Новини, в яких згадується Мартін Шорт

8 серпня 2023,  19:42 | Новини серіалів

Володарка 3-х премій «Оскар» Меріл Стріп буде однією з головних родзинок третього сезону популярного детективного серіалу «Убивства в одній будівлі», і на честь його прем'єри саме час познайомитися з її героїнею ближче.

Читати далі...
22 березня 2023,  13:40 | Кастінг

До зіркового касту третього сезону хітового детективного серіалу «Убивства в одній будівлі» приєднався актор Джессі Вільямс, відомий за роллю доктора Джексона Ейвері у популярній медичній драмі «Анатомія Грей».

Читати далі...
24 січня 2023,  22:16 | Кастінг

Минулого тижня стартували зйомки третього сезону хітової детективної комедії «Убивства в одній будівлі» від платформи Hulu, і цікаве селфі зі зйомок розкрило, що до касту серіалу приєдналася єдина і неповторна Меріл Стріп.

Читати далі...
15 червня 2022,  12:27 | Новини серіалів

Наше улюблене тріо подкастерів-детективів знову у справі! Стримінгова платформа Hulu нарешті вирішила порадувати нас повноцінним трейлером нового сезону своєї хітової детективної комедії «Убивства в одній будівлі».

Читати далі...
29 березня 2022,  14:55 | Новини серіалів

Селена Гомес поділилася в соцмережах тизер-трейлером 2 сезону детективної комедії «Убивства в одній будівлі», прем'єра якого відбудеться 28 червня. І в новому сезоні у її героїні буде нова модна стрижка.

Читати далі...
23 березня 2020,  21:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix опублікував сьогодні яскравий, дивний та місцями музичний трейлер мультфільму «Сім'я Віллобі», який розповість про те, що буває, коли діти вирішують позбутися... своїх батьків.

Читати далі...
30 вересня 2019,  15:41 | Новини зірок

Скучили за «злими твітами» у виконанні різних знаменитостей? Відоме американське ток-шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» представило 12-й випуск своєї найпопулярнішої та найвеселішої рубрики.

На цей раз читати найбільш неприємні послання з Твіттера від злих недоброзичливців Джиммі Кіммел змусив зірок супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Джейка Джилленхола і Зендею, у останній з яких була найкраща відповідь всім хейтерам, зірку «Гри престолів» Мейсі Вільямс, легендарного Марка Гемілла з франшизи «Зоряні війни», а також Вілла Феррелла, Кім Кардашьян, Джона Гемма, Кріса Рока, Девіда Гарбора, Девіда Спейда, Фреда Севеджа, Тіффані Геддіш, Мартіна Шорта, Сару Полсон і Джеффа Голдблюма.

Дивіться також актори блокбастера «Месники: Війна нескінченності» читають «злі твіти». Вам все ще мало? Тоді переглядаємо 11-й випуск «злих твітів» за участю Галь Гадот, Дженніфер Лоуренс та Дженніфер Еністон.