Новини, в яких згадується Джон Боєга

20 липня 2022,  10:14 | Новини фільмів

Восени в кінотеатрах України відбудеться прем'єра історичного епіка режисерки Джини Прінс-Байтвуд «Королева-воїн», головну роль у якому виконує зірка екшену «Загін самогубців» та лауреатка премії «Оскар» Віола Девіс.

Читати далі...
6 липня 2022,  18:35 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Віола Девіс стає жінкою-королем у наповненому екшеному першому трейлері епічного фільму «The Woman King», який зняла режисерка «Безсмертної гвардії» Джина Прінс-Байтвуд. Його прем'єра очікується у вересні.

Читати далі...
9 травня 2022,  11:27 | Новини фільмів

Перші кадри американської історичної стрічки «Жінка-король» («The Woman King») представляють лауреатку премії «Оскар» Віолу Девіс в образі легендарної воїтельки одного африканського королівства.

Читати далі...
1 березня 2021,  23:45 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю в Голлівуді відбулася 78-а церемонія нагородження премії «Золотий глобус», яка назвала найкращими фільмами минулого року «Землю кочівників» і «Бората 2», а найкращими серіалами «Корону», «Шіттс Крік» та «Хід королеви».

Читати далі...
23 лютого 2021,  22:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Том Голланд, якого ви напевно знаєте завдяки ролі Людини-павука в кіновсесвіті Marvel, зізнався, що в минулому хотів зіграти роль Фінна в хітовій франшизі «Зоряні війни». Але його прослуховування обернулося катастрофою.

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
18 вересня 2020,  21:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після перемоги над Верховним порядком зірка франшизи «Зоряні війни» Джон Боєга вирішив змінити жанр наукової фантастики на трилер. Він збирається виконати головну роль у фільмі «Тест», де втілить поведінкового психолога.

Читати далі...
8 травня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня «Зоряних воєн» актор Джон Боєга поділився новим відео зі зйомок фінального епізоду легендарної саги «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Читати далі...
30 грудня 2019,  22:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернення легендарного Лендо стало одним з кращих сюжетних поворотів фінальної глави саги «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», і актор Біллі Ді Вільямс був щасливий знову відправитися в далеку-далеку галактику.

Читати далі...
25 грудня 2019,  20:24 | Новини фільмів

Рей демонструє свої здібності до гіпнозу в новому ТБ-ролику науково-фантастичного блокбастера «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

ТБ-ролик показує, як Фінн (Джон Бойєга), По (Оскар Айзек) і Рей (Дейзі Рідлі) по черзі кричать імена одне одного і Чубакки (Йонас Суотамо), після чого на екрані з'являється Кайло Рен (Адам Драйвер) зі своїм світловим мечем і цілий флот крейсерів. А коли Рей, Фінн та По опиняються на одному з зорельотів Верховного порядку і зустрічають там штурмовиків, Рей навіює їм за допомогою Сили, що вони утрьох можуть там бути і що в цьому «немає нічого такого». Штурмовики погоджуються, і тут По замислюється над тим, чи застосовувала Рей цю здібність до них з Фінном.

Якою вийшла фінальна глава саги Скайвокерів, читайте в нашій рецензії на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Рецензія на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»
Безслізне прощання з легендарною сагою
18 грудня 2019,  19:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З моменту прем'єри фільму «Зоряні війни: Нова надія» світ наукової фантастики і кінематографа змінився назавжди. І ось через 42 роки на великі екрани виходить дев'ятий епізод франшизи «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який обіцяє завершити історію Люка та Леї Скайвокерів і показати велику битву Добра зі Злом, яка вирішить долю далекої-далекої галактики. І ця доля залежить тепер від колишньої сміттярки Рей, яка стала могутнім джедаєм, і Кайло Рена, онука Дарта Вейдера, який мріє правити усією галактикою...

Читати далі...
16 грудня 2019,  19:21 | Новини фільмів

Однією з головних загадок третьої трилогії про джедаїв є таємниця походження Рей, і фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» обіцяє нарешті її розкрити, про що йдеться в його новому ТБ-ролику.

Читати далі...
10 грудня 2019,  14:13 | Новини фільмів

Прем'єра фантастики Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» відбудеться вже наступного тижня, і ми продовжуємо ділитися з вами цікавими ТБ-роликами, які показують нові моменти фільму.

Читати далі...
6 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Офіційний український ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» нагадує нам, що «призначення джедая побороти свій страх».

Фільм Джей Джей Абрамса буде дев'ятим і завершальним епізодом легендарної саги Джорджа Лукаса, яка стартувала в 1977 році. У ньому наші герої Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойєга), По (Оскар Айзек), Лея (Керрі Фішер), Чубакка (Йонас Суотамо), C-3PO (Ентоні Деніелс) та інші відважні борці Руху опору зійдуть у фінальній битві з Кайло Реном (Адам Драйвер) та Верховним порядком, а також ми отримаємо відповіді на давно хвилюючі нас питання (дуже на це сподіваємося).

Квитки на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» ви знайдете в нашій афіші. В широкий український прокат дев'ятий епізод виходить 19 грудня.

4 грудня 2019,  18:38 | Новини фільмів

Герої Руху опору знаходять уламки «Зірки смерті» в новому ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Дев'ятий епізод легендарної саги Джорджа Лукаса обіцяє дати відповіді на всі хвилюючі нас питання, але поки його промо-матеріали продовжують створювати ще більше теорій навколо себе. У новому ТБ-ролику Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойега), По Демерон (Оскар Айзек), Чубакка (Йонас Суотамо) і C-3PO (Ентоні Деніелс) намагаються втекти від шутрмовиков і виявляють, що ті тепер літають. Також вони бачать з берега уламки «Зірки смерті», що знаходяться в океані, а Рей показує друзям свій трюк з переконанням противника, дивиться в обличчя своєму страху і б'ється з Кайло Реном (Адам Драйвер).

До прем'єри нового фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса залишилося два тижні вона відбудеться 19 грудня. Так що саме час придбати квитки на сеанси «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» на зручний для вас час.