Новини, в яких згадується Шон Андерс

5 січня 2019,  22:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений український ТБ-ролик сімейної комедії Шона Андерса «Родина за хвилину», чия прем'єра відбудеться на два тижні раніше, 24 січня.

У кінокартині «Родина за хвилину» Марк Волберг і Роуз Бірн втілюють бездітне подружжя Піта та Еллі, які будують для себе великий будинок. Вони розуміють, що в цьому величезному домі їм буде самотньо, тому вирішують усиновити дитину. Але несподівано для самих себе пара стає батьками одразу трьох дітей: 15-річної бунтарки Ліззі (Ізабела Монер) та її молодших брата й сестри Хуана та Літи (Густаво Куірос мол. і Джуліанна Гаміс). І щоб завоювати довіру дітей, Піту та Еллі доведеться дуже постаратися.

Більше 20 кадрів фільму «Родина за хвилину» ви знайдете в нашій галереї.

6 вересня 2018,  16:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг і Роуз Бірн всиновлюють трьох дітей в офіційному трейлері сімейної комедії «Миттєва сім'я» («Instant Family») від студії Paramount Pictures.

Коли Піт (Волберг) та Еллі (Бірн) вирішують завести сім'ю, то опиняються у світі усиновлення. Вони сподіваються стати батьками однієї маленької дитини, але коли зустрічають двох сестер і одного брата, включаючи 15-річну бунтарку Ліззі (Ізабела Монер), то за один день стають батьками трьох дітей. Тепер Піт і Еллі повинні миттєво розібратися з труднощами батьківства і материнства, щоб стати справжньою родиною, потрапляючи по ходу справи в незручні й смішні ситуації.

Також у фільмі «Миттєва сім'я» з'явиться володарка премії «Оскар» Октавія Спенсер.

У світовий прокат нова картина Шона Андерса, який працював з Волбергом над комедіями «Хто в домі тато» і «Хто в домі папа 2», вийде в листопаді.

2 листопада 2017,  22:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У перший день листопада студія Paramount Pictures вирішила за допомогою святкового трейлера нагадати, що новорічні свята вже не за горами, і скоро на екрани виходить новорічна комедія «Хто в домі тато 2».

До Марка Волберга і Вілла Феррелла на свята приїжджають їхні батьки Мел Гібсон та Джон Літгоу й влаштовують їм незабутні канікули. У новому трейлері Гібсон починає розповідати своїм екранним онукам непристойний анекдот і впускає Волберга на підлогу, а Феррелл знищує машину, обливається гарячим какао і намагається відбити Літгоу у зграї вовків. За всім цим в шоці спостерігає Лінда Карделліні.

Українська прем'єра комедії Шона Андерса відбудеться на кілька тижнів пізніше, ніж планувалося раніше, 23 листопада.

6 вересня 2017,  17:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий трейлер святкової комедії «Хто в домі тато 2» відразу в українському дубляжі! На Різдво до Дасті (Марк Волберг) і Бреда (Вілл Феррелл) на цей раз приїжджають їхні батьки (Мел Гібсон і Джон Літгоу), які підливають масла у вогонь дружби двох татусів. Відео показує масу нових моментів, включаючи суворий погляд Гібсона, воскресіння Феррелла після удару струмом і як вся сім'я переодягається в персонажів біблійної сценки про народження Ісуса.

Українська прем'єра комедії Шона Андерса відбудеться одночасно з усім світом, 9 листопада.

16 червня 2017,  17:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер комедії «Хто в домі тато 2» одразу в українському дубляжі. У фільмі повертаються Марк Волберг і Вілл Феррелл в образах батьків-суперників Дасті та Бреда, чиє життя перевернеться з ніг на голову, коли до них на свята приїдуть їхні татусі у втіленні Мела Гібсона і Джона Літгоу.

Українська прем'єра комедії Шона Андерса, який зняв першу частину, відбудеться 9 листопада.

6 травня 2015,  15:09 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедія «Погані матусі», заснована на творі автора «Поганих дівчат», обзавелася актрисою Дженніфер Еністон на головну роль.

«Погані дівчата» були засновані на книзі «Queen Bees and Wannabes» письменниці Розалінд Уайзмен. Тепер на черзі екранізація іншого її роману «Queen Bee Moms And Kingpin Dads», де в центрі оповідання замість дівчат-тінейджерів знаходяться дорослі жінки.

Еністон виконає у фільмі головну роль. «Погані матусі» розкажуть про матір двох дітей, яка перебуває у щасливому шлюбі. Вона переїжджає з маленького містечка в шикарне передмістя, де з жахом виявляє новий світ матерів, які постійно змагаються один з одним. Поки невідомо, чи зіграє Еністон добру матусю або одну з злих матусь.

На зйомках актриса возз'єднається з режисером Шоном Андерсом і сценаристом Джоном Моррісом, з якими вона працювала над фільмами «Ми – Міллери» і «Нестерпні боси 2».

Оскільки «Погані матусі» засновані на книзі рад Уайзмен, фільм не буде сіквелом «Поганих дівчат», а швидше буде досліджувати схожі ситуації для дорослих.

30 квітня цього року «Поганим дівчатам» Ліндсі Лохан і Рейчел МакАдамс виповнилося 11 років з дня їх релізу. Сценарій до них адаптувала Тіна Фей і фільм став у всіх сенсах успішною і навіть в деякому роді культовою комедією.