Новини фільмів, в яких згадується Гвендолін Крісті

10 лютого 2021,  15:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя коротке, але дещо в ньому вічне. Дакота Джонсон, Джейсон Сігел і Кейсі Аффлек втілюють трійцю нерозлучних друзів, здатних разом подолати будь-які випробування долі, у надихаючій драмі «Друзі назавжди», до прем'єри якої залишився всього один місяць.

Читати далі...
10 квітня 2020,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося нове відео про зйомки фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», яке показує, наскільки все-таки недооціненим був генерал Верховного порядку Гакс у втіленні Донала Глісона.

Читати далі...
14 лютого 2020,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда», яку зняв номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі.

Читати далі...
17 січня 2020,  19:06 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Дев Патель, якого ви можете знати завдяки фільму «Мільйонер з нетрів», відправляється у вікторіанську Англію в українському трейлері драматичної комедії «Історія Девіда Копперфілда».

Новий фільм від режисера Армандо Іаннуччі, на чиєму рахунку також є номінація на «Оскар», буде веселою адаптацією класичного роману британського письменника Чарльза Діккенса. Його головним героєм виступає Девід Копперфілд (Патель), хлопець з добрим серцем, якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він подорожує по життю й зустрічає на своєму шляху безліч чудових персонажів (Г'ю Лорі, Тільда Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітер Капальді, Бенедикт Вонг і Бен Вішоу).

Точна дата української прем'єри «Історії Девіда Копперфілда» поки не повідомляється, тому стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

7 жовтня 2019,  18:33 | Новини фільмів

Перший трейлер фільму Армандо Іаннуччі «Особиста історія Девіда Копперфілда» показує, що нас чекає божевільна і весела адаптація класики.

«Особиста історія Девіда Копперфілда» ґрунтується на знаменитому романі британського письменника Чарльза Діккенса і слідує за життям та пригодами доброго серцем Девіда Копперфілда (номінант на премію «Оскар» Дев Патель), якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він зустрічає безліч чудових персонажів в вікторіанській Англії у втіленні Г'ю Лорі, Тільди Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітера Капальді, Бенедикта Вонга та Бена Вішоу.

Цієї осені екранізація роману Діккенса була представлена на кінофестивалях в Торонто та Лондоні, а на великі екрани вона вийде в січні 2020 року.

30 липня 2018,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося дебютний фрагмент науково-фантастичного екшену «Темні уми», чий сюжет нагадує супергеройський серіал «Обдаровані».

Читати далі...
21 липня 2018,  02:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події науково-фантастичного екшену Дженніфер Ю «Темні уми» будуть відбуватися у світі, де діти мають суперздібності різних рівнів.

Читати далі...
18 липня 2018,  23:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стів Карелл надихається оточуючими його жінками у новому трейлері фільму «Дивовижний світ Марвена», заснованого на реальних подіях.

Читати далі...
20 червня 2018,  21:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures представила перший трейлер надихаючої кінокартини «Дивовижний світ Марвена», яку зняв творець «Форреста Гампа» Роберт Земекіс.

Номінант на премію «Оскар» Стів Карелл втілює талановитого фотографа Марка Хоганкампа, якого побила банда нацистів, після чого він втратив всі свої спогади. Складаючи разом шматочки свого старого й нового життів, Марк створює чудове місто, де він може зцілюватися і бути героєм. Він будує приголомшливу інсталяцію, де на допомогу його герою завжди приходить команда з найсильніших жінок, яких він знає, і цей вигаданий світ надає фотографу сили зіткнутися віч-на-віч зі своїми ворогами в реальності.

У світовий прокат «Дивовижний світ Марвена», де також зіграли Леслі Манн, Ейса Гонсалес, Дайан Крюгер, Жанель Моне та Гвендолін Крісті, вийде в листопаді.

28 березня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox представила перший трейлер фантастичної картини «Темні уми» від продюсерів оскароносного фільму «Прибуття» і хітового серіалу «Дуже дивні справи».

«Темні уми» засновані на романі-антиутопії Александри Бракен, в якому 98% дітей Америки вбиває страшна хвороба, а ті 2% тінейджерів, що вижили, отримують надздібності. Головною героїнею історії виступає 16-річна дівчина Рубі, яку грає Амандла Стенберг (Рута з «Голодних ігор»). Вона є однією з наймогутніших представниць покоління виживших і разом з іншими володарями суперздібностей намагається втекти від уряду, що оголосив на них полювання.

Також в «Темних умах» з'являться зірка серіалу «Це ми» Менді Мур та зірка «Гри престолів» Гвендолін Крісті.

У світовий прокат науково-фантастичний трилер режисера Дженніфер Ю, номінованої на «Оскар» за мультфільм «Панда Кунг-Фу 2», вийде в серпні.

17 березня 2018,  01:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Енді Серкіс постає в образі Верховного лідера Сноука в новому відео фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї».

У мережу потрапив фрагмент зустрічі Рей (Дейзі Рідлі) і Кайло Рена (Адам Драйвер) з лиходієм Сноуком, який очолює Перший орден. Але незважаючи на відсутність CGI на зовнішності Верховного лідера, його вміння прикликати до себе об'єкти за допомогою Сили нікуди не поділося, що Серкіс/Сноук демонструє, спершу відбираючи світловий меч у Кайло, а потім притягаючи силою думки Рей до свого трону. Ви ж пам'ятаєте, що сталося далі?

Дивіться альтернативну сцену «Зоряні війни: Останні джедаї», що показує битву Фінна (Джон Бойега) та Фазми (Гвендолін Крісті).

У світовому прокаті блокбастер Райана Джонсона заробив $1,3 млрд.

12 березня 2018,  10:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поєдинок Фінна і Капітана Фазми приймає новий оборот в вирізаній сцені фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї».

Читати далі...
22 вересня 2017,  03:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Хемілл розкрив, що до виходу нового трейлера фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» залишилося всього кілька тижнів.

Читати далі...
17 вересня 2017,  18:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Новий канал» вперше на українському телебаченні покаже сьомий епізод легендарної фантастичної саги «Зоряні війни: Пробудження сили».

Читати далі...