Новини, в яких згадується Метт Бомер

25 березня 2021,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий супергеройський мультфільм від студії Warner Bros. Animation «Суспільство справедливості: Друга світова війна», знятий за коміксами DC, покаже протистояння супергероїв з нацистами.

Читати далі...
3 вересня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітових серіалів «Американська історія жахів», «Хор» і «Голлівуд» Раян Мерфі представляє свою екранізацію знаменитої бродвейської постановки «Хлопці в групі», одну з центральних ролей в якій виконує зірка ситкому «Теорія великого вибуху» Джим Парсонс.

Читати далі...
17 червня 2020,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Всього через тиждень після релізу першого трейлера 2 сезону супергеройського серіалу «Фатальний патруль» стримінговий сервіс DC Universe вирішив порадувати нас ще одним розширеним трейлером.

Читати далі...
11 червня 2020,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері 2 сезону супергеройського серіалу від DC «Фатальний патруль» наша дисфункціональна команда в одязі, що поєднується, намагається впоратися зі своїми силами і врятувати світ від загадкової дочки Шефа (чи врятувати її від її батька).

Читати далі...
16 лютого 2019,  21:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри свого нового супергеройського серіалу «Роковий патруль», яка відбулася 15 лютого, компанія DC представила його розширений трейлер, що йде 4,5 хвилини.

Спін-офф торішнього серіалу «Титани» розповість про пригоди однієї з найулюбленіших супергеройських команд Рокового патруля, куди входять Роботмен (Брендан Фрейзер), Еласті-вуман (Ейпріл Боулбі), Негатив Мен (Метт Бомер), Крейзі Джейн (Дайан Герерро) та Кіборг (Джоіван Вейд). Їх зібрав разом божевільний учений Найлс Колдер (Тімоті Далтон), відомий як просто Шеф. З кожним з цих супергероїв стався жахливий нещасний випадок, який наділив його чи її суперздібностями, але також залишив на тілі і в душі глибокі шрами. Розслідуючи дивні феномени, члени команди намагаються знайти свою мету в житті і впоратися зі своїм минулим.

1 сезон серіалу «Роковий патруль» складатиметься з 13 серій.

9 лютого 2019,  00:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія DC готує новий супергеройський серіал під назвою «Роковий патруль», де світ рятуватиме п'ятірка безстрашних, але вельми дивних індивідуумів.

Знайомтеся, Роботмен (Брендан Фрейзер), Еласті-вуман (Ейпріл Боулбі), Негатив Мен (Метт Бомер), Крейзі Джейн (Дайан Герерро) та Кіборг (Джоіван Вейд), і вони саме ті супергерої, які так потрібні цьому світу. Ними буде намагатися керувати божевільний учений-ідеаліст Найлс Колдер (Тімоті Далтон), відомий як просто Шеф, і їхнім новим завданням стає затримання суперлиходія Містера Ніхто (Алан Т'юдік).

«Роковий патруль», члени якого раніше з'являлися в серіалі «Титани», заступить на службу вже наступного тижня, 15 лютого.

21 грудня 2018,  20:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні католицького Різдва компанія DC поділилася першим тизером свого нового супергеройського серіалу «Роковий патруль», де його герої без особливого ентузіазму позують для святкової листівки.

«Роковий патруль», також відомий в українскому перекладі, як «Фатальний патруль» або «Горе-чати», буде спін-оффом серіалу «Титани», заснованого на коміксах DC, і розповість про пригоди божевільного вченого-ідеаліста Найлса Колдера (Тімоті Далтон) та його польової команди вигнанців, куди увійдуть Негатив (Метт Бомер), Еласті-гьорл (Ейпріл Боулбі), Роботмен (Брендан Фрейзер), Крейзі Джейн (Даян Герерро) та Кіборг (Джоіван Вейд).

Прем'єра серіалу «Роковий патруль» відбудеться 15 лютого 2019 року.

13 жовтня 2018,  02:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «На драйві» Енсел Елгорт втілює людину з роздвоєнням особистості в трейлері психологічного трилера з елементами наукової-фантастики «Джонатан».

Джонатан (Елгорт) залишає свій офіс щодня опівдні. Коли він повертається додому, він йде спати. Щоранку він прокидається, і знаходить на кухні сніданок разом з відео, яке розповідає йому про другу частину його дня, яку він проводить в якості Джона. Він проходить спеціальне лікування, яке допомагає йому контролювати свій розлад, але одного разу Джонатан дізнається, що Джон завів дівчину, і все їхнє упорядковане життя котиться під укіс.

У світовий прокат картина Білла Олівера, де компанію Элгорту склали Сьюкі Вотерхаус, Патріша Кларксон і Метт Бомер, вийде в листопаді.

25 вересня 2018,  14:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тизер-трейлер 10 сезону відомого серіалу «Вілл і Грейс» представляє зірку «Друзів» Девіда Швіммера в образі нового хлопця Грейс.

Ні, це не кросовер «Друзів» та «Вілла і Грейс», але світи двох легендарних ситкомів з 1990-х зіткнуться, коли Швіммер з'явиться в прем'єрній серії 10 сезону в образі Ноа, нового любовного інтересу Грейс (Дебра Мессінг). Разом з ним в нових серіях розважати глядачів будуть запрошені зірки Алек Болдуін, Метт Бомер, Челсі Хендлер та Джон Крайер. Бомер втілить хлопця, який сподобається Віллу (Ерік МакКормак), а Крайер буде змагатися з Джеком (Шон Хейс) за роль президента Авраама Лінкольна.

«Вілл і Грейс» повертаються на екрани 4 жовтня.

7 червня 2017,  18:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматичний серіал «Останній магнат», заснований на однойменному романі Френсіса Скотта Фіцджеральда, перенесе глядача в Золоту епоху Голлівуду, де молодий продюсер Монро Стар (Метт Бомер) буде боротися за створення свого кіношедевру з главою кіностудії Петом Бреді (Келсі Греммер). І по ходу справи Стар допомагає дочці свого начальника Сесилії Бреді (Лілі Коллінз) стати продюсером.

Прем'єра серіалу від оскарівського номінанта Біллі Рея відбудеться 28 липня на Amazon Prime.

9 вересня 2016,  17:30 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Режисер Антуан Фукуа представляє сучасну інтерпретацію класичної історії у фільмі Metro-Goldwyn-Mayer Pictures і Columbia Pictures ЧУДОВА СІМКА, а ми представлвяем докладну статтю про створення цього фільму, який старует в кінотеатрах України з 22 вересня.

Читати далі...
28 липня 2016,  18:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первые тизеры таинственного 6 сезона «Американской истории ужасов» намекают на то, каким будет его тема и где будут разворачиваться события новых серий.

Читати далі...
3 червня 2016,  15:36 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Гумористична студія «МАМАХОХОТАЛА» готує для українських глядачів креативний дубляж голлівудської кримінальній комедії Шейна Блека - «Круті чуваки» (англ. – «Nice Guys») з Райаном Гослінгом і Расселом Кроу в головних ролях. Чорна комедія від сценариста фільмів «Смертельна зброя» і режисера «Залізної людини 3» виходить в широкий прокат в усіх кінотеатрах України 16 червня. У травні цього року відбулася прем'єра стрічки на Каннському кінофестивалі, гості якого подарували фільму свої кращі відгуки і високі оцінки.

Читати далі...
18 травня 2016,  00:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В первый уик-энд 69-го Каннского кинофестиваля состоялись премьеры «Большого и доброго великана» Стивена Спилберга и «Славных парней» с Райаном Гослингом и Расселом Кроу.

Читати далі...
13 травня 2016,  01:03 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

16 червня в український прокат вийде кримінальна комедія «Круті чуваки» з Расселом Кроу і Райаном Гослінгом у головних ролях. Фільм знімав Шейн Блек – майстер кримінального сюжету, сценарист культової франшизи «Смертельна зброя», режисер детективного фільму «Поцілунок навиліт».

У «Крутих чуваках» Блек відмінно об'єднав комічну пару в колоритній атмосфері Америки 70-х років. Гослінг в ролі скромного сищика змушений «подружитися» з брутальним викидайлом у виконанні Кроу, щоб разом вести розслідування смерті порнозірки.

Світова прем'єра фільму відбулася 10 травня в Лос-Анджелесі. «Крутих чуваків» оцінили американські кінокритики, назвавши картину однією з кращих комедій року.

Зоряний акторський склад фільму доповнили: Кім Бейсінгер, Метт Бомер, Маргарет Куеллі, Тай Сімпкінс.