Новини фільмів, в яких згадується Рендолл Парк

6 червня 2019,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений фрагмент американської комедії «Ти – мій сумнів» показує, що в тебе дійсно серйозні проблеми, якщо дівчина, яка тобі подобається, починає зустрічатися з Кіану Рівзом.

Фільм «Ти – мій сумнів» розповідає про давніх друзів Сашу (зірка серіалу «Американська домогосподарка» Алі Вонг) та Маркуса (зірка ситкому «Труднощі асиміляції» Рендолл Парк). Оточуючі завжди думали, що вони будуть разом, але доля постійно розводила їх нарізно. Але коли вони возз'єднуються через 15 років, між друзями знову пробігає іскра... ось тільки Саша дуже невчасно зустрічає Кіану Рівза, і поки Маркус не наважується покликати її на побачення, вона вирішує зустрічатися з голлівудською зіркою. Та й хто б встояв перед ним?

Романтична комедія «Ти – мій сумнів» вже доступна для перегляду на стримінговому сервісі Netflix. Тим часом ви також можете побачити Рівза в кінотеатрах України в бойовику «Джон Уік 3».

18 травня 2019,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка бойовика «Джон Уік 3» Кіану Рівз створює проблеми для головної пари в трейлері романтичної комедії «Ти – мій сумнів».

Всі думали, що Саша (зірка серіалу «Американська домогосподарка» Алі Вонг) та Маркус (зірка ситкому «Труднощі асиміляції» Рендолл Парк) будуть разом, за винятком самих Саші та Маркуса. Але коли давні друзі возз'єднуються через 15 років, вони починають думати... а може?

Прем'єра фільму «Ти – мій сумнів» на Netflix відбудеться 31 травня.

26 жовтня 2017,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Главные звезды грядущего марвеловского экшена «Человек-муравей и Оса» Пол Радд и Эванджелин Лилли были замечены на съемках в Атланте в своих супергеройских костюмах.

Читати далі...