Новини, в яких згадується Сара Суїні

26 лютого 2015,  11:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий проект Курта Саттера, відомого завдяки створенню серіалу «Сини анархії», продовжує збирати акторів. У його серіалі «The Bastard Executioner» зіграють також Стівен Мойєр і Меттью Різ.

Серіал розповість історію лицаря-воїна Уілкіна Бреттла, який намагається впоратися з наслідками війни і вирішив скласти свою зброю. Але насильство знову його знаходить і вкладає меча в його руки.

Стівену Мойеру популярність принесла «Справжня кров», а Меттью Різ зараз грає головну роль в «Американцях». Персонаж Мойера є по-вуличному розумним і благородно підкованим. Раніше він був один із маршалів в армії якогось Вентріса (хто його грає поки невідомо), а тепер служить його камергером, канцлером і юстициарієм, будучи при цьому його другом і товаришем по чарці. Різ буде лише запрошеною зіркою. Він втілить розумного, безстрашного лідера уельських повстанців.

Головну роль у «The Bastard Executioner» зіграє новачок на телебаченні Лі Джонс, австралійський актор театру. Його Уілкіна Бреттла описують, як «високого, темного, імпозантного, емоційно глибокого і душевно змученого». Він є колишнім лицарем при дворі короля Едуарда I, а зараз живе простим сільським життям.

Також зіграють в серіалі Кеті Сагал, зірка «Синів анархії», за роль в яких вона отримала «Золотий глобус», і сам його творець Курт Саттер. Вони втілять загадкову і прекрасну ясновидицю Аннору і її охоронця Темного Німого, чиє обличчя ніхто ніколи не бачив. Інші члени каста: Флора Спенсер-ЛонгхерстСем СпруэллДаррен ЕвансДенні СапаниТімоті Ст. Мерфі (також з «Синів анархії»), Сара Уайт і Сара Суїні.

Режисером пілотної серії виступить один з режисерів «Синів анархії» Періс Барклай.

Зйомки пілота «The Bastard Executioner» розпочнуться 19 березня в Уельсі.