Новини фільмів, в яких згадується Томас Міддлдітч

18 жовтня 2019,  17:41 | Новини фільмів

На честь виходу комедійного екшен-горору «Зомбіленд: Подвійний постріл» в американський прокат студія Sony вирішила порадувати шанувальників франшизи смішним хвилинним відео, яке показує, як актори повеселилися на зйомках.

В закулісному відео актори Джессі Айзенберг, Вуді Гаррельсон, Емма Стоун, Ебігейл Бреслін і Зої Дойч корчать смішні пики, танцюють у перервах між сценами та щиро сміються. Також Стоун не може запалити факел і сказати з серйозним обличчям фразу: «Коли ти кохаєш когось, то стріляєш йому в обличчя». А Гаррельсон випробовує терпіння Люка Вілсона на радість Томаса Міддлдітча.

Українська прем'єра фільму Рубена Фляйшера відбудеться 24 жовтня.

7 жовтня 2019,  20:47 | Новини фільмів

Режисер «Венома» Рубен Фляйшер покаже, як правильно боротися з новими небезпечними видами зомбі, в комедійному екшен-горорі «Зомбіленд: Подвійний постріл», чий новий український трейлер вийшов сьогодні.

Продовження «Зомбіленда», яке написали сценаристи «Дедпула» Ретт Різ та Пол Вернік, поверне на екрани веселу четвірку Коламбуса (Джессі Айзенберг), Вічіту (Емма Стоун), Таллахассі (Вуді Гаррельсон) і Літл-Рок (Ебігейл Бреслін), які продовжують подорожувати просторами США, мочити зомбі і зустрічати нових кумедних персонажів, з якими не засумуєш. У їхньому числі опиняться Медісон (Зої Дойч), Невада (Розаріо Довсон), Альбукерке (Люк Вілсон) та... Флагшток (Томас Міддлдітч).

Українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», де також повернеться незрівнянний Білл Мюррей, як підтверджує цей трейлер, відбудеться 24 жовтня.

8 серпня 2019,  16:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті ми дочекалися українського трейлера очікуваної горор-комедії Рубена Фляйшера, яка вийде в прокат під назвою «Зомбіленд: Подвійний постріл».

У продовженні фільму «Вітаємо у Зомбіленді» наша улюблена четвірка Вуді Гаррельсон, Джессі Айзенберг, Ебігейл Бреслін та Емма Стоун буде боротися з новими видами зомбі і зіткнеться з дивакуватими вижившими, яких зіграють Зої Дойч, Розаріо Довсон, Люк Вілсон, Томас Міддлдітч та Еван Джогіа. Паралельно з цим головним героям доведеться розібратися зі зростаючими проблемами в їхній власній дисфункціональній родині.

Разом з виходом дубльованого трейлера було підтверджено, що українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл» відбудеться 24 жовтня.

24 квітня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Битися з зомбі буває дуже весело. Під час зйомок фільму «Вітаємо у Зомбіленді 2» Зої Дойч знатно повеселилася разом з його акторським складом.

Читати далі...