Новини, в яких згадується Гвендолін Крісті

Рецензія на серіал «Венздей» (2022)
Тім Бертон представляє один з найкращих серіалів року
18 грудня 2022,  04:50 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Якщо ви добре знайомі з творчістю режисера Тіма Бертона, який зняв культові стрічки «Едвард руки-ножиці», «Бітлджус», «Сонна лощина» та «Свіні Тодд: Демон-перукар з Фліт-стріт», то його любов до знаменитої сімейки Аддамсів точно не стане для вас сюрпризом. Здається, що Бертон та Аддамси – ідеальне поєднання, і ось нарешті режисеру вдалося втілити цю давню мрію в реальність. Він зняв для Netflix серіал «Венздей» про найулюбленішу глядачами героїню з клану Аддамсів, і цей серіал виявився справжнім готичним шедевром, який точно підкорить усіх шанувальників творчості Бертона. Готові до полювання на монстрів?

Читати далі...
6 листопада 2022,  15:43 | Новини серіалів

Гвендолін Крісті продовжує демонструвати свій талант до перевтілення. Зірка хітових серіалів «Гра престолів» та «Пісочний чоловік» зіграє ключову роль у новому творінні Тіма Бертона «Венздей», що незабаром вийде на Netflix.

Читати далі...
4 серпня 2022,  18:22 | Новини серіалів

Вже завтра, 5 серпня, стримінгова платформа Netflix представить перший сезон одного з найочікуваніших серіалів 2022 року фентезі «Пісочний чоловік», заснованого на казковому світі Ніла Геймана, а поки що дивіться його багатообіцяючий офіційний трейлер.

Читати далі...
7 червня 2022,  15:15 | Новини серіалів

Казково-готичний світ письменника Ніла Ґеймана оживає в новому трейлері фентезійного серіалу «Пісочний чоловік», прем'єра якого відбудеться 5 серпня на стримінговій платформі Netflix.

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
10 лютого 2021,  15:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя коротке, але дещо в ньому вічне. Дакота Джонсон, Джейсон Сігел і Кейсі Аффлек втілюють трійцю нерозлучних друзів, здатних разом подолати будь-які випробування долі, у надихаючій драмі «Друзі назавжди», до прем'єри якої залишився всього один місяць.

Читати далі...
1 лютого 2021,  19:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Письменник Ніл Гейман, автор «Американських богів» та «Добрих передвісників», оголосив членів каста свого наступного багатосерійного фентезі «Пісочний чоловік», куди увійшли зірки серіалу «Гра престолів» Гвендолін Крісті і Чарльз Денс.

Читати далі...
22 травня 2020,  23:20 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Пройшов рік з тих пір, як завершився найгучніший та найбільш обговорюваний серіал 21 століття «Гра престолів». Його фінальна серія розчарувала величезну кількість глядачів, але ми спробуємо знайти в ньому 6 позитивних моментів, які все-таки виправдали очікування.

Читати далі...
10 квітня 2020,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося нове відео про зйомки фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», яке показує, наскільки все-таки недооціненим був генерал Верховного порядку Гакс у втіленні Донала Глісона.

Читати далі...
14 лютого 2020,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда», яку зняв номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі.

Читати далі...
17 січня 2020,  19:06 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Дев Патель, якого ви можете знати завдяки фільму «Мільйонер з нетрів», відправляється у вікторіанську Англію в українському трейлері драматичної комедії «Історія Девіда Копперфілда».

Новий фільм від режисера Армандо Іаннуччі, на чиєму рахунку також є номінація на «Оскар», буде веселою адаптацією класичного роману британського письменника Чарльза Діккенса. Його головним героєм виступає Девід Копперфілд (Патель), хлопець з добрим серцем, якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він подорожує по життю й зустрічає на своєму шляху безліч чудових персонажів (Г'ю Лорі, Тільда Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітер Капальді, Бенедикт Вонг і Бен Вішоу).

Точна дата української прем'єри «Історії Девіда Копперфілда» поки не повідомляється, тому стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

3 листопада 2019,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала відома доля ще одного приквела хітового серіалу «Гра престолів», де головну роль повинна була виконати номінантка на премію «Оскар» Наомі Воттс: телеканал HBO вирішив не пускати його у виробництво.

Читати далі...
7 жовтня 2019,  18:33 | Новини фільмів

Перший трейлер фільму Армандо Іаннуччі «Особиста історія Девіда Копперфілда» показує, що нас чекає божевільна і весела адаптація класики.

«Особиста історія Девіда Копперфілда» ґрунтується на знаменитому романі британського письменника Чарльза Діккенса і слідує за життям та пригодами доброго серцем Девіда Копперфілда (номінант на премію «Оскар» Дев Патель), якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він зустрічає безліч чудових персонажів в вікторіанській Англії у втіленні Г'ю Лорі, Тільди Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітера Капальді, Бенедикта Вонга та Бена Вішоу.

Цієї осені екранізація роману Діккенса була представлена на кінофестивалях в Торонто та Лондоні, а на великі екрани вона вийде в січні 2020 року.

4 липня 2019,  10:44 | Оновлення

Опубліковано український трейлер комедійного фільму жахів «Маленька червона сукня» від Пітера Стрікленда.

Шейла, яка нещодавно розійшлася з чоловіком, знаходить собі ідеальну сукню для першого побачення. Але раптово опиняється, що сукня проклята і у неї свої власні злодійські наміри.

У фільмі знімалися: Маріанн Жан-Баптіст, Гвендолін Крісті, Сідсе Бабетт Кнудсен, Керолайн Катц та інші. Прем'єра фільму «Маленька червона сукня» відбудеться 22 серпня.