Оновлення, в яких згадується Скотт Іствуд

6 грудня 2017,  00:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь конвенції Tokyo Comic-Con студія Legendary поділилася цікавим відео, яке показує, як створювався фантастичний екшн «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Актори Джон Бойега, Скотт Іствуд, Рінко Кікучі і Кайлі Спейні та режисер Стівен С. ДеНайт розповідають, як їм сподобалося працювати над цим блокбастером. Бойега навіть зазначає, що в фільмі «Тихоокеанський рубіж: Повстання» він робив стільки трюків, скільки йому ще ніколи не випадало здійснювати в своїй кар'єрі, тобто більше, ніж у «Зоряних війнах». Як бонус нас дражнять новими сценами, з яких найбільш інтригує сцена в кінці, де в сутичці сходяться два єгеря, озброєних гігантськими палаючими мечами.

Також дивимося український трейлер «Тихоокеанський рубіж: Повстання». У кіно з 22 березня 2018 року.

9 жовтня 2017,  17:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де зіграють зірка «Зоряних війн: Пробудження сили» Джон Бойега і Скотт Іствуд з «Форсажу 8».

Опис фільму говорить, що масштабний конфлікт між монстрами масового ураження і супермашинами, створеними людьми для їх знищення, триває. Коли світ за крок від прірви, повстане нове покоління відважних пілотів. Вони мають об’єднати всі сили, бо є останньою надією в глобальному протистоянні.

Українська прем'єра фільму Стівена С. ДеНайта відбудеться одночасно з усім світом, 22 березня 2018 року.

6 жовтня 2017,  20:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер очікуваного фантастичного сиквела «Тихоокеанський рубіж 2», де величезні машини знову зіткнуться в битві з гігантськими монстрами. Головним героєм історії тепер буде Джейк Пентекост, син легендарного маршала Стекера Пентекоста, який віддав своє життя за перемогу над кайдзю в першому фільмі. Джейка зіграє зірка «Зоряних війн: Пробудження сили» Джон Бойега, а компанію йому складуть Скотт Іствуд та Кайлі Спейні.

Перші кадри і розширений синопсис «Тихоокеанського рубіжа 2» ви знайдете тут. У світовий прокат він вийде 22 березня 2018 року.

16 липня 2017,  19:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Екшен «Овердрайв» покаже пригоди двох братів-викрадачів у втіленні Скотта Іствуда та Фредді Торпа, які відправляються на південь Франції у пошуках нових вражень і красивих тачок. У його закулісному відео Іствуд, Торпа і Ана де Армас розповідають, як даний проект привернув їх увагу тим, що є оригінальним фільмом про пограбування у сучасному світі сиквелів і римейків, а також своїми веселощами, гостротою і сексуальністю.

Український трейлер екшену Антоніо Негрета дивіться тут. Фільм виходить в кінотеатри 20 липня.

9 вересня 2016,  12:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер-трейлер кримінальної драми «Нічне життя», знятої Беном Аффлеком, представляє його в образі самовпевненого гангстера, який стрімко підіймається вгору своєї кримінальної організації. Ось тільки його кохана у втіленні Зої Салдани не впевнена в тому, що він досить жорстокий для такої професії.

У фільмі також зіграли Скотт Іствуд, Сієнна Міллер, Брендан Глісон, Ель Фаннінг і Кріс Купер, а його продюсером виступив Леонардо ДіКапріо.

16 липня 2016,  19:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому відео зі зйомок «Форсажа 8» режисер Ф. Гері Грей показує нову локацію — так званий «Магазин іграшок» з купою футуристичних машин, поки на тлі миготять Він Дізель, Мішель Родрігес, Тайріз Гібсон, Лудакріс, Дуейн Джонсон, Наталі Еммануель і Скотт Іствуд, який сміливо заявляє, що це він дозволив хлопцям знімати в його гаражі.

2 червня 2016,  12:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Ф. Гері Грей активно ділиться в своему Instagram відео з зйомок «Форсажу 8», і перша п'ятірка з них показує Тайриза Гібсона, Лудакріса, Скотта Іствуда на другий день репетицій, як Віна Дизеля оточують маленькі шанувальники на Кубі, де також з'являється Мішель Родрігес, і кілька класних вибухів зі зйомок в уповільненні.

Читати далі...