Новини, в яких згадується Денні Сапані

26 квітня 2022,  22:30 | Статті

Цієї весни американська стримінгова платформа Paramount+ представила один зі своїх найамбітніших проектів науково-фантастичний серіал «Halo», який є екранізацією однойменної популярної відеогри. І ми готові відповісти на найчастіші питання про нього.

Читати далі...
1 лютого 2021,  18:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Одного з Таргарієнів в майбутньому фентезі «Дім дракона» втілить зірка хітового серіалу «Доктор Хто» Метт Сміт, а також до його акторського складу збирається приєднатися актор Денні Сапані, який вже стикався з Одинадцятим Доктором на телеекрані.

Читати далі...
13 липня 2018,  17:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лів Тайлер прийшла, щоб струсонути 2 сезон британського драматичного серіалу «Куртизанки», чиї події відбуваються в Лондоні 18 століття.

Серіал розповідає про Маргарет Веллс (Саманта Мортон), яка намагається примирити свої ролі власниці борделю і матері дочок Шарлотти (Джессіка Браун-Фіндлі) та Люсі (Елуіз Сміт). Коли її бізнес опиняється під загрозою з боку власниці конкуруючого борделю Лідії Квіглі (Леслі Менвілл), Маргарет виступає на стежку війни, навіть якщо через це вона втратить свою сім'ю і можливо своє життя. А тепер Лідії варто побоюватися ще однієї жінки — леді Ізабелли Фіцвілліам (Тайлер), яку Лідія довгий час шантажувала, але тепер у Ізабелли з'явився союзник в особі Шарлотти, що змінює розстановку сил у їхній небезпечній грі.

Прем'єра 2 сезону «Куртизанок», де також повертаються Дороті Еткінсон, Кейт Флітвуд, Джордон Стівенс, Голлі Демпсі, Розалінд Елізар та Денні Сапани, відбулася 11 липня.

3 квітня 2015,  13:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра 2 сезона містичного трилера «Бульварні жахи» (вони ж «Жахи задешево» чи «Страшні казки») відбудеться через місяць, 3 травня, на телеканалі Showtime.

Творець серіалу Джон Логан про новий сезон:

У минулому сезоні наші герої були мисливцями. У цьому сезоні будуть полювати на них.

Повний синопсис 2 сезону «Бульварних жахів»:

«Бульварні жахи» покажуть, як між Ванессою Івс і Ітаном Чендлером продовжує формуватися більш міцний зв'язок у той час, як команда, куди входять сер Малкольм, доктор Франкенштейн і Симбін, об'єднується щоб вигнати злі сили, які загрожують їх знищити. Тим часом, Доріан Грей, Створіння і Брона ведуть свої особисті бої.

Крім основного акторського складу, що складається з Єви ГрінДжоша ХартнеттаТімоті ДалтонаГаррі ТредевеяДенні СапаниРорі Киннера і Біллі Пайпер також повернуться: Рів Карні в образі Доріана Грея, Хелен Маккрорі в образі ясновидиці Евелін Пул, відомої під псевдонімом Мадам Калі, і Саймон Расселл Бів у ролі ексцентричного єгиптолога Фердинанда Лайла.

Петті ЛюПон втілить загадкову жінку з минулого Ванесси, Дуглас Ходж – слідчого зі Скотланд-Ярду, Сара Грін – могутню дочку ясновидиці Гекату Пул, а Джонні Бошан – людину з єдиним минулим.

Перша серія нового сезону буде називатися «Fresh Hell» («Свіже пекло»), зніме її Джеймс Хоуз, який був режисером двох останніх серій 1 сезону.

2 сезон буде складатися з 10 серій.

26 лютого 2015,  11:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий проект Курта Саттера, відомого завдяки створенню серіалу «Сини анархії», продовжує збирати акторів. У його серіалі «The Bastard Executioner» зіграють також Стівен Мойєр і Меттью Різ.

Серіал розповість історію лицаря-воїна Уілкіна Бреттла, який намагається впоратися з наслідками війни і вирішив скласти свою зброю. Але насильство знову його знаходить і вкладає меча в його руки.

Стівену Мойеру популярність принесла «Справжня кров», а Меттью Різ зараз грає головну роль в «Американцях». Персонаж Мойера є по-вуличному розумним і благородно підкованим. Раніше він був один із маршалів в армії якогось Вентріса (хто його грає поки невідомо), а тепер служить його камергером, канцлером і юстициарієм, будучи при цьому його другом і товаришем по чарці. Різ буде лише запрошеною зіркою. Він втілить розумного, безстрашного лідера уельських повстанців.

Головну роль у «The Bastard Executioner» зіграє новачок на телебаченні Лі Джонс, австралійський актор театру. Його Уілкіна Бреттла описують, як «високого, темного, імпозантного, емоційно глибокого і душевно змученого». Він є колишнім лицарем при дворі короля Едуарда I, а зараз живе простим сільським життям.

Також зіграють в серіалі Кеті Сагал, зірка «Синів анархії», за роль в яких вона отримала «Золотий глобус», і сам його творець Курт Саттер. Вони втілять загадкову і прекрасну ясновидицю Аннору і її охоронця Темного Німого, чиє обличчя ніхто ніколи не бачив. Інші члени каста: Флора Спенсер-ЛонгхерстСем СпруэллДаррен ЕвансДенні СапаниТімоті Ст. Мерфі (також з «Синів анархії»), Сара Уайт і Сара Суїні.

Режисером пілотної серії виступить один з режисерів «Синів анархії» Періс Барклай.

Зйомки пілота «The Bastard Executioner» розпочнуться 19 березня в Уельсі.