Новини фільмів, в яких згадується Александра Шипп

5 квітня 2023,  17:27 | Новини фільмів

Мережу підірвав новий тизер-трейлер очікуваної комедії режисерки Грети Гервіг «Барбі», де Барбі та Кена втілять номінанти на премію «Оскар» Марго Роббі і Раян Ґослінг. А компанію їм складуть багато відомих голлівудських акторів.

Читати далі...
8 березня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 11 березня, в український прокат виходить біографічна стрічка «Асоціальна мережа» про творця сайту для продажу наркотиків Silk Road, і новий фрагмент показує, наскільки ризиковими людьми є її головні герої.

Читати далі...
15 лютого 2021,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нік Робінсон вирішив скласти конкуренцію Джессі Айзенбергу та його Марку Цукербергу з фільму «Соціальна мережа», зігравши головну роль в біографічному трилері «Асоціальна мережа», що розповість про творця сайту для торгівлі наркотиками (та іншими нелегальними речами) Silk Road Росса Ульбріхта.

Читати далі...
18 липня 2020,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Жанель Моне висловила бажання зіграти мутантку Шторм в майбутніх фільмах кіновсесвіту Marvel, і новий електричний фан-арт уже показує її в компанії чоловіка з коміксів Чорної пантери.

Читати далі...
20 вересня 2019,  20:16 | Новини фільмів

Зірка серіалу «Праведні Джемстоуни» Адам Дівайн не може жити без свого смартфона в трейлері американської комедії на злободенну тему «Джексі», яку написали і зняли сценаристи «Похмілля у Вегасі» Джон Лукас та Скотт Мур.

У Філа (Дівайн) є серйозна залежність — він не представляє життя без свого телефону. У нього немає друзів, немає дівчини, а заробляє він тим, що пише різні топи про популярну культуру для одного сайту. Але скоро його статус в Facebook зміниться, коли він набуває нову модель телефону з вбудованим помічником Джексі (зірка фільму «Родина за хвилину» Роуз Бірн) лайф-коучем, віртуальним асистентом і чирлидером. З її допомогою Філ починає жити реальним життям, але чим більше він віддаляється, тим сильніше Джексі намагається утримати Філа, навіть якщо для цього потрібно зіпсувати його життя.

Побачити комедійну стрічку «Джексі», де разом з Дівайном з'являться актори Александра Шипп, Майкл Пенья, Шарлін Йі та Джастін Гартлі, буде можливо в кінотеатрах України з 10 жовтня.

6 червня 2019,  12:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спеціально для шанувальників легендарного Семюела Л. Джексона кіностудія Warner Bros. випустила новий трейлер без цензури бойовика «Шафт», сиквела фільму 2000 року про самого крутого приватного детектива Нью-Йорка.

Читати далі...
5 червня 2019,  01:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій ТБ-ролик супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс», чия прем'єра відбудеться вже в цей четвер, 6 червня, обіцяє, що фінальна битва Людей Ікс буде їх найвеличнішою битвою.

Читати далі...
24 травня 2019,  15:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тепер не тільки Магніто може керувати металом. Другий фрагмент супергеройського бойовика «Люди Ікс: Темний фенікс» показує зростаючі сили Джин Грей.

Читати далі...
22 травня 2019,  00:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» показує возз'єднання двох легендарних мутантів Професора Ікс та Магніто, яких втілюють Джеймс МакЕвой і Майкл Фассбендер.

У фінальній главі франшизи «Люди Ікс» Джин Грей (Софі Тернер) втрачає контроль над своїми силами і переходить на темну сторону. Фрагмент показує, що поки Професор Ікс (Джеймс МакЕвой) разом зі своїми учнями Циклопом (Тай Шерідан), Шторм (Александра Шипп) і Нічним змієм (Коді Сміт-МакФі) хочуть врятувати свою подругу, Магніто (Майкл Фассбендер) вирішує, що дівчину треба вбити, і Звір (Ніколас Голт) повністю його підтримує.

Дивіться також ретроспективний трейлер фільму «Люди Ікс: Темний фенікс», який згадує Росомаху у виконанні Г'ю Джекмана. У кіно з 6 червня.

14 травня 2019,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь дня Людей Ікс, який пройшов 13 травня, в мережі з'явився епічний ретроспективний трейлер фінального фільму франшизи «Люди Ікс: Темний фенікс», який згадує її попередні частини й минулих персонажів.

Читати далі...
27 квітня 2019,  01:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст науково-фантастичного екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» в особі акторів Софі Тернер, Джессіки Честейн та Майкла Фассбендера відкрив у четвер прес-тур фільму поряд з Ейфелевою вежею.

Читати далі...
17 квітня 2019,  19:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Софі Тернер щойно поділилася фінальним трейлером супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс», де її героїня Джин Грей перетворюється на Темного фенікса.

Професор Ікс (Джеймс МакЕвой) відправляє Містік (Дженніфер Лоуренс), Звіра (Ніколас Голт), Джин Грей (Софі Тернер), Циклопа (Тай Шерідан), Шторм (Александра Шипп), Нічного змія (Коді Сміт-Макфі) та Ртуть (Еван Пітерс) у відкритий космос, щоб вони врятували космонавтів, які через технічні проблеми на борту не можуть повернутися на Землю. У відкритому космосі Джин стикається з могутньою енергією, яка після її прибуття додому починає перетворювати дівчину на руйнівну сутність Темний фенікс, що загрожує всьому людству. І Людям Ікс доводиться виступити проти своєї подруги, щоб врятувати планету.

Дивіться також перший ТБ-ролик фільму «Люди Ікс: Темний фенікс», в якому Магніто (Майкл Фассбендер) намагається зупинити Джин Грей. У кіно з 6 червня.

22 березня 2019,  01:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий дубльований трейлер супергеройського екшену «Темний фенікс», який буде слідувати за командою Люди Ікс після подій фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис».

Ґрунтуючись на знаменитій сюжетній арці коміксів Marvel, «Темний фенікс» покаже перетворення юної мутантки Джин Грей (Софі Тернер) на руйнівну сутність Темний фенікс, яка здатна знищити всю планету. Професор Ікс (Джеймс МакЕвой), Містик (Дженніфер Лоуренс), Звір (Ніколас Голт), Циклоп (Тай Шерідан), Шторм (Александра Шипп) і Ртуть (Еван Пітерс) відчайдушно намагаються допомогти своїй подрузі, але сили мутантки продовжують рости, а її серце поглинає темрява. Тим часом Магніто (Майкл Фассбендер) хоче знищити Джин, а нова лиходійка Сміт (Джессіка Честейн) шепоче дівчині на вухо, штовхаючи її на нові жахи.

Українські глядачі зможуть побачити нову главу «Людей Ікс», режисером якої став сценарист франшизи Саймон Кінберг, на початку літа з 6 червня.

28 лютого 2019,  13:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox представила другий офіційний трейлер супергеройської картини «Люди Ікс: Темний фенікс», в якому команда Людей Ікс буде намагатися зупинити одну зі своїх.

У нової частини франшизи «Люди Ікс» команда мутантів відправляється до космосу, де Джин Грей (Софі Тернер) стикається з могутньою силою і ледь не гине. Після цього випадку дівчина стрімко втрачає контроль над своїми здібностями, заподіює біль тим, кого любить, і починає руйнувати матерію, яка тримає Людей Ікс разом. В результаті Професору Ікс (Джеймс МакЕвой), Містік (Дженніфер Лоуренс) та їхнім друзям доведеться обирати між порятунком Джин і порятунком всієї планети.

Також у фантастиці зіграють Майкл Фассбендер, Ніколас Голт, Еван Пітерс, Тай Шерідан, Александра Шипп і Джессіка Честейн.

У вівторок був представлений новий постер фільму «Люди Ікс: Темний фенікс», який показує розділ команди. У кіно з 6 червня.

26 лютого 2019,  23:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового групового постера супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» студія 20th Century Fox підтвердила, що все-таки збирається випустити його на екрани цього літа.

Читати далі...