Новини, в яких згадується Пол Кінг

11 липня 2023,  19:45 | Новини фільмів

Наприкінці року нас чекає прем'єра фентезійного мюзикла «Віллі Вонка», головну роль в якому виконає зірка фільмів «Дюна» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе. А поки що дивіться його перший дубльований трейлер.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Пригоди Паддінгтона 2»
Повернення всіма улюбленого ведмедика
12 січня 2018,  14:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В кінці 2014 року милий ведмедик на ім'я Паддінгтон підкорив серця дітей і дорослих по всьому світу, тому продовження його пригод в столиці туманного Альбіону не змусило себе довго чекати. За ці три роки Паддінгтон повністю адаптувався до життя з сімейством Браунів і став незамінним жителем їхньої вулиці, але раптом його звинувачують у пограбуванні, якого він, зрозуміло, не здійснював, і з цього моменту він вирушає в одіссею в дусі Веса Андерсона.

Читати далі...
3 жовтня 2017,  20:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий трейлер британської сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2», який точно викличе у вас посмішку.

У ньому Паддінгтон (Бен Вішоу) вирішує подарувати своїй тітці Люсі на її 100-й день народження книжку-розкладачку з видами Лондона, і щоб заробити на неї, влаштовується мийником вікон. У свій вихідний разом з сімейством Браунів ведмежа відправляється в парк атракціонів, де зустрічає колись популярного та вельми підозрілого актора Фенікса Бучанана у втіленні Г'ю Гранта, який, як показує відео, задумав розбагатіти на крадіжках. Але Паддінгтон та його друзі не дадуть йому так просто вмити руки.

Український трейлер цього веселого сиквелу від режисера Пола Кінга дивіться тут. У кіно він прибуде в січні.

31 травня 2017,  01:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2» одразу в українському дубляжі! Кумедний ведмедик повертається разом зі своїми друзями для нових пригод у Лондоні, де знайшов свій новий дім. Компанію на екрані йому знову складуть Г'ю Бонневілль,Саллі Хокінс, Джулі Волтерс, Пітер Капальді та Джим Бродбент, а також трейлер представляє нових персонажів у виконанні Г'ю Гранта й Брендана Глісона.

В українські кінотеатри комедія режисера Пола Кінга, який зняв першу частину пригод Паддінгтона, прибуде 18 січня 2018 року.

20 жовтня 2016,  12:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Вместе с объявлением о начале съемок «Приключений Паддингтона 2» было раскрыто, что каст этой семейной комедии пополнился такими британскими звездами, как Хью Грант и Брендан Глисон.

Читати далі...