграет в своей дисутопии небольшую роль.

Съемки «The Bad Batch» начнутся в апреле в Лос-Анджелесе. Продавать фильм дистрибьюторами компания Annapurna собирается в этом году на кинофестивале в Каннах.