Новини серіалів, в яких згадується Гвендолін Крісті

6 листопада 2022,  15:43 | Новини серіалів

Гвендолін Крісті продовжує демонструвати свій талант до перевтілення. Зірка хітових серіалів «Гра престолів» та «Пісочний чоловік» зіграє ключову роль у новому творінні Тіма Бертона «Венздей», що незабаром вийде на Netflix.

Читати далі...
4 серпня 2022,  18:22 | Новини серіалів

Вже завтра, 5 серпня, стримінгова платформа Netflix представить перший сезон одного з найочікуваніших серіалів 2022 року фентезі «Пісочний чоловік», заснованого на казковому світі Ніла Геймана, а поки що дивіться його багатообіцяючий офіційний трейлер.

Читати далі...
7 червня 2022,  15:15 | Новини серіалів

Казково-готичний світ письменника Ніла Ґеймана оживає в новому трейлері фентезійного серіалу «Пісочний чоловік», прем'єра якого відбудеться 5 серпня на стримінговій платформі Netflix.

Читати далі...
3 листопада 2019,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала відома доля ще одного приквела хітового серіалу «Гра престолів», де головну роль повинна була виконати номінантка на премію «Оскар» Наомі Воттс: телеканал HBO вирішив не пускати його у виробництво.

Читати далі...
22 квітня 2019,  19:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дейнеріс говорить Джону, що мертві вже тут, в промо-ролику 3 серії 8 сезону фентезійного серіалу «Гра престолів».

Синопсис серії лаконічно повідомляє, що Король ночі та його армія мертвих прибули до Вінтерфеллу, і починається велика битва. Серія буде йти 1 годину 22 хвилини, тобто її можна порівняти з повнометражним фільмом. Її промо-ролик показує час перед битвою, коли Санса (Софі Тернер) та Арія (Мейсі Вільямс) стоять на стіні і спостерігають за наближенням ворожої армії мерців, а також показує кілька секунд битви за участю Джона (Кіт Герінгтон), Брієни (Гвендолін Крісті), Теона (Алфі Аллен) і дракона.

Режисером серії виступає Мігель Сапочнік, який зняв знамениту «Битву бастардів». Битву за Вінтерфелл ми побачимо 29 квітня за українським часом.

Російськомовна прем'єра 2 серії 8 сезону «Лицар Семи королівств» відбудеться каналі Fox Crime сьогодні, 22 квітня. о 22:00.

3 березня 2019,  03:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хто ж правитиме Сімома королівствами? Дейнеріс, Джон, Серсея та інші персонажі сидять на Залізному троні на нових персональних постерах фентезійного серіалу «Гра престолів», який завершиться в цьому році.

Читати далі...
17 серпня 2018,  21:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Disney представив перший трейлер свого нового науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Опір» («Star Wars: Resistance»), який вийде на екрани восени.

Сюжет пригодницького мультсеріалу «Зоряні війни: Опір» буде слідувати за молодим пілотом Казудою Ксіоно, якому Опір доручає секретну місію. Він повинен розслідувати діяльність організації Перший орден, яка є зростаючою загрозою в галактиці.

Також у 1 сезоні з'являться персонажі нинішньої кінотрилогії «Зоряні війни» По Демерон (Оскар Айзек), Капітан Фазма (Гвендолін Крісті) та дроїд BB-8.

Прем'єра мультсеріалу «Зоряні війни: Опір», творцем якого виступає Дейв Філоні («Зоряні війни: Війни клонів», «Зоряні війни: Повстанці»), відбудеться 7 жовтня.