Новини, в яких згадується Вілл Білл

15 серпня 2014,  00:42 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Роль Аквамена в кіновсесвіту коміксів DC від студії Warner офіційно отримав Джейсон Момоа, зірка серіалу «Гра престолів». Спочатку він зіграє образ короля Атлантиди в фільмі Зака Снайдера «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», а вже потім зніметься в окремому фільмі.

Ще з минулого року поширювалися чутки про те, що Джейсон Момоа візьме участь у проекті Снайдера. Відомо, що Аквамен з'явиться в епізодичній ролі в продовженні «Людини зі сталі», супергерой буде незадоволений тим, що відбувається з Індійським океаном через світовий двигун. 

Аквамен, він же Артур Каррі, може дихати під водою, телепатично спілкуватися і керувати всіма формами морського життя, а також плавати на великих швидкостях. Ще він володіє надлюдськими силою, швидкістю, витривалістю і довголіттям - все це результат адаптації його тіла для знаходження захищеним під величезним тиском океанських глибин. Володіє навичками бойового мистецтва. Завдяки своєму тризубу здатний викликати розряди блискавок. Його костюм, зроблений з непробивної луски, робить його майже невразливим.

Персонаж створений Полом Норрісом і Мортом Вайзінгером, дебютував в More Fun Comics № 73 (листопад 1941). В 1970-х він був включений до складу мультиплікаційних Супердрузів, що частково допомогло йому стати свого роду постійним героєм DC Comics. 

Warner, щоб зробити фільм цікавішим найняла відразу двох сценаристів, які працюватимуть над сценарієм про Аквамена незалежно один від одного. Змагатися будуть Вілл БіллМисливці на гангстерів» і серіал «Касл») і Курт Джонстад300 спартанців», «Закон доблесті»). Нагадаємо, що кілька років тому над сценарієм «Ліги справедливості» працював саме Білл.

Студія Warner заінтригувала глядачів анонсом декількох прем'єрних дат для фільмів знятих за публікаціями DC, але поки невідомо яка з них приурочена для виходу «Аквамена».