Рецензії, в яких згадується Лілі Джеймс

Рецензія на фільм «Вчора»
The Beatles, літо і кохання
21 червня 2019,  21:47 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Уявіть собі, що в якомусь паралельному всесвіті Джон, Пол, Джордж та Рінго з англійського міста Ліверпуль ніколи не познайомилися і не заснували групу The Beatles, а світ втратив їхню музики, навіть не підозрюючи про це. І тільки один хлопець з британської глибинки на ім'я Джек, який мріє стати всесвітньо відомим музикантом, пам'ятає їх пісні. Він вирішує видати їх за свої і злітає на вершину слави, але чи зможе він жити з таким обманом?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Мамма Mia! 2»
По стопах своєї матері
9 серпня 2018,  00:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2008 році екранізація популярного мюзиклу «Мамма Міа!» з легендарними хітами групи ABBA та іменитим акторським складом зібрала в світовому прокаті 615 мільйонів доларів, що на той час зробило її найприбутковішим фільмом-мюзиклом всіх часів. І через 10 років герої, що полюбилися нам, нарешті повертаються на великий екран, щоб знову повідати незабутню, яскраву й емоційну історію про літо, сонце, море, пригоди і справжню любов у фільмі «Мамма Міа! 2».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Темні часи»
Людина, яку боявся Гітлер
17 січня 2018,  12:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Будучи одним з найбільших сучасних британських режисерів, Джо Райт просто не міг пройти повз таку видатну у всіх сенсах фігуру, як Вінстон Черчілль. Незважаючи на те, що про нього вже знято величезну кількість фільмів, до сьогоднішнього дня ще не було фільму, який би глядачі одностайно визнали тим самим великим байопіком, якого заслужив цей легендарний політик. І у «Темних часів» є всі шанси ним стати.

Читати далі...