Новини, в яких згадується Зої Дойч

27 лютого 2021,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною героїнею сімейної комедії «Том і Джеррі», прем'єра якої відбулася в кінотеатрах 25 лютого, виступає весільна розпорядниця Кайла Форестер у втіленні Хлої Грейс Морец. Але на цю роль розглядали й інших знаменитих актрис Голлівуду та актрис, чия зірка тільки сходить.

Читати далі...
16 червня 2020,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Буквально за кілька днів до прем'єри стримінговий сервіс Netflix представив офіційний трейлер 2 сезону свого комедійного серіалу «Політик», в якому герой Бена Платта змагатиметься одразу з двома дівами у втіленні Бетт Мідлер і Джудіт Лайт.

Читати далі...
19 грудня 2019,  14:00 | Новини фільмів

Не ставайте у неї на шляху! У мережі з'явився офіційний трейлер драматичної комедії «Buffaloed», в якій зірка фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл» Зої Дойч вибиває гроші з боржників.

Події фільму «Buffaloed» відбуваються в місті Буффало, столиці стягнення боргів Америки. Але Пег Даль (Дойч) ніколи не бачила себе в цьому бізнесі. Володарка гострого розуму і ще гострішого язика хоче вибратися з міста і вступити до університету Ліги плюща. Але коли приходить лист з університету її мрії, дівчина розуміє, що їй нічим платити за навчання. Один телефонний дзвінок змінює все і приводить її в прибутковий, але складний і часто сумнівний бізнес по стягненню боргів. Справи Пег швидко йдуть вгору, але яку ціну доведеться за це заплатити?

Разом з Дойч в комедії режисера Тані Векслер зіграють зірка супергеройського екшену «Загон самогубців» Джай Кортні та зірка горора «Хелловін» Джуді Грір. В американський прокат фільм «Buffaloed» вийде 14 лютого.

3 грудня 2019,  02:43 | Новини фільмів

Кінокомпанія Sony випустила святковий трейлер свого комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», який розкриває, що його прем'єра в форматі Digital відбудеться 24 грудня, а на Blu-ray його можна буде купити з 21 січня.

У продовженні хітового фільму «Вітаємо в Зомбіленді» Коламбус (Джессі Айзенберг), Таллахассі (Вуді Гаррельсон), Вічіта (Емма Стоун) й Літл-Рок (Ебігейл Бреслін) повинні протистояти багатьом новими видами зомбі від Білого дому і до самого серця США, а також вони познайомляться з новими людьми, які вижили, як, наприклад, Медісон (Зої Дойч). Але, перш за все, їм доводиться зіткнутися зі зростаючими проблемами в їхній власній дисфункціональній сім'ї.

Бокс-офіс сиквела Рубена Фляйшера склав $117,7 млн, що перевершило збори оригіналу, який в 2009 році заробив $102,3 млн.

Рецензія на фільм «Зомбіленд: Подвійний постріл»
Брава четвірка знову мочить зомбі
23 жовтня 2019,  02:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли в 2009 році в США стався спалах жахливого вірусу, що перетворив основну частину населення на кровожерних зомбі, доля звела разом чотирьох людей, які вирішили триматися разом, щоб вижити. Згодом вони перетворилися на дуже дисфункціональну, але люблячу родину, і тепер усі разом колесять американськими просторами, б'ють зомбі і шукають місце, яке могли б назвати своїм домом. Ви готові до душевного возз'єднання з ними?

Читати далі...
18 жовтня 2019,  17:41 | Новини фільмів

На честь виходу комедійного екшен-горору «Зомбіленд: Подвійний постріл» в американський прокат студія Sony вирішила порадувати шанувальників франшизи смішним хвилинним відео, яке показує, як актори повеселилися на зйомках.

В закулісному відео актори Джессі Айзенберг, Вуді Гаррельсон, Емма Стоун, Ебігейл Бреслін і Зої Дойч корчать смішні пики, танцюють у перервах між сценами та щиро сміються. Також Стоун не може запалити факел і сказати з серйозним обличчям фразу: «Коли ти кохаєш когось, то стріляєш йому в обличчя». А Гаррельсон випробовує терпіння Люка Вілсона на радість Томаса Міддлдітча.

Українська прем'єра фільму Рубена Фляйшера відбудеться 24 жовтня.

7 жовтня 2019,  20:47 | Новини фільмів

Режисер «Венома» Рубен Фляйшер покаже, як правильно боротися з новими небезпечними видами зомбі, в комедійному екшен-горорі «Зомбіленд: Подвійний постріл», чий новий український трейлер вийшов сьогодні.

Продовження «Зомбіленда», яке написали сценаристи «Дедпула» Ретт Різ та Пол Вернік, поверне на екрани веселу четвірку Коламбуса (Джессі Айзенберг), Вічіту (Емма Стоун), Таллахассі (Вуді Гаррельсон) і Літл-Рок (Ебігейл Бреслін), які продовжують подорожувати просторами США, мочити зомбі і зустрічати нових кумедних персонажів, з якими не засумуєш. У їхньому числі опиняться Медісон (Зої Дойч), Невада (Розаріо Довсон), Альбукерке (Люк Вілсон) та... Флагшток (Томас Міддлдітч).

Українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», де також повернеться незрівнянний Білл Мюррей, як підтверджує цей трейлер, відбудеться 24 жовтня.

28 вересня 2019,  22:49 | Новини фільмів

Щоб вижити під час зомбі-апокаліпсису, потрібно слідувати правилам, а не всі члени цієї дисфункціональної сім'ї з цим згодні, показує перший український ТБ-ролик комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл».

Сиквел хітового фільму Рубена Фляйшера «Вітаємо у Зомбіленді» покаже повернення нашої улюбленої четвірки в особі Коламбуса (Джессі Айзенберг), Вічіти (Емма Стоун), Таллахассі (Вуді Гаррельсон) та Літл-Рок (Ебігейл Бреслін), які знову будуть мочити зомбі на теренах постапокаліптичних Сполучених Штатів Америки. На цей раз компанію їм складуть нові герої, як, наприклад, Медісон (Зої Дойч), яка підкорює в промо своєю безпосередністю.

Дивіться також міжнародний трейлер фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», який показує більше смішних моментів зі Стоун та Дойч. У кіно з 24 жовтня.

26 серпня 2019,  16:47 | Новини серіалів

Готові до нового серіалу від творця «Лузерів» та «Американської історії жахів» Раяна Мерфі? Цього разу він відправить нас у жорстокий світ шкільної політики в багатосерійній драматичній комедії «Політик».

«Політик» розповість історію одного дуже амбітного учня Пейтона Гобарта (Бен Платт) з міста Санта-Барбара, який з 7 років знав, що він стане Президентом Сполучених Штатів Америки. Але спершу йому доведеться вижити на найільш підступному політичному ландшафті з усіх: Старшій школі Святого Себастьяна.

Компанію Платту в кадрі складуть Гвінет Пелтроу, Джессіка Ленг, Зої Дойч, Боб Белабан, Люсі Бойнтон, Ділан МакДермотт, Бетт Мідлер та Джен'юері Джонс.

Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра «Політика» відбудеться 27 вересня.

11 серпня 2019,  16:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився міжнародний трейлер горор-комедії «Зомбіленд: Подвійний постріл», який дозволяє познайомитися ближче з новою героїнею у втіленні зірки фільмів «Матриця часу» і «Річард говорить „Прощавай“» Зої Дойч.

Сиквел культового фільму «Вітаємо у Зомбіленді» поверне на екрани бравую четвірку у втіленні Вуді Гаррельсона, Джессі Айзенберга, Ебігейл Бреслін і Емми Стоун, яка зіткнеться з новими зомбі та новими дивними людьми, які вижили. Одну з нових героїнь на ім'я Медісон зіграє Дойч, і, судячи з міжнародного трейлеру, не складно здогадатися, що вона любить рожеве і не відрізняється кмітливістю, що дуже розважає Вічіту.

Кілька днів тому був представлений офіційний український трейлер фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», який повідомив, що його прем'єра в кінотеатрах України відбудеться 24 жовтня.

8 серпня 2019,  16:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті ми дочекалися українського трейлера очікуваної горор-комедії Рубена Фляйшера, яка вийде в прокат під назвою «Зомбіленд: Подвійний постріл».

У продовженні фільму «Вітаємо у Зомбіленді» наша улюблена четвірка Вуді Гаррельсон, Джессі Айзенберг, Ебігейл Бреслін та Емма Стоун буде боротися з новими видами зомбі і зіткнеться з дивакуватими вижившими, яких зіграють Зої Дойч, Розаріо Довсон, Люк Вілсон, Томас Міддлдітч та Еван Джогіа. Паралельно з цим головним героям доведеться розібратися зі зростаючими проблемами в їхній власній дисфункціональній родині.

Разом з виходом дубльованого трейлера було підтверджено, що українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл» відбудеться 24 жовтня.

22 травня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні студія Disney обіцяє нам казкову подорож до Аграби у своєму фентезійному мюзиклі «Аладдін», продюсер Джеймс Ганн познайомить нас з темним супергероєм у фільмі жахів «Брайтбьорн», а Джонні Депп буде бунтувати проти системи в картині «Річард говорить "Прощавай"».

Читати далі...
13 травня 2019,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому», фільмів жахів «Воно 2» і «Хижаки», бойовика «Джон Уік 3», а також дубльовані трейлери комедійної драми «Річард говорить „Прощавай“» та біографічної мелодрами «Віта і Вірджинія».

Читати далі...
10 травня 2019,  20:08 | Оновлення

Опубліковано український трейлер нової комедійної драми «Річард говорить „Прощавай“» з Джонні Деппом та Зої Дойч. Вейн Робертс зняв фільм за власним сценарієм.

За сюжетом фільму консервативний лектор з коледжу Річард дізнається, що йому залишилося жити всього шість місяців. Тоді головний герой йде у повний відрив і перетворюється на бунтуючого і нестримного героя численних вечірок. Це викликає шок у його дружини Вероніки (Розмарі ДеУітт) та директора коледжу Гаррі (Рон Лівінгстон), однак викликає захоплення у студентів Річарда, коли він починає веселий хрестовий похід проти влади і лицемірства.

Українська прем'єра фільму «Річард говорить „Прощавай“» намічена на 23 травня.

26 квітня 2019,  15:59 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix оголосив акторський склад своєї багатосерійної музичної комедії «Політик», куди увійшли лауреатки премії «Оскар» Гвінет Пелтроу і Джессіка Ленг та зірка «Божевільних» Дженьюері Джонс.

Читати далі...