Новини, в яких згадується Бен Шнетцер

6 серпня 2019,  17:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ось уже 10 років канадський режисер Ксав'є Долан приголомшує публіку своїми відвертими історіями, сімейними й особистісними драмами. І ось після довгого процесу непростого виробництва на великі екрани нарешті виходить його перша англомовна й найзірковіша кінокартина «Смерть та життя Джона Ф. Донована», яка показує сучасний культ знаменитостей крупним планом.

Читати далі...
5 липня 2019,  21:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гарна новина для всіх шанувальників режисера Ксав'є Долана. Цього літа в український прокат вийде його нова драма «Смерть та життя Джона Ф. Донована», яка зібрала зірковий акторський склад.

Фільм «Смерть та життя Джона Ф. Донована» розповість про те, як через десять років після смерті американської телезірки Джона Ф. Донована (зірка серіалу «Гра престолів» Кіт Герінгтон) молодий актор Руперт Тернер (Джейкоб Тремблей/Бен Шнетцер) згадує про їхнє листуванні, яке вони вели, коли йому було 11 років, і про те, як ці листи вплинули на життя обох.

Також у новій картині Долана знялися Наталі Портман, С'юзен Сарандон, Тенді Ньютон, Кеті Бейтс і Майкл Гембон. Її українська прем'єра відбудеться 8 серпня.

26 січня 2019,  00:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канадський режисер Ксав'є Долан представив у п'ятницю офіційний трейлер своєї довгоочікуваної драматичної картини «Смерть і життя Джона Ф. Донована», головну роль в якій виконує зірка серіалу «Гра престолів» Кіт Герінгтон.

Читати далі...
6 лютого 2018,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Ксав'є Долан ухвалив рішення видалити сюжетну лінію героїні Джесіки Честейн з драми «Смерть і життя Джона Ф. Донована».

Читати далі...
8 грудня 2017,  02:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Розамунд Пайк і номінант на «Золотий глобус» Даніель Брюль грають терористів в першому трейлері кримінальної драми «7 днів в Ентеббе».

Фільм, заснований на реальних подіях, розповість історію, що сталася в 1976 році. Чотири терориста захоплюють літак, який летить з Ізраїлю в Париж, беруть його пасажирів в заручники і змушують приземлитися в Ентеббе, Уганда, щоб обміняти цих людей на десятки палестинців, ув'язнених в Ізраїлі. Компанію Пайк і Брюлю тут складуть Едді Марсан, Бен Шнетцер і Дені Меноше.

У світовий прокат нова картина режисера Жозе ПадільїРобоКоп», «Нарко») вийде 9 березня 2018 року.

12 квітня 2016,  11:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вслед за коллекцией персональных постеров с основными персонажами фэнтези «Варкрафт: Начало» было представлено еще двое его героев, которые родом из человеческого племени.

Читати далі...
8 листопада 2014,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора на конвенції «BlizzCon-2014» відбулася панель з творцями майбутнього пригодницько-фантастичного екшену «Варкрафт», де було розкрито основні персонажі фільму.

Зйомки нового спільного проекту кіностудій «Universal Pictures» і «Legendary», заснованого на серії популярних відео ігор, завершилися ще 23 травня цього року. Але тільки тепер стало відомо, хто з акторів, закріплених за фільмів, зіграє якого героя.

Бен Фостер втілить Медіва, одного з головних героїв. Роберта Казінскі буде складно дізнатися в гримі, адже він зіграє орка Оргріма. Домінік Купер стане королем Ллейном, Пола Петтон - полуорчіхою Гаронною, Кленсі Браун - Чорноруком Руйнівником, Тобі Кеббелл - Дуротаном, Бен Шнетцер - Кадгар, а Тревіс Фіммел - Лотаром.

Режисером кінокартини став англієць Дункан Джонс, володар нагороди «BAFTA» за свій дебютний фільм «Місяць 2112». Він сам грав в «Варкрафт» в юному віці, тому коли почув, що режисер Сем Реймі почав працювати над екранізацією, захотів стати її частиною. У 2012 році Реймі вибув з проекту, і через пару років Джонс його замінив.

«Варкрафт» Дункан Джонс описав так:

Це одночасно і «Аватар», і «Володар кілець».

Прем'єра «Варкрафта» призначена на весну 2016 року.