Новини, в яких згадується Асгар Фархаді

21 лютого 2019,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер нової драми культового іспанського режисера Педро Альмодовара «Біль та слава», центральні ролі в якій виконують лауреатка премії «Оскар» Пенелопа Крус і номінант на премію «Золотий глобус» Антоніо Бандерас.

Читати далі...
28 листопада 2018,  15:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська кінокомпанія Focus Features поділилася напруженим першим фрагментом драматичної картини Асгара Фархаді «Усі знають» з англійськими субтитрами.

Читати далі...
17 листопада 2018,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий напружений трейлер кінокартини «Усі знають», яку зняв номінант на премію «Оскар» Асгар Фархаді і яка в цьому році була номінована у Каннах на «Золоту пальмову гілку».

Володарі премії «Оскар» Пенелопа Крус та Хав'єр Бардем виконують головні ролі в кримінальній драмі «Усі знають», яка розповість про Лауру (Крус), іспанську жінку, яка живе в Буенос-Айресі і відправляється на весілля сестри в рідне містечко, що розташоване недалеко від Мадрида. Але святкування затьмарюється зникненням дочки Лаури Ірен (Карла Кампра) посеред ночі. В пошуках дівчини Лаурі допомагає Пако (Бардем), який дивиться за сімейним виноградником і з яким у Лаури давним-давно був пристрасний роман.

Дивіться також український трейлер «Усі знають». У кіно з 7 лютого 2019 року.

16 серпня 2018,  15:09 | Оновлення

Представляємо український трейлер психологічного трилера «Усі знають» від режисера Асгара Фархаді з Пенелопою Крус та Хав'єром Бардемом у головних ролях.

У фільмі розповідається історія дівчини Кароліни (Пенелопа Крус), яка відправилася у подорож з Буенос-Айреса в Іспанію, де живуть її родичі.

Кароліна планувала, що це буде короткий візит, присвячений до сімейного свята. Однак замість цього вона надовго затримується в Іспанії, де їй доводиться пережити цілу низку подій, назвати які приємними навряд чи можна.

Українська прем'єра фільму «Усі знають» відбудеться 11 жовтня.

7 квітня 2018,  17:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подружжя Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем вдруге за останній рік знялися разом, зігравши головні ролі в іспанській драматичної картині «Всі знають» («Todos lo saben»).

«Всі знають» розповідає історію іспанської жінки Кароліни (Крус), яка живе в Буенос-Айресі і повертається в рідне місто біля Мадрида зі своїм аргентинським чоловіком і дітьми. Але поїздка затьмарюється несподіваними подіями, що розкривають старі секрети.

Світова прем'єра фільму Асгара Фархаді відбудеться 8 травня на Каннському кінофестивалі, де він буде претендувати на «Золоту пальмову гілку».

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли «Всі знають» вийде в український прокат.

26 березня 2017,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Украинские зрители уже могут увидеть драму «Коммивояжер», получившую «Оскар» за Лучший иностранный фильм, на большом экране.

Читати далі...
14 квітня 2016,  15:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня стала известна официальная программа 69-го Каннского кинофестиваля, куда вошли новые кинокартины Ксавье Долана, Николаса Виндинга Рефна, Педро Альмодовара и Стивена Спилберга.

Читати далі...