Оновлення, в яких згадується Колін Треворроу

7 грудня 2017,  03:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу трейлера пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2» його творці поділилися пізнавальним відео, що разом з коментарями акторів розкриває нові кадри фільму й різні закулісні секрети.

Кріс Претт каже, що тут він показує свою кращу гру, і повідомляє епічний сюжетний поворот — вони збираються буквально підірвати острів; Брайс Даллас Говард обіцяє, що «Світ Юрського періоду 2» відправить «цю історію туди, куди вона ще не заходила»; а продюсер Колін Треворроу зазначає, що «цей фільм буде інакшим, дуже напруженим й видовищним». Також відео демонструє дуже реалістичних аніматронних динозаврів і показує підводні зйомки, в яких брали участь Претт і Говард. І на якусь мить тут з'являється Джефф Голдблюм в своєму культовому образі математика-хаосолога Яна Малкольма з «Парку Юрського періоду».

Повноцінний трейлер «Світу Юрського періоду 2» вийде в Америці ввечері в четвер, коли в Україні вже настане п'ятниця. Чекаємо з нетерпінням.

5 грудня 2017,  03:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер Колін Треворроу опублікував другий тизер майбутнього трейлера пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2». У ньому герої Кріса Претта і Брайс Даллас Ховард обережно відкривають фуру, в якій лежить сплячий динозавр. І, дивлячись на нього, Претт обіцяє, що «це буде круто».

Перший трейлер прибуде в четвер за американським часом, так що у нас він може з'явитися в п'ятницю. Українська прем'єра «Миру Юрського періоду 2» відбудеться 7 червня 2018 року.

30 березня 2017,  21:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Світу Юрського періоду» Колін Треворроу зняв драму «Книга Генрі», яка розповість про матір-одиначку та її двох синів, один з яких є генієм. Їх зіграють Наомі Воттс, Джейкоб Трембле і Джейден Ліберер.

У світовий прокат кінокартина, де також можна буде побачити Лі Пейся, Сару Сілверман та Діна Норріса, вийде 16 червня.