Оновлення, в яких згадується Мелісса Бенойст

5 грудня 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився промо-роликом наступної серії супергеройського серіалу «Супергьорл», на яку доведеться чекати більше місяця.

У 9 серії 3 сезону суперзлодейка Рейн (Одетт Еннейбл), яка є Вбивцею світів з Криптону, нарешті показала своє обличчя і зійшлася в епічній сутичці з захисницею Землі Супергьорл (Мелісса Бенойст). Рейн відправила супергероїню в нокаут, і дане промо повідомляє, що допомагати їй в цьому протистоянні буде Легіон супергероїв — команда людей з надздібностями з 30 століття.

Серія «Legion of Superheroes» («Легіон супергероїв») вийде на екрани 16 січня за українським часом.

29 листопада 2017,  16:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Одетт Еннейбл перетворюється на суперлиходійку Рейн в промо-ролику 9 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Супергьорл (Мелісса Бенойст) розслідує походження загадкового символу стародавнього пророцтва, який приведе її до Рейн, Вбивці світів з Криптону, що ховається в тілі Саманти Аріас, про що сама Саманта, яку виховали в звичайній родині землян, і не підозрювала.

Серія, яку назвали просто «Reign» («Рейн»), вийде на екрани 5 грудня за українським часом і стане фіналом половини сезону.

24 листопада 2017,  16:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився новим трейлером кросовера серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», в якому на нашу Землю нападають нацисти з Землі-X.

Весілля Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон) опиняється на волосині, коли на нього заявляються темні версії Зеленої Стріли (Стівен Амелл) і Супергьорл (Мелісса Бенойст) разом зі Зворотним Флешем (Томас Кавана) і армією нацистів, які в своєму світі виграли у Другій світовій війні. Але наші супергерої не дозволять перетворити цю Землю на ще одну Землю-X.

Кросовер «Криза на Землі-X» почнеться серіями «Супергерл» і «Стріла» 27 листопада й завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

22 листопада 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Весіллю Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон) загрожують нацисти з паралельного всесвіту в майбутньому чотирьохсерійному кросовері серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня».

У найщасливіший день життя Флеша йому разом з Супергьорл (Мелісса Бенойст), Зеленою стрілою (Стівен Амелл), Білою канаркою (Кейті Лотц) і Легендами, до яких тут приєднається Капітан Холод (Вентворт Міллер), доведеться рятувати свій світ від навали нацистів з Землі-Х, де Німеччина перемогла в Другій світовій війні, а її місцеві Супергьорл, Зелена стріла й Флеш служать Третьому рейху. І ви вже можете побачити перші фрагменти дуелей наших супергероїв зі своїми злими двійниками в даному трейлері.

Кросовер «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл» і «Стріла» 27 листопада й завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

20 листопада 2017,  10:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий короткий промо-ролик майбутнього кросовера серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», що повідомляє про зворотний відлік до возз'єднання їх супергероїв.

Події кросовера будуть відбуватися під час весілля Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон), яке опиниться під загрозою, коли на неї нападуть лиходії зі світу Земля-X, в якому Німеччина перемогла в Другій світовій війні. Флешу, Зеленій стрілі (Стівен Амелл) і Супергьорл (Мелісса Бенойст) доведеться об'єднатися з Білою канаркою (Кейті Лотц) і Легендами, щоб врятувати свій світ.

Кросовер «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл » і «Стріла» 27 листопада і завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

14 листопада 2017,  18:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара (Мелісса Бенойст) возз'єднується з Мон-Елом (Кріс Вуд) в 7 серії 3 сезону «Супергьорл».

Супергьорл разом зі своєю командою займається розслідуванням інопланетного корабля, який приземляється в води під Нешнл-Сіті, де виявляє свого коханого Мон-Ела, але він здається не тим хлопцем, якого вона знала. Тим часом Хенк (Девід Хервуд) намагається налагодити стосунки зі своїм батьком (Карл Ламблі), а Саманта (Одетт Еннейбл) звертається до своєї відстороненої матері (Бетті Баклі), щоб отримати відповіді на хвилюючі її питання.

Серія «Wake Up» («Прокинься») вийде на екрани 21 листопада за українським часом. Через тиждень за нею послідує масштабний кросовер «Супергьорл», «Стріли», «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня».

7 листопада 2017,  17:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара (Мелісса Бенойст) і Алекс (Кайлер Лі) повертаються додому в Мідвейл в 6 серії 3 сезону серіалу «Супергьорл».

Сестри Денверс планують провести час в рідних місцях, але опинившись у Мідвейлі, Кара переживає болючі спогади про смерть свого друга дитинства і згадує, як цей травмуючий досвід зблизив її з Алекс. У серії буде багато флешбеків з юними Карою і Алекс, яких грають Ізабела Відовіч та Олівія Нікканен, а також тут повернуться Еліза Денверс (Хелен Слейтер) і Алура Зор-Ел (Еріка Дюранс).

Серія «Midvale» («Мідвейл») вийде на екрани 14 листопада за українським часом. Дивимося перше промо кросоверу серіалів «Супергерл», «Флеш», «Стріла» і «Легенди завтрашнього дня», який відбудеться в кінці місяця.

7 листопада 2017,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW підготував новий епічний кросовер своїх чотирьох супергеройських серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», і ось на нього перший погляд. Відео показує не багато, але об'єднує Зелену стрілу (Стівен Амелл), Флеша (Грант Гастін) й Білу канарку (Кейті Лотц) з Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Алекс Денверс (Кайлер Лі).

Кросовер під назвою «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл» і «Стріла» 27 листопада та завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

31 жовтня 2017,  17:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Лєна Лютор (Кеті МакГрат) виступає на передній план у промо-ролику наступної серії 3 сезону «Супергьорл».

Морган Едж (Адріан Пасдар) звинувачує її в тому, що діти захворіли від отруєння свинцем, після того як вона зробила бомбу, щоб врятувати Нешнл-Сіті від даксамітів. Лєна звертається до Кари (Мелісса Бенойст) й Саманти (Одетт Еннейбл), щоб вони допомогли очистити її ім'я, але це виявляється зовсім не так просто, як здається. Тим часом, Алекс (Кайлер Лі) та Меггі (Флоріана Ліма) приймають доленосне рішення щодо майбутнього своїх відносин.

Вчора був представлений перший погляд на суперлиходійку Рейн у втіленні Еннейбл. Серія «Damage» («Збитки»), яку зняв Кевін Сміт, вийде на екрани 7 листопада за українським часом.

24 жовтня 2017,  16:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара (Мелісса Бенойст) зіткнеться з небезпечним культом в четвертій серії 3 сезону серіалу «Супергьорл». Члени цієї групи починають активно вербувати жителів Нешнл-Сіті, привертаючи увагу супергероїні, тому вона разом зі своєю командою починає розслідувати діяльність їхнього лідера Томаса Ковілла, у якого є загадковий зв'язок з Супергьорл. Ковілла втілює Чад Лоу з серіалу «Милі ошуканки».

Серія «The Faithful» («Вірні») вийде на екрани 31 жовтня за українським часом.

17 жовтня 2017,  17:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступна серія нинішнього сезону «Супергьорл» буде присвячена Дж'онну Дж'онззу (Девід Хервуд). Разом з Карою (Мелісса Бенойст) Дж’онн відправиться на свій рідний Марс, де дізнається, що він — не останній Зелений марсіанин, який вижив. Тим часом Меггі (Флоріана Ліма) спробує налагодити стосунки зі своїм відчуженим батьком, а Еліза (Хелен Слейтер) влаштує їй і Алекс (Кайлер Лі) передвесільну вечірку.

Серія вийде на екрани 24 жовтня за українським часом.

11 жовтня 2017,  20:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другій серії 3 сезону «Супергьорл», яка називається «Triggers» («Тригери»), Кара (Мелісса Бенойст) зіткнеться з могутньою телепаткою. Лиходійка у втіленні акторки Яель Гробглас з «Незайманої Джейн» пограбувала два банки поспіль, використовуючи свої сили, щоб оживляти найгірші страхи людей. Чи готова Супергьорл зіткнутися зі своїми?

Нова серія «Супергьорл» вийде 17 жовтня за українським часом.

29 вересня 2017,  18:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW порадував шанувальників серіалу «Супергьорл» дуже надихаючим трейлером до його майбутнього сезону. Він показує Кару (Мелісса Бенойст) на сторожі свого рідного Нешнл-Сіті, а за кадром в цей час звучить голос Кет Грант (Каліста Флокхарт), яка нагадує, що робить жінок такими сильними. Потім миготять сцени з непритомною Супергьорл під водою, над якою пропливає субмарина; Дж'онн Дж'онзз (Девід Хервуд) говорить Карі, що вона — найсильніша людина з усіх, кого він знає; а Алекс (Кайлер Лі) говорить, що Кара Денверс рятувала її більше разів, ніж сама Супергьорл.

Готуємося до крутого сезону, чия прем'єра відбудеться 9 жовтня.

13 вересня 2017,  03:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував короткий, але наповнений новими моментами трейлер 3 сезону «Супергьорл», який натякає на майбутнє протистояння Супергьорл (Мелісса Бенойст) з суперлиходієм Бладспортом. У коміксах Роберт Дюбуа, відомий як Бладспорт, є ворогом Супермена, який отримує від Лекса Лютора телепорт та запас потужної зброї, включаючи кулі з кріптоніта. Також у відео з'являється ще одна суперлиходійка — Рейн (Одетт Еннейбл).

«Супергьорл» повертається на екрани 9 жовтня.

24 липня 2017,  01:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 3 сезону «Супергерл», показаний на Comic-Con, представляє перший погляд на Еріку Дюранс в образі Алури Зор-Ел, матері Кари (Меліса Беноїст), яка буде грати цю героїню замість Лаури Бенанті. Кара тут переживає кризу самоідентичності і втрату свого коханого Мон-Ела (Кріс Вуд), продовжуючи рятувати своє місто з суворим обличчям, Алекс (Кайлер Лі) та Меггі (Флоріана Ліма) цілуються, а також відео показує двох нових ключових героїв 3 сезону: «вбивцю світів» Рейн (Одетт Еннейбл з «Хауса») і «нещадного магната нерухомості» Моргана Еджа (Адріан Пасдар з «Агентів Щ.И.Т.»).

Фото з усміхненими акторами «Супергерл» з Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Серіал повертається 9 жовтня.