Новини, в яких згадується Александр Людвіг

7 лютого 2023,  18:55 | Новини фільмів

Минулого року Джейк Джилленгол втілив жорстокого злочинця у бойовику Майкла Бея «Швидка», а цього року він зіграє військового у стрічці «The Covenant», яку зняв знаменитий британський режисер Гай Річі.

Читати далі...
9 березня 2021,  19:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Стівен Амелл поділився у соцмережах першим кадром свого майбутнього серіалу «Heels», на якому він і його колега Александр Людвіг позують... напівголими.

Читати далі...
5 грудня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рагнарок гряде. Настають сутінки богів. Ніхто не уникне своєї долі. Стримінгова платформа Amazon Prime опублікувала епічний трейлер другої частини фінального сезону хітового серіалу «Вікінги».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Погані хлопці назавжди»
Найкращі копи Маямі знову в дії
21 січня 2020,  18:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Починаючи з 1995 року, в спекотному Маямі кожен злочинець знав, що якщо він висуне свою злочинну фізіономію з темної нори, то її тут же заарештують і посадять за ґрати двоє бравих копів – Майк Лоурі і Маркус Бернетт. Роки йшли, ця парочка ловила найнебезпечніших бандитів і робила вулиці свого сонячного міста безпечнішими. Тепер їм вже за п'ятдесят, але вони все ще не мають наміру зменшувати оберти, про що і заявляють бандитам – і глядачам – в своєму третьому фільмі «Погані хлопці назавжди».

Читати далі...
5 листопада 2019,  18:28 | Новини фільмів

Бандити відкривають полювання на Вілла Сміта, і Мартін Лоуренс поспішає йому на допомогу у другому дубльованому трейлері комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди».

Читати далі...
8 жовтня 2019,  14:56 | Новини серіалів

З попелу вони повинні повстати. Офіційний трейлер 6 сезону історичного серіалу «Вікінги» обіцяє двогодинну прем'єру, яка відбудеться 4 грудня. У ньому повернуться Кетрін Віннік, Александр Людвіг та Густаф Скарсгард.

Після багатьох років заворушень і трагедій, серіал досягає свого апогею, коли вікінги вирушають в невідомі раніше місця за тисячі миль від Каттегата, де вони зустрічають злісних суперників, гідних їхньої битви і, нарешті, стикаються з наслідками смерті Рагнара. Видіння Провидця здійснюються, оскільки фінальний сезон відповідає на важливі та змінюючі життя питання, даючи зрозуміти, що війна ще не закінчена.

На рахунку «Вікінгів» є 13 номінацій на премію «Еммі». Зараз серіал займає 190-е місце в рейтингу найкращих серіалів усіх часів на сайті IMDb.

16 вересня 2019,  22:25 | Новини фільмів

Другий трейлер військового бойовика «Мідвей» від режисера фільмів «День незалежності» і «2012» Роланда Еммеріха показує, як зірковий акторський склад намагається запобігти другому Перлу Харбору і врятувати мільйони життів.

У фільмі «Мідвей» Ед Скрейн, Менді Мур, Вуді Гаррельсон, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Александр Людвіг та Нік Джонас відправляються у червень 1942 року, коли в розпал Другої світової війни американська розвідка дізнається про плани Японії здійснити масштабну атаку на острови Мідвей, щоб отримати стратегічно важливий майданчик для нападу на США. Доля країни та мільйонів її людей опиняється в руках відважних солдатів і офіцерів, які відправляються в бій в Тихому океані.

Дивіться також український трейлер фільму «Мідвей», який вийде в український прокат наприкінці осені, 28 листопада.

4 вересня 2019,  19:44 | Новини фільмів

Вілл Сміт щойно поділився зі світом дебютним трейлером комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди», де він знову буде шаленіти і ловити злочинців разом з Мартіном Лоуренсом.

В довгоочікуваному продовженні фільмів «Погані хлопці» та «Погані хлопці 2», яке зняли режисери Аділь Ель Арбі та Білал Фалла, Сміт та Лоуренс повертаються на великі екрани в образах безстрашних і безрозсудних напарників Майка Лоурі і Маркуса Бернетта. Маркус збирається на пенсію, тому вони з Майком вирішують взятися за останню справу, яка незабаром виходить з-під їхнього контролю.

У кінотеатри України екшен «Погані хлопці 3», де молоду команду копів зіграють актори Ванесса Енн Гадженс, Александр Людвіг, Чарльз Мелтон і Паола Нуньєс, увірветься 23 січня 2020 року.

26 квітня 2019,  20:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У комедійному екшені «Погані хлопці назавжди» з'явиться команда молодих поліцейських, яких втілять зірка фільму «Почни спочатку» Ванесса Гадженс та зірка серіалу «Вікінги» Александр Людвіг.

Читати далі...
21 липня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світ занурюється в темряву, поки брат воює з братом у новому трейлері 5 сезону серіалу «Вікінги», який був представлений на Comic-Con.

Перша частина 5 сезону завершилася битвою Бйорна (Александр Людвіг) та Івара (Алекс Хег Андерсен) за владу над світом, в якій переміг Івар. У наступних серіях повертається легендарний вікінг Ролло (Клайв Стенден), що посилює переворот у Каттегаті. Поки Бйорн і Лагерта (Кетрін Вінник) разом з єпископом Гемундом (Джонатан Різ Майерс) біжать від убивчих сил Івара, тиранічне панування Івара над Скандинавією розпочинає нове Темне століття.

Тим часом в Ісландії Флокі (Густаф Скарсгард) бореться з елементами і прагненням своїх власних поселенців до помсти, щоб створити колонію вікінгів на цьому прекрасному й пустельному ландшафті.

«Вікінги» повертаються з новими серіями 28 листопада.

25 липня 2017,  02:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер 5 сезону серіалу «Вікінги» показує, чим обернулася для його світу смерть Рагнара (Тревіс Фіммел). Його дружина Лагерта (Кетрін Віннік) стала королевою Каттегату, але чи надовго? На її боці виступає син Бйорн (Олександр Людвіг), поки Івар (Алекс Хег Андерсен), бажаючи помститися Лагерта за смерть своєї матері, розпалює громадянську війну. У той же час королева шукає нових союзників в боротьбі з Гаральдом (Петер Францен).

Новий сезон, де також повертаються Джонатан Ріс-Майєрс, Клайв Стенден і Густаф Скарсгард, вийде на екрани 29 листопада.