Новини, в яких згадується Фінн Уіттрок

6 вересня 2022,  21:51 | Новини фільмів

Міла Куніс опиняється в центрі небезпечної таємниці в екранізації бестселера за версією The New York Times «Найщасливіша дівчина на світі», яка обіціє стати однією з найгарячіших осінніх прем'єр платформи Netflix.

Читати далі...
10 березня 2021,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітової горор-антології «Американська історія жахів» Раян Мерфі поділився фотографією зі зйомок 10 сезону, яка представляє загадкового героя у втіленні актора Маколея Калкіна.

Читати далі...
16 січня 2021,  18:43 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Бурхливі оплески лідеру Сімки! Зірка хітового серіалу «Хлопаки» Ентоні Старр забрав додому одразу дві нагороди Critics Choice Super Awards: в категорії Найкращий лиходій в телесеріалі та Найкращий актор в супергеройському серіалі.

Читати далі...
8 вересня 2020,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітової горор-антології «Американська історія жахів» Сара Полсон перетворюється на медсестру-монстра в новому трейлері серіального трилера «Сестра Ретчед», творцем якого також є Раян Мерфі.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Джуді»
Останній бенефіс єдиної і неповторної Джуді Гарленд
30 серпня 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1939 році ім'я актриси і співачки Джуді Гарленд було на устах кожного американця. Жвава дівчинка з янгольським голосом підкорила усіх в образі Дороті в казковому фільмі «Чарівник країни Оз», і попереду на неї чекала неймовірна кар'єра. Але майже через три десятиліття, в 1967 році, вона не може знайти роботу в Лос-Анджелесі і, щоб заробити хоч трохи грошей, змушена залишити своїх дітей на Різдво у колишнього чоловіка і відправитися в тур через океан – до Лондона. І Джуді, готова на все заради своїх дітей, наважується на цю авантюру, не підозрюючи, що цей тур буде її прощальним туром...

Читати далі...
4 серпня 2020,  21:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець горор-антології «Американська історія жахів» Раян Мерфі представляє новий серіал жахів «Сестра Ретчед», який обіцяє показати історію походження однієї з найбільш культових лиходійок у світі.

Читати далі...
7 березня 2020,  19:15 | Новини фільмів

Якщо ви все ще терпляче чекаєте на прем'єру біографічної драми «Джуді», за головну роль в якій Рене Зеллвегер отримала «Оскар», то у нас чудові новини: вона все-таки вийде в український прокат!

Фільм режисера Руперта Гулда ґрунтується на п'єсі Пітера Квілтера «Кінець веселки». Він розповідає про життя легендарної голлівудської актриси і співачки Джуді Гарленд, зірки фільму «Чарівник країни Оз», яка з самого дитинства виступає на сцені. У 1968 році, за півроку до своєї смерті, вона прибуває до Лондону, щоб виступити там з аншлагом, і зустрічає в британській столиці свого п'ятого чоловіка Міккі Дінса (зірка серіалу «Американська історія жахів» Фінн Віттрок).

Українська прем'єра «Джуді» відбудеться в наступному місяці, 16 квітня.

7 листопада 2019,  19:32 | Новини серіалів

Нинішній сезон хітової горор-антології «Американська історія жахів» дійсно є найкоротшим в історії серіалу, що підтверджує вихід промо-ролика його заключної серії.

Опис серії каже, що табір «Редвуд» притягує загублену душу в пошуках заспокоєння. Але хто буде цією душею? У промо про те, щоб залишити минуле позаду і рухатися далі, говорить Брук (Емма Робертс), але також тут з'являється новий герой у втіленні Фінна Віттрока, якого шокують своїми дикими проханнями Монтана (Біллі Лурд) й Тревор (Меттью Моррісон). Цікаво, навіщо він завітав у цей проклятий табір?

Фінальна серія отримала назву «Final Girl» («Фінальна дівчина») і прибуде на екрани 14 листопада за українським часом. Її режисером став Джон Дж. Грей.

9 липня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ви ж мене не забудете? Пообіцяйте, що не забудете». Володарка премії «Оскар» Рене Зеллвегер виконує хіт «Over the Rainbow» в офіційному трейлері музичної біографічної драми «Джуді».

Взимку 1968 року відома голлівудська співачка і актриса Джуді Гарленд (Зеллвегер) прибуває до Лондона, щоб виступити з аншлагом. Поки йде підготовка до шоу, Джуді бореться з керівництвом, зачаровує музикантів і згадує з друзями й шанувальниками минулі роки, і в ці моменти просвічуються її дотепність і тепло. І навіть її мрії про романтику здаються неослабними, коли вона відправляється на побачення з Міккі Дінсом (Фінн Віттрок), своїм майбутнім п'ятим чоловіком.

Світова прем'єра байопіка Руперта Гулда відбудеться у вересні.

10 травня 2019,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

По той бік веселки... Кінокомпанія Pathe вирішила відсвяткувати цю п'ятницю за допомогою дебютного тизер-трейлера музичного байопіка про легендарну голлівудську актрису і співачку Джуді Гарленд, який називається просто «Джуді».

Читати далі...
2 грудня 2016,  17:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширена фічуретка музичної мелодрами «Ла Ла Ленд» словами режисера Дем'єна Шазелла і виконавців головних ролей Райана Гослінга та Емми Стоун розповідає про те, як ідея відтворити на екрані атмосферу голлівудської класики заразила весь каст, та як вони невтомно репетирували і отримували кайф від того, що вчилися грати на музичних інструментах й танцювати.

Також тут про своїх персонажів повідали Дж.К. Сіммонс, Розмарі ДеВітт, Фінн Віттрок та Джон Ледженд, останній з яких вважає, що кращого дебюту в кіно він і бажати не міг.

28 липня 2016,  18:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первые тизеры таинственного 6 сезона «Американской истории ужасов» намекают на то, каким будет его тема и где будут разворачиваться события новых серий.

Читати далі...
5 жовтня 2015,  23:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За несколько дней до премьеры 5 сезона «Американской истории ужасов» один из ее создателей, Райан Мерфи, представил официальную заставку к новому сезону, который называется «Отель».

Читати далі...