Новини, в яких згадується Пабло Ларраін

19 жовтня 2023,  03:31 | Новини фільмів

Наступною стрічкою, де лавреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі виконає головну роль, буде біографічна драма «Марія» режиссера Пабло Ларраіна, що має всі шанси отримати не один «Оскар».

Читати далі...
9 листопада 2022,  09:16 | Кастінг

Володарка премії «Оскар» Анджеліна Джолі знайшла для себе новий цікавий кінопроєкт: вона виконає головну роль у фільмі, що повідає про життя Марії Каллас.

Читати далі...
26 березня 2021,  20:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Роль принца Чарльза в біографічному фільмі «Спенсер» виконає актор Джек Фартінг, також відомий як Джордж Ворлегган з популярного серіалу «Полдарк».

Читати далі...
27 січня 2021,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте нову кіноверсію принцеси Діани! Минулого року в цьому образі публіку підкорювала актриса Емма Коррін в серіалі «Корона», а тепер прийшла черга Крістен Стюарт, яка зіграє легендарну принцесу в кінострічці «Спенсер».

Читати далі...
21 січня 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому закулісному відео біографічної драми «Джекі» режисер Пабло Ларраін, продюсер Даррен Аронофскі та виконавиця ролі Джекі Кеннеді Наталі Портман розповідають про те, як їм вдалося відтворити для свого фільму тур цієї першої леді по Білому дому. На загальних планах в цьому епізоді використали кадри зі справжньою Джекі, тому реальність тут тісно переплітається з її художнім переказом.

Фічуретку про акторський склад кінокартини, куди також увійшли Пітер Сарсгаард, Біллі Крудап, Грета Гервіг і Джон Херт, дивіться тут.

19 січня 2017,  14:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з офіційно представлених фрагментів біографічної драми «Джекі» показує фатальне прибуття президента Джона Ф. Кеннеді та його дружини Джекі Кеннеді у втіленні Каспара Філліпсона й Наталі Портман в Даллас, де їх дружно вітає натовп, але у Джекі все одно виникає неприємне передчуття.

Український трейлер фільму Пабло Ларраіна, за який Портман була номінована на «Золотий глобус», дивіться тут.

16 вересня 2016,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В конкурсную программу 60-го Лондонского кинофестиваля, который пройдет в октябре, вошли новые кинокартины с участием Кита Харингтона, Мишель Уильямс, Кристен Стюарт, Гая Пирса, Дакоты Фаннинг, Гаэля Гарсиа Берналя и Руни Мары.

Читати далі...
16 лютого 2015,  12:56 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Підійшов до свого завершення 65-й Берлінський кінофестиваль, який проходив з 6 по 15 лютого в столиці Німеччини, де на підсумовуючій його підсумки церемонії нагородження переможці конкурсу отримали своїх заповітних Ведмедів.

У складі журі в цьому році були Даррен Аронофскі, Даніель Брюль, Пон Чжун Хо, Марта Де Лаурентіс, Клаудія Льоса, Одрі Тоту і творець «Безумців» Меттью Уэйнер. Головний Ведмідь за кращий фільм дістався іранському режисерові Джафару Панахі, який засуджений в рідній країні за так звану «антиурядову діяльність» і не зміг бути присутнім на церемонії. Але незважаючи на заборону знімати кіно на своїй батьківщині, він продовжує творити і отримувати нагороди європейських кінофестивалів. Від його імені Медведя прийняла юна племінниця, яка зіграла у фільмі «Таксі», розчулившись при цьому перемогою дядька до сліз.

Двічі в цьому році нагороди були розділені між двома кінематографістами: серед режисерів відзначили відразу Раду Жуде за фільм «Браво!» та Малгожату Шумовську за «Тіло», а серед операторів Срібних Ведмедів отримали Стурлі Брандт Гревлен за «Вікторію» і дует Сергій Михальчук і Євген Прівін за їх спільну роботу над фільмом «Під електричними хмарами». До речі, останній фільм є результатом спільного виробництва Росії, України та Польщі.

Читати далі...