Новини, в яких згадується Еббі Лі

7 березня 2021,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх кіноманів, які обожнюють творчість режисера М. Найта Ш'ямалана, який зняв «Шосте відчуття» та «Спліт». Цього літа на екрани українських кінотеатрів увірветься його наступний трилер «Старий» («Old»).

Читати далі...
8 лютого 2021,  18:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думали, що у фантастики «Тенет» Крістофера Нолана був заплутаний сюжет, пов'язаний з часом? М. Найт Ш'ямалан збирається його перевершити в своєму новому трилері під назвою «Old», де час опиняється в ролі безжального зла.

Читати далі...
16 січня 2021,  18:43 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Бурхливі оплески лідеру Сімки! Зірка хітового серіалу «Хлопаки» Ентоні Старр забрав додому одразу дві нагороди Critics Choice Super Awards: в категорії Найкращий лиходій в телесеріалі та Найкращий актор в супергеройському серіалі.

Читати далі...
27 вересня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Спліт» і «Скло» М. Найт Ш'ямалан приступив до зйомок свого нового загадкового проекту, який називається «Old» («Старий»).

Читати далі...
21 липня 2020,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити той «чудовий день» на великому екрані? Тоді у нас чудова новина: епічний екшен Джорджа Міллера «Шалений Макс: Дорога гніву» повернеться в українські кінотеатри 6 серпня.

Читати далі...
25 січня 2019,  18:12 | Оновлення

Опублікований український трейлер фантастичного трилера «Медовий місяць» від режисера Себастьяна Гутьєрреса.

Елізабет (Еббі Лі) вийшла заміж за похилого вченого Генрі (Кіаран Хайндс), у якого власний розкішний будинок. Чоловік ні в чому не обмежує дружину, крім заборони на відвідування його робочої кімнати у підвалі. Одного разу, коли чоловік відлучається у справах, Елізабет вирішує з'ясувати, що ж це за загадкова кімната.

У прокат фільм «Медовий місяць» вийде 14 лютого.

13 червня 2016,  14:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Dazed отправился за кулисы нового триллера Николаса Виндинга Рефна «Неоновый демон», где режиссер и исполнительница главной роли Эль Фаннинг рассказали о своей кинокартине.

Читати далі...
11 червня 2016,  17:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем семь новых стильных постеров к хоррор-триллеру Николаса Виндинга Рефна «Неоновый демон» с Эль Фаннинг в главной роли.

Читати далі...
20 квітня 2016,  20:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В первом трейлере к «Неоновому демону» Николаса Виндинга Рефна есть все: модели, секс, каннибализм, и каждый кадр оттуда кричит о том, что данный триллер станет самой стильной работой этого датского режиссера.

Читати далі...
2 березня 2016,  12:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стивен Кинг подтвердил, что в экранизации «Темной башни» сыграет Мэттью МакКонахи, и раскрыл, что ее главным героем станет Идрис Эльба.

Читати далі...
25 серпня 2015,  11:18 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Французская актриса Леа Сейду получила предложение исполнить главную женскую роль в «Гамбите» с Ченнингом Татумом.

Если переговоры пройдут успешно, то актриса воплотит на экране Белладонну Будро, друга детства и возлюбленную Реми Лебо, известного как Гамбит.

Ранее на эту роль также рассматривались Ребекка Фергюсон и Эбби Ли.

Режиссером «Гамбита» будет Руперт Уайатт, снявший «Восстание планеты обезьян». Сценарий к нему писал Джошуа Зитумер вместе с создателем комикса Крисом Клэрмонтом.

Татум не только сыграет главного героя в данном спин-оффе «Людей Икс», но и выступает одним из его продюсеров.

В ноябре Сейду можно будет увидеть в образе новой девушки Джеймса Бонда в «007: СПЕКТР», также она завершила работу над новой кинокартиной Ксавье Долана «Это всего лишь конец света».

«Гамбит» выйдет на большие экраны 7 октября 2016 года.

9 серпня 2015,  12:16 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Основними претендентками на роль Беладони Будро в «Гамбіті» з Чаннингом Татум є три актриси: Леа СейдуРебекка Фергюсон і Еббі Лі.

Разом з новиною про те, що Татум, нарешті, підписав контракт на зйомки в «Гамбіті», тиждень тому повідомлялося і те, що студія вже проводить проби з актрисами, які можуть скласти йому компанію в прийдешньому марвеловському екшені. Тоді стало відомо, що однією з претенденток на невідому роль є Сейду, але тепер конкуренцію їй складають зірка «Місії нездійсненної: Нація ізгоїв» Ребекка Фергюсон і Еббі Лі, яка зіграла одну з п'яти наречених в «Божевільному Максі: Дорога люті».

Героїню, яку вони можуть зіграти, звуть Беладона Будро, і в коміксах Ремі ЛеБо, пізніше відомий як Гамбіт, зустрічає її ще в дитинстві. Вони швидко стають друзями, але потім виявляється, що їх сім'ї належать до ворогуючих гильдій: Гільдії Злодіїв і Гільдії Асасинів. Далі їхня історія чимось нагадує «Ромео і Джульєтту», тільки з суперсилами. 

Коли вони виростають, батьки Ремі і Беладони організовують їх шлюб в надії, що це об'єднає дві Гільдії. Але незабаром після весілля на Гамбіта нападає брат його новоспеченої дружини і вони б'ються на смерть. Згодом Гамбіта виганяють, і він кидає Беладону.

Зрозуміло, будучи мутантом, Беладона має здатність проектувати себе і стріляти кулями плазми.

Неабияка особиста драма може розігратися в «Гамбіті», чи не так? Як ви думаєте, хто найкраще підійде на головну жіночу роль у цій історії?

Перш ніж ми зможемо побачити когось з перерахованих вище актрис в образі Беладони, Сейду з'явиться в «Спектрі» в ролі нової дівчини Бонда, Фергюсон – в мелодраматичному трилері «Незважаючи на падаючий сніг», а Еббі вже знялася в «Неоновому демоні» Ніколаса Віндінга Рефна.

Прем'єра «Гамбіту» призначена на 7 жовтня 2016 року.

7 лютого 2015,  13:13 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторський склад нового проекту режисера Ніколаса Віндінга Рефна продовжує розширюватися. В його «Неоновому демоні» також зіграють Христина Хендрікс і Кіану Рівз.

Рефн вирішив знову попрацювати з Христиною Хендрікс, яка грала в його «Драйві». Але поки невідомо, кого вона й Кіану Рівз зіграють в «Неоновому демоні», хоррорі про починаючу модель, яка потрапляє у світ краси та розпаду. Роль цієї моделі виконує Ель Фаннінг.

Джена Мелоун («Голодні ігри: І спалахне полум'я»), модель Еббі Лі, яку можна буде побачити в «Божевільному Максі: Дорога люті» і Белла Хіткот («Похмурі тіні») з'являться в хоррорі швидше за все в образах моделей. Героїню Еббі Лі звуть Сара і вона є крутим лідером серед дівчат, за якою інші хочуть слідувати. Вона завистлива, емоційно нестійка і трохи не в собі, і в кінці кінців повинна показати свою маніакальну сутність. 

Продюсує проект Лене Берглум, що працювала над фільмами Рефна «Вальгалла: Сага про вікінга» і «Тільки Бог простить». І знову режисер буде співпрацювати з композитором Кліффом Мартінесом і монтажером Меттью Ньюманом.

Зйомки «Неонового демона» розпочнуться 30 березня в Лос-Анджелесі.