Новини фільмів, в яких згадується Майка Монро

10 жовтня 2019,  16:23 | Новини фільмів

Одні злочинці потрапляють на ще більш небезпечних злочинців в офіційному трейлері комедійного трилера «Лиходії» за участю зірки горора «Воно» Білла Скарсгарда.

«Лиходії» розповідають про Міккі та Джулі (Білл Скарсгард і Майка Монро) закоханих в бігах, які прямують на південь, щоб почати нове життя в сонячному штаті Флорида. Коли їхня машина ламається після пограбування заправної станції, вони вриваються в найближчий будинок в пошуках нового комплекту коліс. Замість цього вони знаходять темний секрет і солодку, як пиріг, пару домовласників Джорджа та Глорію (Джеффрі Донован і Кіра Седжвік), які зроблять все, щоб не дати грабіжникам піти живими.

Світова прем'єра фільму Дена Берка і Роберта Ольсена відбулася в березні на американському кінофестивалі South by Southwest.

21 березня 2019,  18:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в український прокат виходить психологічний трилер «В обіймах брехні» з Ізабель Юппер і Хлоєю Грейс Морец в головних ролях, на честь чого ми підготували цікаві факти про його створення, про які ви напевно не знали.

Читати далі...
26 грудня 2018,  20:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті в мережу потрапив трейлер драматичної картини Мішель Шумахер «Мене тут немає», чия світова прем'єра відбулася у вересні 2017 року на кінофестивалі в Лондоні.

У драмі «Мене тут немає» лауреат премії «Оскар» Дж.К. Сіммонс втілює нещасного та самотнього чоловіка похилого віку на ім'я Стів, який отримує телефонний дзвінок від своєї мами (зірка серіалу «Це ми» Менді Мур), який повідомляє, що його кохана Карен (Майка Монро) померла. Він починає згадувати свою молодість з нею, намагаючись впоратися з минулим і сьогоденням, і незабаром розуміє, що час це зовсім не такий ворог, яким він завжди його вважав.

Роль молодого Стіва виконує зірка блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен, а маленького Стіві — зірка ситкому «Юний Шелдон» Іен Армітедж.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
20 червня 2018,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix продовжує експериментувати з науковою фантастикою, і його наступним фільмом в цьому жанрі буде футуристичний трилер «Тау».

Дівчина Джулія (зірка горору «Воно» Майка Монро) була викрадена божевільним ученим Алексом (зірка «Дедпула» Ед Скрейн), який імплантував в її голову чіп, щоб її контролювати, й віддав дівчину у владу створеного ним штучного інтелекту Тау (володар премії «Оскар» Гері Олдман), який повністю контролює будинок. Щоб вибратися на свободу, Джулія намагається зламати систему й подружитися з Тау.

На Netflix прем'єра повнометражного режисерського дебюту Федеріко Д'Алессандро відбудеться 29 червня.

11 червня 2018,  14:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новую кинокартину с участием оскаровского номинанта Тимоти Шаламе «Жаркие летние ночи» украинские зрители смогут увидеть на большом экране этим летом.

Читати далі...
13 квітня 2018,  16:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 представила офіційний трейлер драми про дорослішання «Спекотні літні ночі», де головну роль виконує зірка фільму «Клич мене своїм ім'ям» Тімоті Шаламе.

«Спекотні літні ночі» розкажуть про підлітка Деніела (Шаламе), який проводить своє літо на півострові Кейп-Код, штат Массачусетс. Він працює в невеликому магазині, куди одного разу заходить наркоторговець і просить сховати травичку від поліції, Деніел погоджується і таким чином вплутується в їх компанію, а після ще й примудряється закохатися в загадкову дівчину МакКейлу (Майка Монро).

Також у фільмі зіграють Алекс Роу5-я хвиля», «Дзвінки», «Сирена»), Томас ДжейнКаратель», «Простір») та Вільям ФіхтнерАрмагеддон», «Мамця»).

Світова прем'єра фільму Елайджа Байнума відбулася в минулому році на фестивалі South by Southwest. В американський прокат він виходить в липні.