Новини фільмів, в яких згадується Лілі Джеймс

2 лютого 2023,  02:50 | Новини фільмів

Напередодні Дня всіх закоханих, 9 лютого, в український прокат вийде романтична стрічка «До чого тут кохання?», головну жіночу роль в якій виконає зірка діснеївського рімейку «Попелюшка» та мюзиклу «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс.

Читати далі...
3 грудня 2020,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінанти на премію «Оскар» Рейф Файнс та Кері Малліган шукають давній скарб в першому трейлері біографічної стрічки «Розкопки», яким сьогодні поділилася стримінгова платформа Netflix.

Читати далі...
26 жовтня 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри нової екранізації роману Дафни Дю Морьє «Ребекка» стримінговий сервіс Netflix поділився в мережі її розширеним фрагментом за участю головних героїв, яких втілюють зірка «Попелюшки» Лілі Джеймс та зірка оскароносної стрічки «Назви мене своїм ім'ям» Армі Гаммер.

Читати далі...
8 вересня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лілі Джеймс і Армі Гаммер грають новоспечене подружжя зі страшною таємницею в офіційному трейлері драматичного трилера «Ребекка», яким сьогодні поділилася стримінгова платформа Netflix.

Читати далі...
7 серпня 2020,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перші кадри драматичного трилера «Ребекка» показують зірку фільму «Попелюшка» Лілі Джеймс і зірку оскароносної драми «Назви мене своїм ім'ям» Армі Гаммера в образах подружжя з темною таємницею.

Читати далі...
29 червня 2019,  01:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події повнометражного продовження серіалу «Абатство Даунтон» обійдуться без його чарівної героїні леді Роуз у втіленні Лілі Джеймс.

Читати далі...
25 червня 2019,  11:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

I want to hold your hand... Компанія Universal Pictures поділилася веселими фрагментом музичної картини Денні Бойла «Вчора», в якому Гімеш Патель та Лілі Джеймс записують у студії пісні The Beatles.

Фільм «Вчора» розповідає про музиканта Джека Маліка (Гімеш Патель), який виступає в пабах і мріє стати відомим на весь світ. Потрапивши в аварію, він прокидається, розуміє, що весь світ забув про групу The Beatles, і вирішує видати їхні пісні за свої. Вважаючи, що він сам пише ці пісні, його активно підтримує найкраща подруга Еллі (Лілі Джеймс), яка в даному фрагменті допомагає Джеку записати хіти «I Want to Hold Your Hand» та «I Saw Her Standing There» у маленькій студії, де їм періодично заважає електричка.

Читайте нашу рецензію на фільм «Вчора», який виходить в прокат 27 червня.

19 червня 2019,  14:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У рамках промо-туру музичної кінострічки Денні Бойла «Вчора», натхненної піснями групи The Beatles, її зірка Гімеш Патель заспівав пісню «Yesterday» на студії Abbey Road в Лондоні.

Читати далі...
14 червня 2019,  18:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Попелюшка» та «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс поділилася першою фотографією зі знімального майданчика драматичного детектива з елементами трилера «Ребекка».

Читати далі...
5 квітня 2019,  20:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї весни в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра нового британського вистави «Все про Єву», де головні ролі виконують зірка мюзиклу «Мамма Міа! 2» Лілі Джеймс та зірка «Секретних матеріалів» Джилліан Андерсон.

Читати далі...
15 січня 2019,  23:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклу «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс та зірка супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» Тесса Томпсон грають зведених сестер, які вирішують заробити торгівлею наркотиками, у драматичній картині «Little Woods».

Оллі (Томпсон) в минулому перевозила наркотики, щоб вижити в економічно депресивному маленькому містечку у Північній Дакоті, і її спіймали, коли вона поверталася з Канади з таблетками для смертельно хворої матері. Коли мати померла, сестра Оллі Деб (Джеймс) з'являється на її порозі з голодною дитиною та незапланованою вагітністю. Оллі бачить лише один вихід: швидко знайти гроші, заплатити банку і зберегти будинок матері, щоб Деб могла ростити дітей у безпеці, подалі від свого колишнього, який її бив. Але щоб це зробити, Оллі доведеться знову стати на небезпечний шлях, який, як вона думала, вже залишила позаду.

У світовий прокат режисерський дебют Ніа ДаКости, який у минулому році був представлений в рамках кінофестивалю Трайбека і отримав нагороду імені Нори Ефрон, вийде у квітні.

29 вересня 2018,  00:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures поділилася новою яскравою фічуреткою музичного фільму «Mamma Mia! 2», яка показує, як каст повеселився під час зйомок заключного номеру «Super Trouper».

Під час пісні «Super Trouper», яку розпочинає Шер, основні персонажі зустрічають свої молоді версії, і всі разом вони співають і танцюють в блискучих костюмах. Найбільшим викликом це виявилося для трьох батьків Софі Коліна Ферта, Пірса Броснана і Стеллана Скарсгарда, оскільки вони дуже бояться співати і танцювати, але все одно зважилися зробити це знову. Причому в спандексі. Також відео показує, як старші актори придумували свої рухи разом з акторами, які грають їх в молодості, і Меріл Стріп зазначає, що це було дуже весело. Ще б пак, адже її молоду версію зіграла Лілі Джеймс.

У форматі Digital мюзикл Ола Паркера вийде 9 жовтня, а на Blu-ray і DVD ви зможете його придбати з 23 жовтня.

13 серпня 2018,  13:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент мюзиклу «Mamma Mia! 2» показує музичний номер «Waterloo» у виконанні акторів Г'ю Скіннера та Лілі Джеймс.

Продовження фільму «Mamma Mia!» покаже знайомство молодої Донни (Джеймс) з трьома майбутніми батьками її дочки Софі (Аманда Сайфред). Молодого Гаррі Брайта (Скіннер) вона зустрічає в Парижі в 1979 році. Вони відправляються на прогулянку і в ресторан, де Гаррі вирішує виконати пісню «Waterloo», щоб підкорити серце Донни, в яку закохався з першого погляду.

Дорослих Донну й Гаррі грають Меріл Стріп і Колін Ферт.

Читайте нашу рецензію на фільм «Mamma Mia! 2», який увірвався в українські кінотеатри 9 серпня. А після купуйте квитки на сеанси «Mamma Mia! 2» на нашому сайті, щоб побачити це літнє свято своїми очима.

3 серпня 2018,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася веселим ТБ-роликом мюзиклу «Mamma Mia! 2» з Лілі Джеймс та Амандою Сайфред в головних ролях.

Вагітна Софі (Сайфред) запрошує подруг матері Розі (Джулі Волтерс) і Таню (Крістін Баранскі) та трьох своїх батьків Сема (Пірс Броснан), Гаррі (Колін Ферт) і Білла (Стеллан Скарсгард), щоб вони розповіли про те, як познайомилися з її матір'ю Донною (Меріл Стріп). Сиквел відправить нас в подорож їхніми спогадами і познайомить з молодою Донною (Джеймс), яка вперше прибуває на грецький острів, де збирається провести незабутні канікули.

Дивіться також новий фрагмент «Mamma Mia! 2», в якому Колін Ферт не може зберігати секрети. У кіно з 9 серпня.

Купуйте квитки на сеанси «Mamma Mia! 2» на нашому сайті.

17 липня 2018,  02:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мюзикл «Mamma Mia! 2» нарешті відповість на питання про те, як Донна познайомилася з трьома батьками своєї дочки Софі, і чим вони її підкорили.

Молодий Гаррі (Г'ю Скіннер) вирішує зачарувати Донну (Лілі Джеймс) своїм танцювальним талантом, запалюючи разом з нею в ресторані під «Waterloo». З молодим Біллом (Джош Ділан) у Донни виникає хімія з першого погляду, вони стають близькими друзями і люблять подуркувати разом на яхті. А у молодого Сема (Джеремі Ірвін) та Донни виникають глибокі взаємні почуття, які супроводжуються красивою романтикою.

В образах дорослих Донни, Гаррі, Білла і Сема в сиквелі повернуться Меріл Стріп, Колін Ферт, Стеллан Скарсгард та Пірс Броснан.

Попередня фічуретка «Mamma Mia! 2» розповіла про молодих учасниць групи Donna and the Dynamos. У кіно фільм Ола Паркера прибуде 9 серпня.