Новини, в яких згадується Еллар Колтрейн

14 травня 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив у вівторок офіційний трейлер багатосерійного вестерна «Пташка господа милосердного», в якому номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук повністю відповідає фразі «озброєний і дуже небезпечний».

Читати далі...
10 лютого 2017,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного трилера «Сфера» все більше намагається переконати нас за допомогою персонажа Тома Хенкса, що його компанія, яка пропагує тотальне спостереження за усіма людьми, працює заради їхньої користі, але героїня Емми Вотсон, яка нещодавно влаштувалася до нього на роботу, починає сумніватися в цій користі.

Разом з Уотсон і Хенксом у фільмі зіграли Карен Гіллан, Петтон Освальт, Джон Бойега та Еллар Колтрейн.

10 жовтня 2016,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала известна дата премьеры научно-фантастического триллера «Сфера», где главные роли исполняют Эмма Уотсон и Том Хэнкс. И состоится она не осенью этого года, как предполагалось ранее, а весной следующего.

Читати далі...
17 січня 2015,  11:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В четверг, 15 января, в театре Hollywood Palladium прошла 20-я церемония награждения Critics’ Choice Movie Awards, где лучшие представители кинематографа 2014 года были выбраны американскими и канадскими кинокритиками.

Лидерами по количеству побед стали «Бёрдмэн», получив 7, и «Отрочество», получив 4. «Отель «Гранд Будапешт», будучи номинированным аж 11 раз, выиграл лишь в 3 категориях.

В главных 6 категориях не было никаких сюрпризов, тут победили все те же, кто в прошлое воскресенье выиграли «Золотой глобус», да и у «Оскара» скорее всего будут очень похожие результаты. Но в этот раз Майкл Китон получил целых две награды, как Лучший актер и Лучший комедийный актер. Зато наконец-то в категории Лучший адаптированный сценарий победила Гиллиан Флинн за свою «Исчезнувшую», а то на «Оскар» ее так и не номинировали. И Лучшим фильмом на иностранном языке в этот раз стала не «Ида» и не «Левиафан», а «Форс-мажор».

Специальные награды во время церемонии получили: Кевин Костнер (Награда за вклад в кинематограф), Рон Ховард (Награда гения имени Людовика XIII) и Джессика Честейн (Critics' Choice MVP Award).

Читати далі...
9 липня 2014,  16:44 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«В фільмі немає нічого документального, але стрічка спокушає тебе реалістичністю персонажів»

«Юність» Річарда Лінклейтера – історія однієї сім’ї, яку знімали з одними й тими самими акторами впродовж 12 років. 

Фільм розповідає про 6-річного Мейсона (Еллар Колтрейн) та показує 10 найбільш мінливих та важливих років з життя хлопчика – переїзд родини, сімейні негаразди, невдалі шлюби батьків, розлучення, потім знову щлюби, нові школи, перше кохання, втрата першого кохання, добрі часи, страшні часи та постійна суміш переживань та інтересів.

На початку стрічки ми зустрічаємо Мейсона в складний момент: його розлучена та одинока мама, Олівія (Патріція Аркетт), вирішує перевезти його та його старшу сестру Саманту (Лорелей Лінклейтер) до Х’юстона саме в той час, коли їхній батько, Мейсон старший (Етан Хоук), що довгий час був відсутній, повертається з Аляски, щоб налагодити стосунки з родиною. 

IFC Films представляє фільм виробництва Detour Filmproduction – ЮНІСТЬ. Сценарист і режисер Річард Лінклейтер («До опівночі», «Берні»). В ролях: Патріція Аркетт, Ітан Хоук, Еллар Колтрейн та Лорелей Лінклейтер. Продюсери: Річард Лінклейтер, Кетлін Сазерленд, Джонатан Серінг та Джон Слосс. Оператори: Лі Деніел та Шайн Келлі. Художник-постановник Родні Бекер. Редактор Сандра Адейр.

Читати далі...