Новини фільмів, в яких згадується Ентоні МакКартен

18 грудня 2022,  20:05 | Новини фільмів

Однією з найбільш очікуваних кінопрем'єр грудня є біографічна стрічка «Вітні. Я хочу танцювати з кимось», де легендарну співачку Вітні Г'юстон втілить акторка Наомі Акі з блокбастера «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Читати далі...
27 вересня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Наомі Акі перевтілюється в легендарну співачку Вітні Г'юстон у першому трейлері біографічної драми «Вітні. Я хочу танцювати з кимось» від режисерки Кейсі Леммонс та сценариста оскароносного байопіка «Богемна рапсодія» Ентоні МакКартена.

Читати далі...
6 листопада 2019,  16:39 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Ентоні МакКартен, відомий завдяки фільмам «Теорія всього», «Темні часи» і «Богемна рапсодія», написав нову біографічну драму «Два Папи», чий трейлер вийшов вчора на Netflix.

Байопік режисера Фернанду Мейрелліша буде інтимним поглядом на непрості відносини консервативного Папи Римського Бенедикта XVI (Ентоні Гопкінс), який після гучного скандалу збирається відректися від свого престолу, і його майбутнього спадкоємця, ліберального Папи Римського Франциска (Джонатан Прайс). Фільм покаже, про що Папи говорять за закритими дверима Ватикану, гуляючи садом, поїдаючи піцу і граючи на фортепіано.

В обмежений американський прокат фільм «Два Папи» вийде 27 листопада, а на Netflix його прем'єра відбудеться наприкінці року, 20 грудня.

6 листопада 2016,  22:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный кадр исторической драмы «Тяжелое время» представляет номинанта на премию «Оскар» Гэри Олдмана в образе Уинстона Черчилля.

Читати далі...
1 квітня 2016,  12:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британский режиссер Джо Райт, чьи фильмы не раз были номинированы на «Оскар», ведет переговоры по поводу байопика «Darkest Hour» («Самое темное время»), который расскажет об Уинстоне Черчилле.

Читати далі...