Новини, в яких згадується Скотт Іствуд

1 лютого 2023,  23:38 | Новини фільмів

Він Дизель поділився в мережі тизер-постером очікуваного пригодницького бойовика «Форсаж 10», який є одним з головних блокбастерів 2023 року. Його прем'єра запланована на травень.

Читати далі...
15 квітня 2021,  15:20 | Статті

Цієї весни Гай Річі "приймається за старе" – готує прем'єру свого нового трилера з Джейсоном Стейтемом в головній ролі. «Гнів людський» розповідає історію загадкового європейського джентльмена, який під ім'ям "Хілл" влаштовується на роботу в інкасаторську контору "Fortico". Компанія перевозить мільйони вулицями Лос-Анджелеса і періодично страждає від нападів. Але одне угрупування виділяється серед інших своєю злагодженістю, підготовкою і жорстокістю. Хілл має намір дізнатися, що насправді відбувається в цій великій грі, де ставки дуже високі і на те у героя є свої причини. Заради досягнення мети – він готовий перевернути все місто, яке неминуче пізнає гнів людський.

Ми зібрали найцікавіші факти про майбутню гучну прем'єру, яка зовсім скоро з'явиться на великих екранах.

Читати далі...
29 березня 2021,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер хітового торішнього екшену «Джентльмени» Гай Річі представив трейлер свого нового фільму під назвою «Гнів людський», де зірка блокбастера «Форсаж: Гоббс та Шоу» Джейсон Стейтем ступає на стежку війни з озброєною бандою грабіжників.

Читати далі...
11 березня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це офіційно! Новий екшен культового режисера Гая Річі, який називається «Гнів людський», увірветься на екрани українських кінотеатрів 22 квітня!

Читати далі...
25 червня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні був представлений офіційний український трейлер військового екшену «Форпост», в якому зірка франшиз «Володар перснів» та «Пірати Карибського моря» Орландо Блум зіграє загартованого в боях командира.

Читати далі...
29 травня 2020,  21:03 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий британський режисер Гай Річі вже завершив роботу над своїм наступним кримінальним проектом під назвою «Інкасаторська вантажівка», головного героя в якому втілить його давній друг Джейсон Стейтем.

Читати далі...
25 травня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер військового трилера «Форпост», заснованого на реальних подіях війни в Афганістані, і одну з центральних ролей в ньому виконує зірка «Володаря перснів» та «Піратів Карибського моря» Орландо Блум.

Читати далі...
18 квітня 2018,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове покоління єгерів сходиться у вирішальній битві з кайдзю на постерах фантастичного бойовика «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Читати далі...
30 березня 2018,  18:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов цікавий ТБ-ролик фантастичного бойовика «Тихоокеанський рубіж: Повстання», який розповідає більше про нову героїню франшизи Джулс Рейс у втіленні пуерторіканської актриси Адрії Архони.

Джулс є співробітником військової організації Pan Pacific Defense Corps (Тихоокеанський оборонний корпус), яка була створена ООН для захисту людства від кайдзю. Вона працює разом з доктором Германном Готтлібом (Берн Горман) над тим, щоб зробити нових єгерів ще більш ефективними, а також є любовним інтересом пілота Нейта Лемберта (Скотт Іствуд), який в цьому відео трохи ревнує її до Джейка Пентекоста (Джон Бойега).

Також дивіться нову фічуретку «Тихоокеанський рубіж: Повстання», яка розповідає про нове покоління пілотів.

Ви вже можете побачити цей сиквел в кінотеатрах України, а квитки на сеанси «Тихоокеанський рубіж: Повстання» ви знайдете на нашому сайті.

26 березня 2018,  15:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася новою фічуреткою фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», яка знайомить ближче з новими пілотами єгерів.

У сиквелі «Тихоокеанського рубіжу» на захист людства від кайдзю встають юні кадети під керівництвом бунтаря Джейка Пентекоста (Джон Бойега). Допомагають йому досвідчений пілот єгерів Нейт Лемберт (Скотт Іствуд) і 15-річна хакерка Амара (Кейлі Спені), а також у відео з'являються Леві Міден (кадет Ілля), Макеню Арата (кадет Реіті) та Іванна Сахно (кадет Вікторія). Бойега зазначає, що меседж «Тихоокеанського рубіжу: Повстання» полягає в тому, що «будь-хто може стати героєм», і команда кадетів демонструє це у складний час.

Ви вже можете побачити фільм режисера Стівена С. ДеНайта, який продюсує Гільєрмо дель Торо, у кіно. Купуйте квитки на сеанси «Тихоокеанський рубіж: Повстання» на нашому сайті.

17 березня 2018,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшла нова фічуретка фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де о фильме розповідають актори Джон Бойега і Скотт Іствуд й режисер Стівен С. ДеНайт.

Події сиквела «Тихоокеанського рубіжу» відбуватимуться через 10 років після першого фільму, розкриває в фічуретці ДеНайт. За цей час людство для захисту від величезних монстрів побудувало нові єгері, оснащені передовими технологіями озброєння. Разом з цим відео у відмінній якості показує нові епічні моменти битв єгерів з кайдзю.

Дивіться також перший фрагмент «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де головний єгер бореться з ворожим єгерем. У кіно з 22 березня.

13 березня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент фантастичного бойовика «Тихоокеанський рубіж: Повстання» показує головного єгеря в дії.

За кермом єгеря Gipsy Avenger знаходиться головний герой сиквела «Тихоокеанського рубіжу» Джейк Пентекост (Джон Бойега) та його суперник Нейт Лемберт (Скотт Іствуд), які стикаються на людних вулицях мегаполісу з іншим єгерем, чиї пілоти налаштовані вороже. У головного єгеря є ланцюговий меч, проти якого ворог виставляє два ланцюгових мечі, які горять вогнем. А в кінці Нейт пропонує використати гравітаційний строп, що жбурляє в «обличчя» супротивника купу автомобілів, змушуючи його відступити. Чим закінчиться цей поєдинок, дізнаємося наступного тижня.

Дивіться також розширений український ТБ-ролик «Тихоокеанський рубіж: Повстання». У кіно з 22 березня.

7 березня 2018,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Величезні залізні машини сходяться в протистоянні з гігантськими монстрами в новому українському ТБ-ролику фантастичного бойовика «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Головним героєм сиквела буде молодий бунтар Джейк Пентекост (Джон Бойега), який є сином генерала Стекера Пентекоста (Ідріс Ельба) з першого «Тихоокеанського рубіжу» .Джейк збирає нову групу молодих пілотів єгерів, і разом з пілотом-суперником Нейтом Лембертом (Скотт Іствуд) та 15-річною хакершою Амарою (Кейлі Спені) вони стають на захист людства від кайдзю.

У галереї фільму ви знайдете нові кадри «Тихоокеанський рубіж: Повстання». У кіно з 22 березня.

2 березня 2018,  20:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов розширений український ТБ-ролик фантастичного бойовика «Тихоокеанський рубіж: Повстання», чия прем'єра відбудеться через три тижні.

Сиквел буде слідувати за молодим бунтарем Джейком Пентекостом (Джон Бойега), сином генерала Стекера Пентекоста (Ідріс Ельба) з першого «Тихоокеанського рубіжу». Він отримує шанс реабілітувати свій імідж й вшанувати спадщину батька, зібравши команду молодих пілотів єгерів, які стануть останньою надією людства у війні з кайдзю. Допомагати Джейку буде пілот-суперник Нейт Лемберт (Скотт Іствуд) та 15-річна хакерша Амара (Кейлі Спені).

Також дивіться новий промо-ролик «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де представлений четвертий і останній єгер. У кіно з 22 березня.