Новини, в яких згадується Томас Міддлдітч

21 жовтня 2019,  10:34 | Новини серіалів

Річард Гендрікс і його пасивно-агресивні колеги-програмісти продовжують боротися за створення нового «Інтернету від народу і для народу» в трейлері 6 сезону хітового комедійного серіалу від HBO «Кремнієва долина».

У фінальному сезоні компанія Pied Piper та її президент Річард Гендрікс (Томас Міддлдітч) нарешті здійснюють свою мрію і пробиваються на вершину, судячи зі святкування у трейлері, але незабаром Річард отримує пропозицію на 1 мільярд доларів від однієї жахливої людини, і тут Моніка (Аманда Крю) попереджає хлопців, що з нею не варто зв'язуватися. Далі нам показують депресивні обличчя героїв, через що можна припустити, що вони все-таки зв'язуються з тією людиною, а потім активно шукають вихід з «цієї вигрібної ями» і навіть звертаються по допомогу до свого давнього ворога Гевіна Белсона (Метт Росс).

Прем'єрна серія заключного сезону серіалу «Кремнієва долина», у якого є 2 премії «Еммі», вийде на телеекрани 27 жовтня.

18 жовтня 2019,  17:41 | Новини фільмів

На честь виходу комедійного екшен-горору «Зомбіленд: Подвійний постріл» в американський прокат студія Sony вирішила порадувати шанувальників франшизи смішним хвилинним відео, яке показує, як актори повеселилися на зйомках.

В закулісному відео актори Джессі Айзенберг, Вуді Гаррельсон, Емма Стоун, Ебігейл Бреслін і Зої Дойч корчать смішні пики, танцюють у перервах між сценами та щиро сміються. Також Стоун не може запалити факел і сказати з серйозним обличчям фразу: «Коли ти кохаєш когось, то стріляєш йому в обличчя». А Гаррельсон випробовує терпіння Люка Вілсона на радість Томаса Міддлдітча.

Українська прем'єра фільму Рубена Фляйшера відбудеться 24 жовтня.

7 жовтня 2019,  20:47 | Новини фільмів

Режисер «Венома» Рубен Фляйшер покаже, як правильно боротися з новими небезпечними видами зомбі, в комедійному екшен-горорі «Зомбіленд: Подвійний постріл», чий новий український трейлер вийшов сьогодні.

Продовження «Зомбіленда», яке написали сценаристи «Дедпула» Ретт Різ та Пол Вернік, поверне на екрани веселу четвірку Коламбуса (Джессі Айзенберг), Вічіту (Емма Стоун), Таллахассі (Вуді Гаррельсон) і Літл-Рок (Ебігейл Бреслін), які продовжують подорожувати просторами США, мочити зомбі і зустрічати нових кумедних персонажів, з якими не засумуєш. У їхньому числі опиняться Медісон (Зої Дойч), Невада (Розаріо Довсон), Альбукерке (Люк Вілсон) та... Флагшток (Томас Міддлдітч).

Українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», де також повернеться незрівнянний Білл Мюррей, як підтверджує цей трейлер, відбудеться 24 жовтня.

17 серпня 2019,  19:19 | Новини серіалів

Вчора телеканал HBO поділився тизер-трейлером 6 сезону свого популярного комедійного серіалу про програмістів-невдах «Кремнієва долина», також відомого як «Силіконова долина».

Читати далі...
8 серпня 2019,  16:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті ми дочекалися українського трейлера очікуваної горор-комедії Рубена Фляйшера, яка вийде в прокат під назвою «Зомбіленд: Подвійний постріл».

У продовженні фільму «Вітаємо у Зомбіленді» наша улюблена четвірка Вуді Гаррельсон, Джессі Айзенберг, Ебігейл Бреслін та Емма Стоун буде боротися з новими видами зомбі і зіткнеться з дивакуватими вижившими, яких зіграють Зої Дойч, Розаріо Довсон, Люк Вілсон, Томас Міддлдітч та Еван Джогіа. Паралельно з цим головним героям доведеться розібратися зі зростаючими проблемами в їхній власній дисфункціональній родині.

Разом з виходом дубльованого трейлера було підтверджено, що українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл» відбудеться 24 жовтня.

1 червня 2019,  19:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Задовго до появи людей на нашій планеті правили гігантські монстри. З розвитком цивілізацій вони пішли під землю і влаштувалися там на довгий сон, поступившись місцем людству. Але з пробудженням Ґодзілли стародавні монстри заворушилися, почали позіхати, відкривати свої очі і розпрямляти свої лапки та крильця, які затекли від довгого перебування в стазисі. І коли прокидається триголовий крилатий змій Кінг Гідора, Земля здригається, а людство з домінуючого виду миттєво перетворюється на вид на межі вимирання. Тепер у людей залишається лише одна надія на порятунок – Ґодзілла.

Читати далі...
24 квітня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Битися з зомбі буває дуже весело. Під час зйомок фільму «Вітаємо у Зомбіленді 2» Зої Дойч знатно повеселилася разом з його акторським складом.

Читати далі...
22 січня 2018,  23:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив тизер-трейлер нового сезону знаменитого ситкому про програмістів «Кремнієва долина».

Команда Pied Piper — за винятком Ерліха Бахмана (ТіДжей Міллер) — повертається, щоб розвивати свою компанію і влипати в незручні ситуації. Наприклад, Річарду (Томас Міддлдітч) потрібно навчитися справлятися зі страхом перед публічними виступами, як показує трейлер, але нічого, Джаред (Зак Вудс) поруч і завжди підтримає його, поки Дінеш (Кумейл Нанджіані) і Бертрам (Мартін Старр) зніматимуть усе на телефон.

Прем'єра 5 сезону «Кремнієвої долини» відбудеться 25 березня.

11 серпня 2017,  17:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки сиквела «Фантастичних звірів» вже знаходяться в самому розпалі, і телеведучий Конан О'Брайен вирішив провести своє прослуховування на роль юного Альбуса Дамблдора. У відео з'являються актори Обрі ПлазаЛегіон»), Томас МіддлдітчКремнієва долина»), Тетяна МасланіТемне дитя»), Нік ОфферманПарки і зони відпочинку»), Петтон ОсвальтСфера») і Френкі МунізМалкольм у центрі уваги»), які, вбравшись в мантію та озброївшись чарівною паличкою, намагаються по-своєму зобразити директора Гогвартса.

У фільмі «Фантастичні звірі і де їх шукати 2» молодого Дамблдора втілить Джуд Лоу.

26 травня 2017,  16:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Хочете дізнатися, як суворий директор школи Бенджамін Крапп (Ед Хелмс) перетворився на супергероя, який носить тільки труси і плащ? Тоді дивіться перший фрагмент мультфільму «Капітан Підштанько», де його двоє неслухняних учнів Гарольд Хатчинс (Томас Міддлдітч) та Джордж Бірд (Кевін Харт) його гіпнотизують.

Кумедний промо-ролик «Капітана Підштанько», де він сам дивиться свій трейлер і б'ється зі своїми штанами, ви знайдете тут.

21 травня 2017,  16:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія DreamWorks вирішила втілити в життя самі забавні і дивні коментарі шанувальників супергероя в трусах Капітана Підштанько (Ед Хелмс). Таким чином в новому промо-ролику свого повнометражного мультфільму він дивиться свій трейлер, бореться зі своїми штанами і гігантським літаючим шоколадним зайцем в підгузниках та приміряє різні зачіски, а його неслухняні учні Гарольд (Томас Міддлдітч) і Джордж (Кевін Харт) також стають супергероями.

Музичний трейлер мультфільму з піснею від Дивного Ела дивіться тут.

26 квітня 2017,  13:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер комедійного бойовика «Його собаче діло», в якому Джейсон Момоа, втілюючи наркоторговця, викрадає улюблену собаку Брюса Вілліса, який знову постає перед нами в образі детектива, а таке, як відомо, не прощається. Загалом, виглядає це як пародія на «Джона Уіка».

Кінокартину, де також зіграли Джон Гудман, Фамке Янссен, Кел Пенн і Томас Міддлдітч, зняли сценаристи фільму «Парочка копів» Марк і Робб Каллени.

7 квітня 2017,  17:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 сезоні популярного ситкому каналу HBO «Кремнієва долина» Річард (Томас Міддлдітч) відділяється від команди та відправляється в майже сольне плавання в компанії вірного Джареда (Зак Вудс), вирішуючи втілити в життя нову ідею, пов'язану з VR, але все йде не так, як він планував.

Серіал, який є володарем 2 премій «Еммі», повертається 23 квітня.