Новини фільмів, в яких згадується Євген Кошовий

11 грудня 2018,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володимир Зеленський і Анастасія Коротка влаштовують сімейний скандал в новому 30-секундному ТБ-ролику української комедії «Я, Ти, Він, Вона».

У фільмі «Я, Ти, Він, Вона» від студії Квартал 95 Зеленський і Коротка грають подружжя Максима і Яну Ткаченко, які одружені вже 10 років. Для них шлюб перетворився на рутину, і вони вирішують розлучитися. Але де там. Замість розлучення вони отримують в суді список того, що їм потрібно зробити, щоб дати шлюбу другий шанс. І, можливо, в кінці цієї непростої пригоди, вони передумають розлучатися.

Прем'єра кінокомедії, де компанію Зеленському та Короткій складуть Євген Кошовий і Надя Дорофєєва, відбудеться 27 грудня.

4 грудня 2018,  03:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сім'я Ткаченків переживає розлучення з пригодами в першому ТБ-ролику української комедійної стрічки «Я, Ти, Він, Вона», виробництвом якої займається відома студія Квартал 95.

Після 10 років шлюбу Максим і Яна Ткаченки (Володимир Зеленський і Анастасія Коротка) вирішили, що їм більше не по дорозі, і вирушили подавати документи на розлучення. Але замість розлучення вони отримують випробувальний термін, який дає їм другий шанс стати щасливою сім'єю. Тільки для цього їм доведеться подолати різні перешкоди в особі нового хлопця Яни (Євген Кошовий) і нової дівчини Максима (Надя Дорофєєва).

Українська прем'єра комедії «Я, Ти, Він, Вона» відбудеться 27 грудня.

27 березня 2018,  00:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському дубляжі сімейної комедії з анімаційними персонажами «Кролик Петрик» взяв участь зірка «Кварталу 95» Євген Кошовий.

34-річний український комік і шоумен позичив свій голос головному герою фільму кролику Петрику, що мобілізує друзів в боротьбі за рідний сад з підступним фермером містером МакГрегором (Донал Глісон), який ненавидить тварин. З цієї нагоди Кошовий надів заячі вушка і записав веселе відеозвернення для українських глядачів, яке ви можете побачити нижче.

В оригіналі Петрика озвучує зірка діснеївського мюзиклу «У темному-темному лісі» Джеймс Корден.

Ви вже можете подивитися кінокартину Вілла Глака у кіно. Купуйте квитки на сеанси «Кролик Петрик» на нашому сайті.

1 грудня 2016,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Анастасія Чепелюк, чия героїня зіграє фатальну роль у житті головного героя «Слуги народу 2», поділилася враженнями про роботу з Володимиром Зеленським та іншими акторами з «Кварталу 95».

Читати далі...
23 листопада 2016,  14:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри української політичної комедії «Слуга народу 2» залишилося трохи більше місяця, тому поспішаємо поділитися її двома свіжими постерами, про створення яких розповіли актори і креативна команда «Кварталу 95».

Читати далі...