Новини, в яких згадується Бен Вітлі

26 жовтня 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри нової екранізації роману Дафни Дю Морьє «Ребекка» стримінговий сервіс Netflix поділився в мережі її розширеним фрагментом за участю головних героїв, яких втілюють зірка «Попелюшки» Лілі Джеймс та зірка оскароносної стрічки «Назви мене своїм ім'ям» Армі Гаммер.

Читати далі...
8 вересня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лілі Джеймс і Армі Гаммер грають новоспечене подружжя зі страшною таємницею в офіційному трейлері драматичного трилера «Ребекка», яким сьогодні поділилася стримінгова платформа Netflix.

Читати далі...
7 серпня 2020,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перші кадри драматичного трилера «Ребекка» показують зірку фільму «Попелюшка» Лілі Джеймс і зірку оскароносної драми «Назви мене своїм ім'ям» Армі Гаммера в образах подружжя з темною таємницею.

Читати далі...
14 червня 2019,  18:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Попелюшка» та «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс поділилася першою фотографією зі знімального майданчика драматичного детектива з елементами трилера «Ребекка».

Читати далі...
29 листопада 2018,  21:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головні ролі в новій адаптації відомого детективного роману Дафни Дю Морье «Ребекка» виконають Лілі Джеймс та Армі Гаммер.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Перестрілка»
Одного разу на покинутому складі
27 квітня 2017,  19:14 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Дві банди зустрічаються на покинутому складі в Бостоні, щоб провернути вигідну для всіх угоду зі зброєю. Все могло б закінчитися швидко і всі б розійшлися по своїх справах, але на поверхню спливає свіжий конфлікт двох представників протилежних угруповань, і вони вирішують його вирішити за допомогою куль. А до них швидко приєднуються інші...

Після любовної історії двох маніяків-убивць, показаній у фільмі «Коханці на колесах», і насолодою розпаду громадського порядку, який стався в «Висотці» від Бена Вітлі можна було очікувати будь-якого екранного безумства. Але його «Перестрілка» перевершила всі очікування. Він замикає глядача разом з десятком головорізів на покинутому складі, які прийшли купити і продати зброю, підкидає трохи дров в їх і без того напружені відносини і з задоволенням дивиться, як починається стрілянина, яку ніхто не бажає припиняти.

Події своєї «Перестрілки» Вітлі не випадково затіває в 1978 році, адже це ера моди на густу рослинність на обличчях чоловіків, а також на яскраві костюми та яскраві сорочки, в які він і наряджає більшість героїв фільму. Головним модником цієї події стає Шарлто Коплі, і його любов до свого костюма стає фішкою даного персонажа, що зовсім не звик особисто бруднити руки і брати участь у таких перестрілках. Його правою рукою став бородатий і харизматичний найманець Армі Хаммер, який не тільки вміє влучно стріляти, а й влучно влучати (вибачте за каламбур) першим-ліпшим предметом, що попадеться під руку, періодично ліквідуючи таким чином незручну ситуацію.

Главою другої банди виступає більш урівноважений на відміну від героя Коплі Кілліан Мерфі, і ця його роль – справжній подарунок усім шанувальникам актора. Навіть скажу більше, він тут найадекватніший, адже спершу щосили намагається зам'яти конфлікт, хоча цей конфлікт не зам'яв би і сам Ісус Христос з його витримкою і переконанням. Занадто багато тестостерону і стволів зібралося в одному місці, а з такої суміші ніколи не виходить нічого хорошого.

Особливий зв'язок у героя Мерфі встановлюється з героїнею Брі Ларсон, яку він спершу намагається запросити на каву, а потім робить все, щоб її врятувати. Але ця дівчина з бойовим характером не раз доводить, що не варто її недооцінювати, і від початку і до кінця є одним з найбільш крутих персонажів «Перестрілки».

Якщо найадекватніший тут Мерфі, той найнеадекватніший – Сем Райлі. Він втілює справжнього виродка, якого дійсно не шкода, якщо підстрелять. А Джека Рейнора з цією довгою зачіскою, вусами і бородою тут зовсім не впізнати. Від того гарненького хлопця-який-закоханий-у-дочку головного героя з «Трансформерів 4» не залишилося і сліду. Очевидно, актор серйозно взявся за свою кар'єру, і хотілося б бачити його в настільки неординарних образах і в майбутньому. Так тримати.

Фільм Вітлі вже порівнюють з такою класикою кримінального жанру, як «Скажені пси» Квентіна Тарантіно, але якщо у творенні Тарантіно йде наголос на драму, то Вітлі підносить все під таким смачним соусом з чорного британського гумора, що, як не дивно, його «Перестрілка» знатно покращує настрій. Тим не менш, вона наочно показує, що буває, якщо людям в конфліктній ситуації дати зброю – вони не будуть говорити, домовлятися або намагатися вирішити свої проблеми мирно. Вони просто дістануть зброю і почнуть стріляти спершу нібито по явним супротивникам, а після – по всім, хто залишився в живих, адже так складно зупинитися, коли в повітрі витає запах крові. Тому, як не дивно, Вітлі своєю шаленою стріляниною наштовхує на цілком пацифістські роздуми.

Безперечно одна з кращих кінокартини, які я подивилася цього року. Раджу всім до перегляду це чисте задоволення. Навіть моя мама, яка зазвичай не в захваті від великої кількості перестрілок і крові на екрані, від душі посміялася над тим, що відбувається у фільмі. Повірте, я і Мартін Скорсезе, який виступає продюсером цього бойовика, поганого не порадимо.

Зустріч двох банд з розхитаними нервами і арсеналом зброї на занедбаному складі ніколи не призводить ні до чого хорошого. Хіба тільки це сюжет фільму від Вітлі.

8 квітня 2017,  21:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У кримінальному бойовику Бена Вітлі «Перестрілка» купа злочинців опиниться замкнутою в ангарі, де влаштує гру на виживання. І його перший фрагмент показує, як Кілліан Мерфі тестує товар Шарлто Коплі, не підозрюючи, чим обернеться ця нібито звичайна угода зі зброєю.

Офіційний український трейлер фільму, який вийде в прокат 27 квітня, дивіться тут.

16 вересня 2016,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В конкурсную программу 60-го Лондонского кинофестиваля, который пройдет в октябре, вошли новые кинокартины с участием Кита Харингтона, Мишель Уильямс, Кристен Стюарт, Гая Пирса, Дакоты Фаннинг, Гаэля Гарсиа Берналя и Руни Мары.

Читати далі...
9 вересня 2016,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь вчорашньої прем'єри кримінального екшену «Стрілянина» Бена Вітлі на 73-му Венеціанському кінофестивалі був представлений його перший трейлер, в якому учасники двох бандитських угруповань Брі Ларсон, Кілліан Мерфі, Армі Хаммер, Сем Райлі та Шарлто Коплі опиняються на покинутому складі, який незабаром перетворюється на справжнє поле бою.

23 березня 2016,  16:08 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо дубльований російський трейлер до фільму «Висотка», який стартує 7 квітня.

Фільм розповідає історію мешканців нового висотного будинку, ізольованого від решти світу і представляючого собою буквальну алегорію соціальної структури суспільства з його «верхами», «серединою» і «низами», в даному випадку розподіленими за відповідними поверхами. Протиріччя між різними верствами суспільства розпалюються, і ситуація починає виходити з-під контролю, перетворюючись у тотальну різанину. Том Хіддлстон грає молодого лікаря, якого приваблює розкішний спосіб життя, що панує у висотці. Проте в елітному хмарочосі розгортається класова міжусобиця, яку ініціює герой Люка Еванса – режисер документального кіно Річард, який мешкає на другому поверсі.

Антиутопія Бена Вітлі – екранізація класичного однойменного роману Джеймса Балларда.

6 січня 2016,  11:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У научно-фантастического триллера «Высотка» появился новый постер, показывающий, как неблизко лететь с ее вершины до земли.

Читати далі...
9 лютого 2015,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился первый кадр из фильма британского режиссера Бена Уитли «Высотка», где главную роль исполняет Том Хиддлстон.

Кинокартина будет экранизацией романа Дж. Г. Балларда, чьей самой известной работой является военная драма «Империя Солнца», которую на большой экран в 1987 году перенес Стивен Спилберг.

«Высотка» покажет жизнь постояльцев одной лондонской многоэтажки класса люкс, которая начинает выходить из-под контроля. Жители дома отрезают себя от общества, погружаясь в хаос, классовую борьбу и жестокость. События фильма будут разворачиваться в 1975 году, но с нотками футуризма и научной фантастики.

Том Хиддлстон играет здесь анти-героя, доктора Роберта Лейнга, который, судя по первому кадру, как раз поднимается в необычном зеркальном лифте в свой пентхаус. Интересно, как же будут выглядеть сами апартаменты...

Кроме Хиддлстона роли в фильме исполняют Джереми АйронсСиенна МиллерЛюк ЭвансЭлизабет Мосс и Джеймс Пьюрфой.

Премьера «Высотки» запланирована на этот год, но точная дата выхода фильма пока неизвестна.