Новини, в яких згадується Фредді Мерк'юрі

13 липня 2020,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня українські глядачі зможуть знову побачити пригоди супергероя Аквамена та відважного левеняти Сімби на великому екрані.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Рокетмен»
Елтон Джон: Секс, наркотики і рок-н-рол
29 травня 2019,  17:53 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після приголомшливого успіху і 4 «Оскарів» «Богемної рапсодії» режисер Декстер Флетчер, який дознімав фільм про Фредді Мерк'юрі, представляє широкій аудиторії історію ще одного легендарного музиканта – сера Елтона Джона. І цей біографічний мюзикл, названий на честь його космічної пісні «Рокетмен», відправляє глядача всередину драматичної і одночасно фантастичної історії його життя і кар'єри, яка переверне ваш світ.

Читати далі...
3 березня 2019,  01:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми вже бачили, як Рамі Малек став Фредді Мерк'юрі в «Богемній рапсодії», а тепер прийшов час заглянути за лаштунки перевтілення Терона Еджертона на Елтона Джона для біографічного фільму з елементами фентезі «Рокетмен».

Перша фічуретка нової картини Декстера Флетчера, який, до речі, дознімав «Богемну рапсодію» після звільнення Браяна Сінгера, показує роботу Еджертона в студії, де він тренувався співати як Елтон Джон, щоб особисто виконати всі хіти співака, а не виступати під фонограму. Для актора це було важливо, оскільки так він став єдиним цілим з персонажем, і ви вже можете почути його прекрасний вокал і оцінити пісню «Tiny Dancer» в його виконанні.

Раніше Еджертон заспівав пісню Елтона в мультфільмі «Співай!», що вийшов у 2016 році.

Дивіться також другий український трейлер фільму «Рокетмен». У кіно з 6 червня.

2 березня 2019,  19:57 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Незабаром після того як Рамі Малек отримав премію «Оскар» за роль Фредді Мерк'юрі в байопіку «Богемна рапсодія», з'явилася інформація про те, що він завершує переговори з приводу своєї участі в новому фільмі знаменитої шпигунської франшизи «Бонд 25».

Читати далі...
21 лютого 2019,  17:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви все ще перебуваєте в захваті від фільму «Богемна рапсодія» про Фредді Мерк'юрі та групу Queen, то вам точно припаде до душі другий трейлер музичної драми «Рокетмен», яка розповість про Елтона Джона.

«Рокетмен» («Rocketman») розповість про те, як музичний вундеркінд на ім'я Реджинальд Кеннет Двайт з маленького англійського містечка перетворився на легенду британського року сера Елтона Джона (Терон Еджертон), який збирає стадіони і є володарем багатьох музичних нагород й Ордена Британської імперії. В офіційному описі фільму студія Paramount обіцяє, що «Рокетмен» покаже «епічну музичну фантазію» та «особисту історію Елтона без цензури».

Українська прем'єра картини режисера Декстера Флетчера, який працював над «Богемною рапсодією», відбудеться влітку, 6 червня.

8 січня 2019,  01:10 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 6 січня, в Голлівуді відбулася 76-а церемонія нагородження премії «Золотий глобус», головним переможцем якої стала біографічна картина «Зелена книга», отримавши 3 статуетки.

Читати далі...
31 грудня 2018,  01:34 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

В останні дні 2018 року десятка найприбутковіших фільмів року значно змінилася в неї увірвалися супергеройський екшен «Аквамен», музичний байопік про Фредді Мерк'юрі «Богемна рапсодія» та фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Читати далі...
9 грудня 2018,  20:11 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Музичний байопік «Богемна рапсодія», який розповідає про легендарного співака Фредді Мерк'юрі та його групу Queen, заробив за місяць світового прокату $596,6 млн.

Читати далі...
25 жовтня 2018,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри очікуваного музичного байопіку «Богемна рапсодія» студія 20th Century Fox поділилася його епічним фінальним трейлером.

Читати далі...
23 жовтня 2018,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка музичного байопіка «Богемна рапсодія» показує вражаюче перевтілення актора Рамі Малека у соліста групи Queen Фредді Мерк'юрі.

Малек розповідає у фічуретці, що на роль Фредді його запросив продюсер Грем Кінг, який побачив на пробах, що актор «не просто грав Фредді», а що у нього виходило бути Фредді «природньо». Тим не менш Малек відзначає, що це був для нього «виклик та велика відповідальність», і дане відео показує, як важко він працював над образом Фредді, кожну вільну секунду відпрацьовуючи його рухи, щоб «не виглядати пародією на Фредді», а бути в кадрі таким же артистичним, як він.

Дивіться також другий фрагмент «Богемної рапсодії», який показує народження пісні «We Will Rock You». У кіно з 1 листопада.

17 жовтня 2018,  00:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брайан Мей представляє Фредді Мерк'юрі пісню, яку глядачі зможуть самі виконувати на концертах, у новому фрагменті музичного байопіка Брайана Сінгера «Богемна рапсодія».

«Богемна рапсодія» буде фільмом-присвятою легендарній групі Queen, їхній музиці та видатному солістові Фредді Мерк'юрі (Рамі Малек), який кидав виклик стереотипам і відкидав умовності, щоб стати одним з найулюбленіших артистів на планеті. Байопік покаже їхній зліт на вершину популярності, запис хітових пісень, як «Bohemian Rhapsody» і «We Will Rock You», останній з яких присвячений даний фрагмент, та важкий життєвий шлях Мерк'юрі, який в гонитві за сольною кар'єрою пішов з групи, але встиг возз'єднатися з колегами по Queen на концерті Live Aid 1985 році, коли він вже був хворий на СНІД.

Роль Брайана Мея виконує Гвілім Лі, а Роджера Тейлора і Джона Дікона грають Бен Гарді і Джозеф Маццелло.

Дивіться також третій трейлер фільму «Богемна рапсодія». У кіно з 1 листопада.

15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
8 вересня 2018,  18:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Галілео» багато не буває, заявляє перший фрагмент музично-біографічної драми Брайана Сінгера і Декстера Флетчера «Богемна рапсодія».

Співак Фредді Мерк'юрі (Рамі Малек) і його група Queen прославилися завдяки тому, що кидали виклик стереотипам і руйнували умовності. Одним з таких викликів суспільству став їх легендарний хіт «Bohemian Rhapsody», на честь якого і названий цей фільм. Ця пісня була занадто довгою і на додаток містила в собі куплет в дусі оперної арії. Даний фрагмент присвячений її запису й показує, як Фредді змушує Роджера Тейлора (Бен Гарді) співати «Галілео» все вище і вище, поки не отримує потрібного результату. А після Queen виконують «Bohemian Rhapsody» на великій сцені.

Дивіться також третій трейлер фільму «Богемна рапсодія», який вийшов на цьому тижні на честь дня народження Мерк'юрі. У кіно з 1 листопада.

6 вересня 2018,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь дня народження легендарного співака Фредді Мерк'юрі, який з'явився на світ 5 вересня 1946 року, студія 20th Century Fox представила новий трейлер байопіка про його життя і творчість «Богемна рапсодія».

Фредді Мерк'юрі, роль якого виконує зірка серіалу «Пан Робот» Рамі Малек, кидав виклик стереотипам і руйнував умовності, щоб стати одним з найулюбленіших артистів на планеті. Фільм буде слідувати за метеоричним сходженням групи Queen до своєї популярності за допомогою культових пісень і революційного звучання. Вони досягли безпрецедентного успіху, але несподівано Фредді залишає Queen в гонитві за своєю сольною кар'єрою. Страждаючи без рідної групи, Фредді вдається возз'єднатися з колегами по Queen, щоб виступити на концерті Live Aid у 1985 році. Хоробро справляючись з нещодавнім діагнозом СНІД, Фредді очолює групу в одному з найвеличніших виступів в історії рок-музики. Таким чином Queen увічнює свою спадщину, яка продовжує надихати аутсайдерів, мрійників та любителів музики по сьогоднішній день.

Дивіться також другий український трейлер «Богемна рапсодія». У кіно з 1 листопада.

26 липня 2018,  20:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рамі Малек запалює в образі Фредді Мерк'юрі у другому українському трейлері музично-біографічної драми «Богемна рапсодія».

Фільм, над яким працювали режисери Брайан Сінгер і Декстер Флетчер, покаже карколомний злет гурту Queen завдяки його культовим пісням та революційному звучанню, його майже розпад, коли спосіб життя Мерк’юрі вийшов з-під контролю, та тріумфальне возз’єднання напередодні благодійного концерту Live Aid у 1985 році, де гурт на чолі зі смертельно хворим Мерк’юрі здійснив один з найвеличніших виступів в історії рок-музики.

Колег Фредді по сцені зіграли Джозеф Маццелло, Бен Гарді та Гвілім Лі.

«Богемна рапсодія», де також знялися Люсі Бойнтон, Майк Майєрс, Ейдан Гіллен, Том Голландер та Аллен Ліч, увірветься в українські кінотеатри з музикою Queen цієї осені, 1 листопада.